Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

Tai va išvaikščiojau visas pardas Vilniuje. Patys gražiausi yra Čipoline. Kainuoja apie 200 lt. Po to eina Mada vaikams,bet didesnis pasirinkimas yra parduotuvėje universalinėje. Beja,ten yra vaikų prekių parduotuvė,tik kitoje pusėje ( vis nepasižiūriu kaip vadinasi),tai ten kombinezoniukai po 100 lt kleckučiams. Visai gražūs.O striukyčių nukainuotų didelis pasirinkimas yra.
Šiaip tikrai verta nuvažiuoti į univermagą,penktą aukštą. Ten yra ir Žaislų pasaulio parduotuvė.
Atsakyti
Aš irgi už striukytę plius kelnytes. Tik nepadarykit tokios klaidos, kaip mes. Radau pernai savo mažiui pirkti gražią striukę ir nieko blogo nepagalvojau, kad ji pilnai neatsisega -- užtrauktukas trumpas, tik iki pusės krūtinės. Dar pagalvojau, kad bus šilčiau, vėjas neperpūs doh.gif Kieme viskas gerai, tačiau kai į parduotuvę užeini ar šiaip trumpam kažkur užsuki -- nepatogu: turi arba per galvą visai nutraukti, arba vaikas savo sultyse verda dry.gif Daugiau tokios nebepirksiu.
Atsakyti
Aš už kombezus, ypač mažiui, kuris nevaikšto ir dar su pamperiais. Kai imu ant rankų kombezas nesisuka, neužsikelia skvernai. Labai patogu. thumbup.gif O jau dičkiui reika labiau kelnių ir striukytės, nes taip patogiau nurengti, kai eina į tualetą.
Gal labai sunervinsiu mamytes, kurios perka tik labai gerų firmų rūbus, bet aš savo vyresnėliui nupirkau kalvarijos turguje labai gerą žieminę striukę ir kelnes ant šleikų. Dar ir šiai žiemai bus geras, visai kaip naujas.
Atsakyti
Sveikos mamos, noriu paklausti. Mano dukrytei si menesi sukkaks 1 metukai, dar nevaikstom. bet isikibe po truputi einam kambari. Pasakykit atvirai, tos kurios tarkim jusu vaikams pernai rudeni suejo metai, ar labai reikia tu kombinezonniu kelniu ant sleiku, nes nelabai isivaizduoju, ar labai jau ji vaikscios tame lauke, juk pati pradzia vaiksciojimo, batai sunkus , atrodo, kad ji tik vezime sedes, nes bus jai sunku kazkur keliauti. Taigi patarkit mamos ar verta pirkti musu pirmai ziemai toki daikta g.gif , labai aciu uz diskusijas.
Atsakyti
Visu pirma, del ugio, tai mano mergyte metu buvo 78 cm, bet reikia atkreipti demesi ir i vaiko figura. Manoji ilgom kojelem, tai as rubus jai pirkdavau jau apatinius 86 cm, o virsutinius 92 - ten bliuzoniukai ir striukes. Ziema bus metai su puse, tai turiu nupirkus kombinezona 98 ir galvoju, kad bus kaip tik. Ugis bus apie 84-86 gruodyje.

