Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

Mes su atskiru vaikštom, sušlampa kelnės permaunu sausom taip man patogiau, nes einam lauk du kartus per dieną drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums ir atskiras patogiau ax.gif
Atsakyti
Geriausia tureti abu variantus smile.gif I lauka po puru sniega braidyti tinkamesnis kombinezonas ,o i parduotuve ar kai ne ypac salta ,geriau gal atskirai striuke ir kelnes.Kartais norisi uzdeti dzinsiukus ir striuke.Juk ne visada ir ziema buna minusine temperatura.O visai mazuliukams ,tai manau patogiausia bendras kombinezonas smile.gif
Atsakyti
mes is dvieju daliu BILEMI kombi nesuojam,labai patogu
Atsakyti
Iš dviejų dalių patogiau. Kartais jau kelnių nebereikia, tada tik striukytę velki.
Atsakyti
Sveikos mamos,

Mano mažiukui dabar beveik metukai, artėja pavasaris, nežinau ką rinktis... Kombinezonas ar striukė? Žiemą naudojome kombinezoną, bet jis jau į mažąją pusę, kad būtų galima jį toliau naudoti... Dabar nežinau ką rinktis.

Laukiu patarimo 4u.gif

Papildyta:
O gal geriau rinktis tokį komplektą, kur įeina striukė ir kelnės su petnešėlėm? g.gif Bet jie dažniausiai būna žieminiai...

blush2.gif

Ką čia pasirinkus??

Atsakyti
Man irgi atrodo geriausia tureti kombi ir dar striuke.
Maniskis eina su kombiu i darzeli, lengviau vaikui apsivilkt paciam, patogiau duotis lauke. Dar pliusas niekas neissipesioja, neislenda ir t.t.
Minusas parduotuvej jei ilgai vaikstineji, pas gydytoja ir pan. Tuomet reikia visa vaika isrengti.
Atsakyti
Pritariu už abu varijantus. Mes taip pat lauke daugiau su kombiu, o jei ne taip šalta, sausa ar kažkur išvažiuot, tai su striuke daug patogiau smile.gif
Atsakyti
man patogiau atskiras, bet vaikui labiaus patinka vientisas variantas. Mylimiausi Huppa kombiai tiek zieminiai, tiek rudeniniai (ypac pravercia pajuryje pavasari).
Atsakyti
Mes už atskira kombi, kombikelnes + striuke thumbup.gif
Atsakyti
As tai tik uz vientisa kombinezona. Maniskiai labai judrus, duodasi po pusnis, tai sugeba sniego prisikisti uz striukes (nors turejom tikrai geros firmos su visokiom apsaugom). O jei reikia kur vaziuoti, tai velkames striuke ir siltesnius dzinsus, nes su kombikelnem parduotuvej per karsta ir jei ilgai buni, tai reik vistiek jas numauti.
Atsakyti
vientisi kombiukai mazesniems, didesniems patogiau atskiri;
Atsakyti