Mes su atskiru vaikštom, sušlampa kelnės permaunu sausom taip man patogiau, nes einam lauk du kartus per dieną
Mums ir atskiras patogiau
Geriausia tureti abu variantus I lauka po puru sniega braidyti tinkamesnis kombinezonas ,o i parduotuve ar kai ne ypac salta ,geriau gal atskirai striuke ir kelnes.Kartais norisi uzdeti dzinsiukus ir striuke.Juk ne visada ir ziema buna minusine temperatura.O visai mazuliukams ,tai manau patogiausia bendras kombinezonas
mes is dvieju daliu BILEMI kombi nesuojam,labai patogu
Iš dviejų dalių patogiau. Kartais jau kelnių nebereikia, tada tik striukytę velki.
Sveikos mamos,
Mano mažiukui dabar beveik metukai, artėja pavasaris, nežinau ką rinktis... Kombinezonas ar striukė? Žiemą naudojome kombinezoną, bet jis jau į mažąją pusę, kad būtų galima jį toliau naudoti... Dabar nežinau ką rinktis.
Laukiu patarimo
Papildyta:
O gal geriau rinktis tokį komplektą, kur įeina striukė ir kelnės su petnešėlėm? Bet jie dažniausiai būna žieminiai...
Ką čia pasirinkus??
Mano mažiukui dabar beveik metukai, artėja pavasaris, nežinau ką rinktis... Kombinezonas ar striukė? Žiemą naudojome kombinezoną, bet jis jau į mažąją pusę, kad būtų galima jį toliau naudoti... Dabar nežinau ką rinktis.
Laukiu patarimo
Papildyta:
O gal geriau rinktis tokį komplektą, kur įeina striukė ir kelnės su petnešėlėm? Bet jie dažniausiai būna žieminiai...
Ką čia pasirinkus??
Man irgi atrodo geriausia tureti kombi ir dar striuke.
Maniskis eina su kombiu i darzeli, lengviau vaikui apsivilkt paciam, patogiau duotis lauke. Dar pliusas niekas neissipesioja, neislenda ir t.t.
Minusas parduotuvej jei ilgai vaikstineji, pas gydytoja ir pan. Tuomet reikia visa vaika isrengti.
Maniskis eina su kombiu i darzeli, lengviau vaikui apsivilkt paciam, patogiau duotis lauke. Dar pliusas niekas neissipesioja, neislenda ir t.t.
Minusas parduotuvej jei ilgai vaikstineji, pas gydytoja ir pan. Tuomet reikia visa vaika isrengti.
Pritariu už abu varijantus. Mes taip pat lauke daugiau su kombiu, o jei ne taip šalta, sausa ar kažkur išvažiuot, tai su striuke daug patogiau
Mes už atskira kombi, kombikelnes + striuke
As tai tik uz vientisa kombinezona. Maniskiai labai judrus, duodasi po pusnis, tai sugeba sniego prisikisti uz striukes (nors turejom tikrai geros firmos su visokiom apsaugom). O jei reikia kur vaziuoti, tai velkames striuke ir siltesnius dzinsus, nes su kombikelnem parduotuvej per karsta ir jei ilgai buni, tai reik vistiek jas numauti.
vientisi kombiukai mazesniems, didesniems patogiau atskiri;