Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

Man tai labai patiko toks kombinezonas be rankovių, su šleikomis, o prie jo striukytė. Tai ir niekas neužpučia, ir sniego neprikrenta, ir kavinėj patogu nusirengti.
Atsakyti
Mums jau 4m.,tai ner patogiau kelnes su sleikom ir striuke.Tos kelnes yra aukstu liemeniu,tai labai patogu,neprikrenta sniego.O striuke irgi galima pakeisti kita,ar esant reikalui nusirengti.Bet maziukui leliui,gal geriau vientisas.
Atsakyti
QUOTE (SuperMama @ 2004 09 20, 16:41)
Bet jis man pasirode plonesnis nei visi kiti matyti kombinezonai.

O as kaip tik specialiai pirkau plonesni kominezona. Kazkaip pagalvojau, kad toks uzdaras daiktas turetu ir taip but pakankamai siltas, ir dar neaisku kokia ta ziema bus. Galvoju kai bus vesiau mociutes megzta vilnoni megztini po apacia uzvilksiu, tai tikrai nesusals.
Atsakyti
Rošiuosi žiemai, savo mažučiui noriu nupirkt rūbą su kuriuo bus šilta ir patogu. Nežinau kas geriau striukė su kelnėm ar kombinezonas g.gif . Lyg ir striukė su kelnėm lyg ir patogu, kai reikia nurengi ir palieki tik su kelnytėm, vaikas patalpoj nesukais. Bet ar neprilys jam sniego po striuke, juk jau norės ir padukt sniegely. Kombinezonas garantuoja, kad sniego neprilys bet reikalui esant ar mašinoj ar kokioj pardėj jo nenurengsi, kaip ir nepatogu. Ir iš vis kai pradedu galvot, tai pasimetu ir nebežinau blush2.gif doh.gif . Praeitą žiemą turėjom kombi. tai teko pavargti.
Gal jūs ką patarsit 4u.gif , man bus lengviau apsisprest ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 09 08, 20:52)
Rošiuosi žiemai, savo mažučiui noriu nupirkt rūbą su kuriuo bus šilta ir patogu. Nežinau kas geriau striukė su kelnėm ar kombinezonas g.gif . Lyg ir striukė su kelnėm lyg ir patogu, kai reikia nurengi ir palieki tik su kelnytėm, vaikas patalpoj nesukais. Bet ar neprilys jam sniego po striuke, juk jau norės ir padukt sniegely. Kombinezonas garantuoja, kad sniego neprilys bet reikalui esant ar mašinoj ar kokioj pardėj jo nenurengsi, kaip ir nepatogu. Ir iš vis kai pradedu galvot, tai pasimetu ir nebežinau blush2.gif  doh.gif . Praeitą žiemą turėjom kombi. tai teko pavargti.
Gal jūs ką patarsit 4u.gif , man bus lengviau apsisprest  ax.gif .

Taigi pirk striuke ir kelnytes su petnesom, kurios gaunasi kaip kombinezonas , tik kad be rankoviu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonzile @ 2005 09 09, 08:07)
Taigi pirk striuke ir kelnytes su petnesom, kurios gaunasi kaip kombinezonas , tik kad be rankoviu. 4u.gif

Tai va aš apie tokį variantą ir galvojau, bet sakau ar neprilys sniego po striuke kai duos čiado tongue.gif . Nes praeitą žiemą turėjom kombi. bet ir vaikas buvo dar sėdintis. Tai neturiu patirties su tokiais drabužiais blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 09 09, 10:15)
Tai va aš apie tokį variantą ir galvojau, bet sakau ar neprilys sniego po striuke kai duos čiado tongue.gif . Nes praeitą žiemą turėjom kombi. bet ir vaikas buvo dar sėdintis. Tai neturiu patirties su tokiais drabužiais blush2.gif .

