Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

O ka jus patartumet 2 metuku, einanciam i darza, vaikiui geriau pirkti ar istisini kombinezona, ar atskirai kelnytes su sleikom ir striukyte??
Atsakyti
Vientisas manau patogiau tokiam maziukui ir silciau ir aukletojoms patogiau aprengti, bet ... manau reiktu minimum dvieju, nes kai issiteps kad butu kuo pakeisti kol kitas dzius. o kad issiteps tai faktas, nes aukletojos nespes paskui kiekviena begioti ir gaudyti, na nebent tokiu maziuku neves i lauka , tai uzteks ir vieno. As saviski 3 metu kai leidau, tai baisiai murziukas is lauko grizdavo doh.gif . Jei dvieju negali sau leisti tai gal geriau pirkti striukyte ir dvejas neperslampamas kelnes.
Atsakyti
Mes irgi darželinokai ir pasirinkom kelnes ir striukę su kailiu viduje.
Atsakyti
Aš irgi manau, kad vientisas yra patogiausias vaikams. Žiemą neprikris sniego.
Mes taip pat einam į darželį. Kombinezonas yra paliktas darželyje kaip lauko rūbas. Manau, nebūtina turėti 2, tiesiog nereikia skalbti kiekvieną dieną, nes jei vaikas šiandien buvo lauke ir išsitepė, tai rytoj jis vėl išsiteps. biggrin.gif Svarbu, kad spėtų išdžiūti, o per naktį ant radiatoriaus tikrai išdžiūsta. Jei labai labai labai susitepa, parsinešam savaitgaliui ir išskalbiam, o ant radiatoriaus per naktį vėl išdžiūsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškius @ 2006 10 27, 10:45)
Aš irgi manau, kad vientisas yra patogiausias vaikams. Žiemą neprikris sniego.
Mes taip pat einam į darželį. Kombinezonas yra paliktas darželyje kaip lauko rūbas. Manau, nebūtina turėti 2, tiesiog nereikia skalbti kiekvieną dieną, nes jei vaikas šiandien buvo lauke ir išsitepė, tai rytoj jis vėl išsiteps. biggrin.gif  Svarbu, kad spėtų išdžiūti, o per naktį ant radiatoriaus tikrai išdžiūsta. Jei labai labai labai susitepa, parsinešam savaitgaliui ir išskalbiam, o ant radiatoriaus per naktį vėl išdžiūsta biggrin.gif

Va cia tai gal ir teisingai tu sakai, lai buna purvinas, o savaitgali isskalbsiu. As irgi turejau tokia minti, kad reik dvi kelnes ir viena striuke turet, bet vis abejojau, nes praeitais metais turejom kombinzona ir ziauriai patiko. Tai manau reiks pirkti kombinzona. O tiesa doh.gif , Meski, o kuom ateidavot i darza? Vistiek dar kazkokio rubo reikia g.gif
Atsakyti
Vistiek dar kazkokio rubo reikia
Paprastai turim visada kitą striukę , su kuria einam į svečius, miestą ir t.t. a lia "Išeiginė". Tai su ja ir einam į darželį. Ten, kai eina į lauką jau rengiasi taip vadinamais "Lauko" drabužiais - kombinezonu. Ateinam ir išeinam iš darželio švarūs. Pas mus visi taip daro.
Atsakyti
Supratau, ziuresiu kas pigiau gausis tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manau geriausias variantas leliui iki 1,5 metukų vientisas kombinzonas, o vėliau-striukė ir kelnytės ax.gif
Atsakyti
man atrodo jog iki kokių 2 metų patogiau vientisas smile.gif
Atsakyti
Kai maniskiui buvo 9 men buvo ruduo ir mes pirkom jam atskira kombinezona, striukyte ir kelnytes thumbup.gif Nes nelabai patogu manau i parduotuve veztis su bendru doh.gif reik labai jau istenginet tada
Tad as visom keturiom lotuliukas.gif tik uz atskirus kombinezoniukus
Na zinoma nekalbu apie leliukus,cia tai jau tikrai tik bendras mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi tik už atskirą ax.gif man patogiausia pvz parduotuvėj nuvelki striukę ir užtenka, o kaip būtų su ištisu g.gif , reiktų visą nurengt ax.gif
nors nevaikštančiam vaikui tai ir ištisinis visai gerai. Kol nevaikščiojo turėjom ir ištisinį ir atskirą, dabar jau renkuosi tik atskirus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 11 gruodžio 2006 - 11:31
maniske nuo metuku atskira nesioja. tikrai super vien del to, kad nurengt virsu gali, kelnes paliekant. ir siaip kazkaip patogiau man kai atskiras.
va kai kudikelis buvo, tai turejom du vientisus tongue.gif
Atsakyti