Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

QUOTE(linausius @ 2011 01 07, 17:56)
Turim abu variantus:po lauka,darze-vientisas,iseigai,i parduotuve-dveju daliu smile.gif

mes irgi visada perkame po du smile.gif
ant kalniuko lauke nepakeiciamas vientisas thumbup.gif
Atsakyti
Kai negali ir to, ir ano sau leisti, tai aš geriau už atskirą..
Atsakyti
striuke ir kelnes tikrai ir patogiau ir silciau, manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jevgenija @ 2011 08 14, 21:21)
striuke ir kelnes tikrai ir patogiau ir silciau, manau 4u.gif

manau vaikui vientisas patogiau ypac darzelinukams
o dydesniems ar po parduotuves tai atskiras gal geriau
Atsakyti
Norėjau paklausti dėl lauko rūbų į darželį šaltesniu metų laiku. Ar patogiau vientisas kombinezonas darželyje ar striukė+kelnės (vaikas savarankiškai dar nesirengia)? O su tuo pačiu kombinezonu ir vedate į darželį, ir jame duodasi po lauką? Ar nuvedate su vienu, o specialiai ėjimui į lauką darželyje paliekate dar vieną? Manau vistiek po lauko grįžta išsimurzinę iki ausų, tai nesinorėtų tokio namo vesti per pusę miesto g.gif Dėkui, kas atsakysite 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, reikia patarimo kaip protingiau pasielgti, ieškom kombio arba atskirai, vaikiukui dabar tik 7 su trupučiu, bet jis pas mane jau smarkuolis pats atsistoja it pradeda po truputi tapuoti, tai link žiemos man jau jis turėtu tvirtai tapuoti, tai gal geriau pirkti kelnytes+striukytę
Atsakyti
Sveikos mamytes patarkit kokio dydzio pirkti kombinzona, kad nebutu taip kaip praita ziema mums jau mazas buvo. Siuo metu mums 1 metai ir 4 menesiai. Esame 85 cm. TAi jai nupirkciau 92 dydi neisaugtume mes jo?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 16, 12:22)
manau vaikui vientisas patogiau ypac darzelinukams
o dydesniems ar po parduotuves tai atskiras gal geriau

Pritariu 4u.gif Kol mazas vaikas geriau kombinezonas, bet dar geriau ir ta ir ta tureti .Mums jau 3metukai, bet ir siai ziemai nupirkom kombinezona, ne i darzeli o ant kalniuko pasivazinejimui , darzeliui aiskirai striuke ir kelnytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksan @ 2011 09 29, 16:16)
Pritariu 4u.gif Kol mazas vaikas geriau kombinezonas, bet dar geriau ir ta ir ta tureti .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir dar jei maziukas vaikas, kuris vis dar naudoja sauskelnes tai bendras kombinezonas nesukelia jokiu bedu, bet va kai prasosi ant puoduko tai sunku ant "smugio" butu ji ispakuoti doh.gif
Atsakyti
Aš ir už du (jei yra galimybė): vientisas ant kalnų (į kiemą) thumbup.gif o atskiras visur kitur bigsmile.gif
Atsakyti
ir mes uz du,kai salciau vientisas o kai pasivaikcioti labiau pajudeti atskiras
Atsakyti
I lauka,pasivaiksciojimams ,i gamta,turim istisa kombinzona,na o kitur rengiames striukyte.
Atsakyti