as irgi tik uz kelnes ir stiruke thumbup.gif .tai gal jau ten baisiai nesivartys pusnyse, mirksiukas.gif ,o beto kelnytes juk iki pazastu buna,taigi kad ir prilys truputi sniegelio ,tai neperslaps.,je aisku kelniu medziaga bus gera.i
Atsakyti
[quote=tusiukas8,2005 09 08, 22:52]
Kombinezono privalumas toks: kai vaikelis aria sniegą, jo rūbelis nekyla iki pažastų,; nerandi po kelnėm aptirpusio sniego gumuliukų; kai pakelia rankeles, nepučia pro atsiknojusį juosmenį; kai sugalvoja nuo kalniuko ant nugaros- tai visos rūbų dalys važiuoja kartu. Dar svarbu kaip sutvarkyta kelnių apačia. Idealu kai būna ant timpos ir tokio impregnuoto audinio pamušalinė juostelė, tarsi dviguba kelnių apačia Geros žiemos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš taip pat už gera kombinezona smile.gif O kas dėl patogaus nurengimo, tai reikėtų pažiūrėti, kad užtrauktukai iki kojyčių apačios būtų, tai tik atsegi ir nukrenta. Pirkau tokį krikštadukrai pernai, tai net tokia kaip aš nepatyrus auklė puikiai susitvarkydavau (o ten metgina nemėgėja rengtis tongue.gif)
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2005 09 13, 07:58)
Aš taip pat už gera kombinezona  smile.gif O kas dėl patogaus nurengimo, tai reikėtų pažiūrėti, kad užtrauktukai iki kojyčių apačios būtų, tai tik atsegi ir nukrenta. Pirkau tokį krikštadukrai pernai, tai net tokia kaip aš nepatyrus auklė puikiai susitvarkydavau (o ten metgina nemėgėja rengtis  tongue.gif)
Sėkmės  4u.gif

Nair mes turėjom pernai tokį, kuris iki galo atsisega. Kol vaikas nevaikštantis ir labai nesimuistantis tai tikrai gerai. Kai būdavom kokioj patalpoi, tai prasegi ištrauki rankytes ir jis sau guli ramus, išeini lauk užsegi ir vsio. O kai jau pradėjo sėdėt taip gerai nesisekdavo, išsimuisto išlenda iš to kombinezono ir užsekt jau sunkiau, nes dar labiau muistos rėkia.
Manau pirksiu striukę su kombinezoninėm kelnėm (tos kur ant petnešų ir aukštu liemeniu). O į kaimą reiks kokį gal padėvėtą kombinezoną nupirkt, tegu sau voliojas su seneliais po sniegynus tongue.gif
Atsakyti
Mazesniam manau - kombinezonas...silciau.
Didesniam vaikui as uz striuke + kelnes. mirksiukas.gif
Bent jau mums sis variantas labiau patiko...Be visu isvardintu privalumu - skalbimas...jei kuri dalis susipurvina labiau, gali atskirai iskalbti. Pakeitimui lengviau tureti striuke ir paprastas kelnes (ka dazniausiai ir taip turime), o ne visa kombinezona. doh.gif
Atsakyti
Mano mažoji pusantro mėnesio už tavąjį jaunesnė, tusiuk8, taigi jai šiai žiemai nupirkau komplektuką: neprapučiama vėjo striukytė, kurios pamušalas - natūrali vilna (tokia a'la bauer antklodės) ir tokios pat neperšlampančios medžiagos kelnytės iki pažastyčių su petnešomis (a'la kombinezonas). Taigi, kai šalta bus rengsiu visą komplektuką, o jei kiek šilčiau - dėsiu tik sriukytę su paprastomis kelnytėmis. Tokio varinato labai ieškojau, nes kai auginau vyresniąją, ji tokį turėjo. thumbup.gif variantas. Vien tik kombinezonas - gal ir gerai, bet man atrodo, gali kiek judesius varžyti. Juk nepirksi labai per didelio, kaip maišo. Manojo kombinezoniuko penešytės su gumytėmis, tai tikrai judesių nevaržys. O kad po striuke ir paklius koks sniegas, tikrai nebijau, nes kombinezoniukas apsaugos nuo jo patekimo gilyn.
Atsakyti