Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

Mes kadangi siuo metu ne Lietuvoj gyvenam,tai cia toks klimatas,kad kombinezonas visai nereikalingas smile.gif ,bet jei butum Lietuvoj,tai gal ir pagalvociau apie si varianta rolleyes.gif g.gif ,bet del patogumo,tai manau,kad kelnes ir striukyte kur kas patogiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo electra23: 14 vasario 2008 - 19:25
Vienareikšmiškai-kombinezoninės kelnytės ir striukė. Aš perku visad vieną storą striukę ir kelnes, o kitas komplektas būna kiek plonesnis. smile.gif
Atsakyti
Mes irgi visada perkame striukė+kelnes,taip daug patogiau.Nebent lėliukui kombinezonas,mes naudojomes iki metu. smile.gif
Atsakyti
patogiau kombinezonas kol mazas buvo-niekad plika nugaryte nelikdavo, o kai i WC jau prasysis (tikiuos taip sia ziema jau bus) tai ptogiau kelnytes plius striuke 4u.gif
Atsakyti
Vienareikšmiškai-kombinezoninės kelnytės ir striukė.
Atsakyti
mano nuomone tokia ;Jei vaikutis kudikelis tai aisku geriau kombinzoniukas ,o jei vaikas kiek didesnis tai aisku striukyte+kelnytes didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 07 10, 11:46)
mano nuomone tokia ;Jei vaikutis kudikelis tai aisku geriau kombinzoniukas ,o jei vaikas kiek didesnis tai aisku striukyte+kelnytes  didis.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi manau kad kūdikiams geriausias variantas kombinezonas, nors ant rankų imant rūbeliai nesusikelia į viršų. O didesniam tai - kelnės su striukė, išskyrus tuos atvejus jei vaikas eina nuo kalniukų čiuožinėti, nes po tokios pramogos manau po striuke pilna sniego būna biggrin.gif (pagal save žinau lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 02 17, 09:50)
Mes irgi visada perkame striukė+kelnes,taip daug patogiau.Nebent lėliukui kombinezonas,mes naudojomes iki metu. smile.gif

drinks_cheers.gif tikriausiai visi taip daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 08 25, 20:31)
drinks_cheers.gif tikriausiai visi taip daro  smile.gif

tikriausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes abudu turim. Labai pravartus kombinezonas kai lauke vartosi ax.gif .O jeigu kur važiuojam tai striukytė ir kelnės. Manau kad čia "madinga/nemadinga, gražu/negražu" neturėtų būti schmoll.gif .Vaikas yra vaikas, jis juk ir pasivartyti nori. O kad gražiai aprengtas tas jam šilumos nepriduoda 4u.gif . Na bet jeigu tvarkingai apsirengsit kombinzoniuką manau ir jis atrodys gražus ir šiltas wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 07 10, 11:46)
mano nuomone tokia ;Jei vaikutis kudikelis tai aisku geriau kombinzoniukas ,o jei vaikas kiek didesnis tai aisku striukyte+kelnytes  didis.gif

pritariu 4u.gif o kombinezonu didesniam vaikui su kailiu viduj tai turbut visai neverta pirkt musiskems ziemoms g.gif
Atsakyti