Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

As uz kelnes su striuke!Man patogiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
turim ir kombinzoną, ir kelnes su striuke, tai man patogiau atskirai.Nes prireikus galima tik kelnytes numaut ir sauskelnes pakeist, didelio vargo nebūna.Nors dukrytei patinka labiau kombinzonas, apsirengt lengviau biggrin.gif
Atsakyti
as pirkau striu+kelnes vaziuot kur,ar i polikninika,sriuke nuemei o kojom silta ir nugarytei. o vat i lauka turim vientisa, nei saltis po striuke nepalys thumbup.gif
Atsakyti
Siais metais, kol dar mazas, turejom vientisa kombinezona, o kitais metais tikriausiai pirksim ir atskira, ir vientisa.
Atsakyti
Turim atskirai kelnes ir striukyte! smile.gif Su vientisu mazius tik pasilenkia ka nuo zemes pagriebt - iskart griuna doh.gif Nugarele kombinezono isetempia ir bumpt! rolleyes.gif Tikrai nemazas buvo!
Atsakyti
Manau,kad jau pradedanciam vaikscioti yra geriau kelnes su petnesom ir striuke...Na mano mazyliui buvo labai gerai kelnes ir striuke.Mes kombinezonus naudojom,kol nevaiksciojom...
Atsakyti
mes turim ir toki, ir toki
pas save kaime dedames vientisa, o miestan isvaziuojant atskira, nebent ruosiames buti ilgai ir planuojam, kad maze miegos lauke.
atskiras, kai jau silciau labai patogu, nes gali kaitalioti kelnytes 4u.gif
o i lauka pazaist patogiau istisas, bent jau mums mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes dukrytei nupirkome atskirą kombinezoną(striukė+klenės). Džiaugiuosi tokiu pasirinkimu- patogumu. thumbup.gif
Atsakyti
anksciau mes kombinezona vilkdavom ziemai buvo labai patogu thumbup.gif dabar striukyte ir kelnytes, man taip graziau ax.gif
Atsakyti
Aš tai už kombinezoną ir striukę - nugarytei šilčiau ir, svarbiausia - pvz., darželyje išeina į lauką ir jokių ten plikų nugarų schmoll.gif , jokių marškinukų, bliuzonų išlindusių ir nesmunka thumbup.gif .
Papildyta:
Bet aš čia apie žiemos metą, vasarą - jokio skirtumo, nes šilta ax.gif .
Atsakyti
mano mazius zieminio bendro ir neturejo,, jam pirma ziema suejo metukai, ir ta ziema pirkom atskira kombinezoniuka thumbup.gif labai dziaugiausi, nes gali ir paprastas kelnytes apmauti prie striukes
Atsakyti
Kai nevaikšto, guli vežimėlį, tai labai gerai vientisas kombinezonas. O kai vaikšto, mums geriausias striukė ir kelnės atskirai biggrin.gif
Atsakyti