turim ir kombinzoną, ir kelnes su striuke, tai man patogiau atskirai.Nes prireikus galima tik kelnytes numaut ir sauskelnes pakeist, didelio vargo nebūna.Nors dukrytei patinka labiau kombinzonas, apsirengt lengviau
as pirkau striu+kelnes vaziuot kur,ar i polikninika,sriuke nuemei o kojom silta ir nugarytei. o vat i lauka turim vientisa, nei saltis po striuke nepalys
Siais metais, kol dar mazas, turejom vientisa kombinezona, o kitais metais tikriausiai pirksim ir atskira, ir vientisa.
Turim atskirai kelnes ir striukyte! Su vientisu mazius tik pasilenkia ka nuo zemes pagriebt - iskart griuna Nugarele kombinezono isetempia ir bumpt! Tikrai nemazas buvo!
Manau,kad jau pradedanciam vaikscioti yra geriau kelnes su petnesom ir striuke...Na mano mazyliui buvo labai gerai kelnes ir striuke.Mes kombinezonus naudojom,kol nevaiksciojom...
mes turim ir toki, ir toki
pas save kaime dedames vientisa, o miestan isvaziuojant atskira, nebent ruosiames buti ilgai ir planuojam, kad maze miegos lauke.
atskiras, kai jau silciau labai patogu, nes gali kaitalioti kelnytes
o i lauka pazaist patogiau istisas, bent jau mums
pas save kaime dedames vientisa, o miestan isvaziuojant atskira, nebent ruosiames buti ilgai ir planuojam, kad maze miegos lauke.
atskiras, kai jau silciau labai patogu, nes gali kaitalioti kelnytes
o i lauka pazaist patogiau istisas, bent jau mums
Mes dukrytei nupirkome atskirą kombinezoną(striukė+klenės). Džiaugiuosi tokiu pasirinkimu- patogumu.
anksciau mes kombinezona vilkdavom ziemai buvo labai patogu dabar striukyte ir kelnytes, man taip graziau
mano mazius zieminio bendro ir neturejo,, jam pirma ziema suejo metukai, ir ta ziema pirkom atskira kombinezoniuka labai dziaugiausi, nes gali ir paprastas kelnytes apmauti prie striukes
Kai nevaikšto, guli vežimėlį, tai labai gerai vientisas kombinezonas. O kai vaikšto, mums geriausias striukė ir kelnės atskirai