Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

QUOTE(zalizaislai @ 2010 08 14, 22:25)
Maniske zieminuke, tai kai gime aisku rengem kombinezonu, kita ziema metukai suejo, naudojome striukyte ir kelnes, patogiau taip buvo, ir i parduotuve iejus galima nurengti virsu, nereikia viso rengineti. Tik reikia ziureti kad kelnytes geros butu, gerokai paaukstintu liemeniu.

drinks_cheers.gif
tik po sniega voliotis, ar i darza vistiek vientisas geriau ax.gif

mes visada du kombius turime, kazkaip su vienu nelabai issiverciam ax.gif
Atsakyti
man tai kol vaikui nera kokiu 2 metuku patogiau kombis yra, na va sia ziema maziukui bus metukai su biskiuku tai tikrai bus kombinezonas, bet jau kita ziema aisku bus kelnes+stiukyte 4u.gif
Atsakyti
Praetais metais turejom vientisus, siemet, jau lakstantiems turesim dvieju daliu smile.gif
Atsakyti
Jau vaisktanciai nupirkom dvieju daliu kelnes su petnesom ir striuke tai 2metam uzteko smile.gif
Atsakyti
Kol dukrele buvo visai mazute - turejom kombinezona, o dabar - kai jau vaiksto, zaidzia lauke - nupirkom dvieju daliu - striukyte + kelnes.
Atsakyti
Mažiukui geriau vientisas kombinezonas, o didesniam- striukytė ir kelnės kažkaip atrodo patogiau, nors turim ir tokį ir tokį variantą- man kažkaip vieno kombinezono ar striukės mažoka blush2.gif
Atsakyti
iki 2 metu tik kombinezonas smile.gif
Atsakyti
jei yra galimybe, tai manau gerai tureti ir viena ir kita. net didesniam vaikui ant kokiu kalniuku gerai vientisas kombinezonas. iki kokiu 10 men. buvo patogu tik kombezai, po to atsirado poreikis ir atskirai kelnem bei striukei. sunui rengiu ir viena, abu variantai naudojami. turiu zieminius ir rudeninius kombezus bei atskiras kelnes bei striukes.
Atsakyti
Parduodu ranku darbo veltinius su kaliosu. Dydis 36. Nauji, ne karto nenesioti. Lietuviskos vilnos. Siandien tik gavom juos, mano vaikui per mazi. Kaina 160, galima deretis. Rasyti i az.
Atsakyti
Pernai turėjom kombinezona-man žymniai patogiai ir greičiau aprengt, o kai dabar jau vaikšto, tai turi atskirą-šiltoj patalpoj nereikia viso išrengt, tik striukytę nuimi ir viskas. Nors man žymiai patogiau buvo aprengt vientisą.
Atsakyti
Turim abu variantus:po lauka,darze-vientisas,iseigai,i parduotuve-dveju daliu smile.gif
Atsakyti
Man nepakeičiamas kombinezonas po lauką. Maniškė vaikšto į darželį su kombinezonu, ir vėjas nepertraukia, gal tik ilgiau užtrunka kol apsivelka.
Atsakyti