Mes šiemet pirkom striukę+kelnes. Pirkom daug didesnius, nes noriu kad ir kitai žiemai užtektų. Pernai žiemą turėjom vientisą kombinezoną, nes mažiukui su juo ir patogiau, ir šilčiau. Dabar vaikštom su kelnėm ir striuke, ir labai liuks. Turim atskirą komplektą eiti į kiemą ir kitą, važiuoti į svečius ar parduotuvę, nes maniškis kai išeina į lauką, tai grįžta oi oi... Vaikščiot pradėjo 1,1 metų, tai dabar varo kaip turi būt ir visai nemaišo nei didesnė striukė, nei dideli batai. Vežimo jau seeeeniai atsisakėm. Manau tai nuo vaiko priklauso, kitas ir 3 metų nori būt vežiojamas ir tingi pats eiti. Tokiam viskas maišys, ne tik didesni drabužiai. O jei vaikas aktyvus, tai jam jokių kliūčių nėra Be to, šiemet tokia žiema , kad tų super šiltų drabužių kaip ir nereikia.
Mes turim žiemai kelis varijantus - striukė + kelnės, striukė + kelnės su petnešom, kombinezonas. Tai man labiausiai patinka paskutiniai 2 varijantai. 1 dažniausiai lieka kaboti spintoj
Metinukei pirkau vientisą kombinezoną. Nešti patogiau vaiką ir jai pačiai vaikščiot lengviau. O jeigu į parduotuvę - tai striukę ir paprastas kelnes. Bet didesniam - tik atskiras komplektukas. Tik aš neperku tų su krūtinyte, man labiau patinka iki liemens. Šią žiemą nupirkau komplektuką dukrai, tai nei karto dar ir neaprengiau nes šalta nebuvo. Gerai kad didesnį pirkau, bus ir kitai žiemai. Bet pasirinkimas Lietuvoje, ypač mergaitei tai jau labai minimalus, yra tik leliukams
Kol vaikiukas nevaiksto tinka vientisi kombinzonai. O jau vaiksciojanciam manau geriau koplektas- striuke-kelnes. Jei silta (pvz si ziema) galima naudot tik striuke, ir deti siltesnes kelnytes. O kai buna sniego ir vaikai nori pasiausti- nepamainomas dalykas tos kombinzonines kelnes. Be to vientisa kombinzona vaikas greit isauga. O atskira- galima palenkti rankoves, kelnes, o ir ilga striuke netaip trukdo.
Mes pirkom komplekta kai sunui tebuvo 1m. Ir nesigaliu, kad pardaveja ikalbejo pirkti didesnio dydzio. Pirma ziema, uzsiuvau kelniu galus ir turejom super silta "kombinzona", nesvarbu, kad striuke kaip paltas Bet isodindavau i vezima ir liux. O praeita ir sia ziema naudojam pagal paskirti
Mes pirkom komplekta kai sunui tebuvo 1m. Ir nesigaliu, kad pardaveja ikalbejo pirkti didesnio dydzio. Pirma ziema, uzsiuvau kelniu galus ir turejom super silta "kombinzona", nesvarbu, kad striuke kaip paltas Bet isodindavau i vezima ir liux. O praeita ir sia ziema naudojam pagal paskirti
Mes kol kas turim vientisą kombinezoną, bet manau jau kitais metais pirksim atskirus - didesniam ryškai būtų patogiau
Aš irgi manau, kad kažkur iki 2 metų vaikui patogiau vientisas kombinezonas. O didesniam vaikui geriau dviejų dalių. O ir iš praktinės pusės - atskiras kombinezonas yra patogiau, nes pvz., kažkuri dalis dažniau išsipurvina, tai jį ir dažniau skalbti reikia
Mes nuo 2metų perkam striukę+kelnes. Manau kad atskiras patogiau
Kol buvo maza musu lele pirkom kobinezonus,bet nuo metuku patogiau striuke+kelnes,nes vaikas laisviau jaucias lakstydamas ir siaip judedamas
Mes turim abu variantus.
Kombinezonas - šaltesniam orui ir ėjimui į lauką
Kombinezonas - šaltesniam orui ir ėjimui į lauką
Turim ir vientisa ir atskira,kol kas dabar dedu vientisa,kol tokie salciai,patogesnis O atskira ir kelis kartus buvau uzdejus,bet mano vaiko kojytes sala,nes kiek turejom zieminiu batuku,tai susala kojos,ji dar nevaiksto,bet vezime besedint ir siaip dar toks didokas,tai nieko neapklosi ,kai juo apvelki,atidejau ji