Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

QUOTE(graimonda @ 2007 07 23, 18:32)
Kai nevaikšto, guli vežimėlį, tai labai gerai vientisas kombinezonas. O kai vaikšto, mums geriausias striukė ir kelnės atskirai biggrin.gif

drinks_cheers.gif .Kol gulėjo- turėjom vientisą, o kai pradėjom vaikščioti- atskirą
Atsakyti
Kaip ir dauguma - pirma žiema su vientisu, o ši, kai jau vaikščios, su 2-jų dalių smile.gif
Atsakyti
mes ir praita ziema turejom vientisa, o sia jau turesim dvieju daliu, man atrodo patogiau ir praktiskiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, artėja žiema, patarkit, kokį kombinezoną geriau pirkti 1,5m., vaikštančiam vaikučiui? Vientisą ar dviejų dalių? Ar neprakaituos su natūralios vilnos pamušalu? Kokia Jūsų patirtis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2007 07 24, 09:21)
mes ir praita ziema turejom vientisa, o sia jau turesim dvieju daliu, man atrodo patogiau ir praktiskiau  thumbup.gif

mes taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Praejusia ziema pirkau atskira ir tuo dziaugiausi jau vien del to, kad puse ziemos buvo labai silta, nesiojo tik striuke, o kombinezonines kelnes palauke salciu.
Atsakyti
QUOTE(sritekite @ 2007 08 28, 13:37)
Sveikos mamytės, artėja žiema, patarkit, kokį kombinezoną geriau pirkti 1,5m., vaikštančiam vaikučiui? Vientisą ar dviejų dalių? Ar neprakaituos su natūralios vilnos pamušalu? Kokia Jūsų patirtis? 4u.gif

manau,kad butu geriau dvieju daliu, tokio amziaus mano vaikas turejo su nat avikailiu striukyte, tikrai niekad nebuvo suprakataves
man jis patiko thumbup.gif buvo
Atsakyti
kadangi musiskio abieju daliu praktiskai ir nenesiojom, nes kelnes buvo storos, ant petnesu ir vaikas pilnai aprenktas vos pajudedavo - patarciau arba kombinzona arba striuke (gal kailinukus) + ziemines kelnes atskirai, o gal tik atkreipt demesi i kelniu stori - nes musiskes buvo striukes storio...
Atsakyti
Ir pernai ir siemet pirkau dvieju daliu striuke ir kelnes. kai su masina vaziuoji gali striuke nurenkti kad vaikutis nesusiltu. Man asmeniskai patogiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2007 09 02, 21:12)
Ir pernai ir siemet pirkau dvieju daliu striuke ir kelnes. kai su masina vaziuoji gali striuke nurenkti kad vaikutis nesusiltu. Man asmeniskai patogiau tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žymiai geriau atskiras kombinezonas, nes kombinezoninių kelnių ne visada reikia, o tik per šalčius, o sriukytę gali jau ir dabar nešioti. Ir neišauga taip greitai Ir patogiau thumbup.gif
Atsakyti
mes nusipirkom ziemas vientisa voliotis po sniega, rogutem vazinetis, ir dar noriu siltos striukytes jei kur i parde su masina vaziuot, tai striukyte ir siltas kelnytes uzdesim 4u.gif
Atsakyti