O del vaiksciojimo, manoji pradejo pati eiti 1 m ir 1,5 menesio, tai dabar yra 1 m ir 3 men. jau eina labai gerai, bet gatveje tingi eiti, o dar ir drabuziu nedaug. Tai jei lelius bus svieziai ismokes vaikscioti, o dar ir prirengtas, tai tikrai ties rankas i virsu ir zys, taip, kad manau, teks nesioti arba vezioti vezime, o dar ir adijaliuka apkloti, nes nejudant salciau.
Papildyta @ [mergetime]1095079491[/mergetime]
Bendrai, dar pagalvojau, kad priklauso ir nuo leliaus charakterio. Manoji - ramesne. O va drauges, tai skirtumas tik savaite, bet labai judri mergyte, tai jai paprasciausiai neidomu sedeti vezime, ji verziasi tipenti ir tiek. Be to, juk vaika vis tiek su sniegu supazindinti reikes, taip kad manau neisvengsi siltu drabuziu - suvystyta tikrai neissedes.
Atsakyti
Mano berniukui metukai irgi buvo rudeni, bet jis gerai vaiksciojo jau nuo 10 men. tai man net minties nekilo ji vezime vezioti. Mes ziema jau ir senius besmegenius statem, o buvo 1.3-1.4 m. Taigi labai nuo vaiko fizins raidos priklauso, o geriausiai tai mama zino. Jei yra galimybe nebrangiai isigyti siulyciau abu variantus ir keisti pagal situacija.
Atsakyti
Kai mano mergickai buvo pusantru - pirkau kompinezona 98cm blink.gif Pirkau gera, todel norejosi, kad kuo ilgiau jo uztektu. Nors ji pas mane ji auksta nuo gimimo, bet jame skesdavo. Taciau kai prirengdavau kaip pupu peda, liemuo "atsistodavo" i savo vieta, rakoves , klesnes susigarankslydavo laugh.gif ir visai neblogai mergina atrode. Dabar jai treji su puse, ugis - metras. Pries pora dienu pamatavau - sia ziema dar puikiausiai tiks tas pats kombinezonas. Tik pasakyti kam nejauku, kad vaikas ta pati komba tris metus nesioja unsure.gif .

O del kelniu ir striukes - puiku tureti juos kaip papildoma komplekta. Jis ir atrodo solidziau, ir parduotuvej nuvilkt patogiau. Taciau, jei tektu rinktis, rinkciausi kombinezona. Man ramiau , zinant, kad vaikas (ypac, jei jis judrus) visiskai apsaugotas nuo vejo ir sniego.
Atsakyti
As saviskei irgi pirkau striuke+ kelnes ant 110, kai buvo jai metukai ir pora men. Buvo gerokai per didele, bet turguj nebuvo mazesnio dydzio biggrin.gif Ten taip ir padaryta buvo, kad rankoves ir kelniu apacias atlenkt galima butu. Tai dar ir pernai atnesiojo. O siais metais jau kelnes per trumpos, striuke dar is bedos nieko, bet jau neprirengsi po ja. Nors ugis dabar 105, vadinasi mazesniam ugiui tas komplektukas buvo. Bet nedaug truksta ir mes trecius metus nesiotume thumbup.gif Ir siais metais tikrai pirksiu didesni, gal nebeaugsim taip greit ir kitais metais tiks rolleyes.gif smile.gif O ka daryt, kai tokios kainos... Tiesa, uz komplekta mokejom 100- 110 lt, neprisimenu tiksliai, bet labai thumbup.gif ir siltas, net per siltas biggrin.gif Pirkom turguj, nes parduotuvese uz tokia suma tik rudenine plonyte striuke butume nupirke blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meya: 14 rugsėjo 2004 - 13:30
Mes jau irgi turime komplekta ziemai struke+kelnytes. Cia mums mociute artejancio gimtadienio proga dovana padare thumbup.gif
Pirko parduotuvej "Bimbo". Ugis 92 cm. Nors mes dabar esam apie 85 cm ugio, tai tikiuosi, kad ir kitais metais sis komplektukas bus geras rolleyes.gif Nes dabar tai ojojoj, kiek dar yra vietos ir kelnese ir striukej laugh.gif
Ten beje ir sleikos dar reguliuojasi, tai manau tikrai uzteks kitiems metams thumbup.gif
Atsakyti
nu paskaiciau kiek kombinezonai ir striukyte kainuoja ir zagtelejau... bo paciai dar neprisireike pirkti, pirmais metais turejom kelis skolintus kombinezonus, o pernai vasara sodo kaimyne pasiule ir atidave uz sokolado plyta striukyte+kelnes beveik naujas, tai pernai kelnes dar didokos buvo tai is devetu nupirkau kitas kelnytes su sleikom, o ziemos pabaigai jau kelis sykius ir tas ilgas atlenktas dejau, tai dar siemet turetu uztekt, bet reikes pasimatuoti wink.gif
ot kokios mamos rupestingos, jau vasara ziemai ruosiasi wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ingute
Cia tas rozinis-pilkas?
Labai fainas, man ziauriai patiko, net kelis kartus Kleo matavosi, bet...
Jis geresnis uz visus kitus matytus tuo, kad turi atsegama kapiusona, rankoves turi lipukus, kad galima butu pagal vaiko rankos dydi uzspausti, striukytes viduje yra papildoma isiuta juosta su knopkytem, ant nugaros didele kisene su uztrauktuku (galima koki javainiu batoneli ideti ar nosinaites).
Kelnes reguliuojamos, apacioje gumyte -sniegas, yra juosmens gumyte (retai maciau atskiruose kombinezonuose).
Bet jis man pasirode plonesnis nei visi kiti matyti kombinezonai.
Ir jis tik nuo 92 dydzio.

Mes jau matavomes kelis ivairius 92 dydzio kombinezonus ir as padariau isvada, kad geriau netaupysiu ir pirksiu Kleo kombinezona tik siems metams.
Jos ugis dabar 84 cm. - iki ziemos gal dar 1-2 cm paaugs, taigi tinkamas bus 86 dydis.
Siuo metu jai net 86 didelis. O su 92 d.kombinezonai isvis atrode kaip kokia backa ar meska. Kelnes reikejo stipriai atraitoti, o striuke atrode kaip paltas, zemiau keliu. Vaikas net savo koju nemato, vos pajuda, o pritupus isvis nukrito, neatlaike to kombinezono.
Paziurejau as i vaika ir pagalvojau, kad jam jokio dziaugsmo nebus is ziemos, jei su tokiais dideliais kombinezonais i lauka iseis.
Taigi nusprendziau pirkti vientisa ir 86 ugio. Tokie kainuoja 105-115 lt. Bet pvz. Mada vaikams parduotuveje yra gimtadienio nuolaida - jei perki per gimtadieni (reikia rodyti liudijima), gauni 30% nuolaida. Jau iseina 80 Lt. Taip kad palauksime dar 1,5 menesio iki gimtadienio. wink.gif

Vientisas kombinezonas man atrodo labai praktiskas ir patogus (pati tokius vilkeciau laugh.gif ).
O i parduotuve ar poliklinika nueiti mes turim ziemine striuke. Vietoj storu kelniu desiu pedkelnes ir dzinsus ar flisines kelnytes. Kadangi mes i parduotuve/svecius/poliklinika vaziuojam automobiliu, manau vaikas tikrai nesusals. Bent jau praeitais metais dareme taip pat.

Apsilankiau turguje. Kai kurie kombinezonai ten yra pigesni.
Pvz, violetines spalvos Wojcik firmos kombinezonas (su megztais intarpais) ir turguje kainuoja 160-170 lt, o parduotuveje 207 Lt.
Coccodrilla firmos kombinezonai kainuoja tik 5-10 lt pigiau.

Beje, rinkdamiesi kombinezona, ziurekite, kad butu tokios specialios isiutos rankovese ir kelnese gumytes (lyg atskiros rankovytes). Jos garantuoja, kad i kelnes/batus ir rankoves nepateks sniegas. Dauguma Coccodrilla ir Mariquita modeliu turi siuos dalykus. Taigi rinksiuos kazka is siu firmu.

Siuo metu krito i aki tokie modeliukai:

Mariquita

user posted image

arba atskiru daliu (gerai matosi tos isiutos gumytes):
user posted image user posted image

Coccodrillo firmos:

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Dar prisiminiau viena praktiska patarima. Tai galioja daugiau mergaitems, kadangi ju rubeliai dazniausiai sviesesni. Kaip zinia, jie labiausiai devisi keliu ir uzpakaliuko srityje. Todel tos vietos ilgainiui net neissiskalbia - lieka patamsejusios. Todel praktiskumo sumetimais ir , esant galimybei, reiktu rinktis kombinuotu spalvu kostiumeli ar kombinezona - sviesesniu virsum ir tamsesnia apacia.
Atsakyti