Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

Man tik striuke + kelnes smile.gif Vientisas leliukams tik tinkamas smile.gif
Atsakyti
kai buvo leliukas-kombinezonas vientisas,a dabar striuke+kelnes thumbup.gif kaip patogu thumbup.gif
Atsakyti
Man striuke + kelnes dar patinka tuo, kad, priklausomai nuo oro ar kur eini, gali kelnes maut tas tokias siltas, neperslampamas, o gali ir paprastas. Jei turi vien tik kombinezona, jo apacios siltesne diena gi nenukirpsi!..
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 03 04, 00:35)
Man tik striuke + kelnes  smile.gif Vientisas leliukams tik tinkamas  smile.gif

QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 05, 15:17)
Man striuke + kelnes dar patinka tuo, kad, priklausomai nuo oro ar kur eini, gali kelnes maut tas tokias siltas, neperslampamas, o gali ir paprastas. Jei turi vien tik kombinezona, jo apacios siltesne diena gi nenukirpsi!..

Pritariu, aš tik už kelnes+striuke. Kombinzonas tik gulinčiam mažiukui.
Atsakyti
Na turbut kaip ir daugeliui, kol dar guli vezime tai tinka ir kombinezonas, bet kai tik pradejo vaikscioti tai kelnes+striuke thumbup.gif
Atsakyti
labai patogus 4u.gif
Atsakyti
Iki 1 metu pirkau kombinezonus, dabar perkam kelnes-kombinezona, na su petnesom, tik be rankoviu ir striuke.
Atsakyti
Kol vaikutis nevaiksto mano manymu geriau vientisas kombinezonas, o kai jau vaikstantis zinoma, kad geriau kelnytes + striukyte. 4u.gif
Pati pirkau is pradziu vientisa, o siai ziemai tik atskira kombinezona.
Atsakyti
QUOTE(Raigra @ 2010 07 08, 22:32)
Kol vaikutis nevaiksto mano manymu geriau vientisas kombinezonas, o kai jau vaikstantis zinoma, kad geriau kelnytes + striukyte.  4u.gif
Pati pirkau is pradziu vientisa, o siai ziemai tik atskira kombinezona.

visiskai sutinku drinks_cheers.gif Paaugusiam tik striuke + kelnes zymiai patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 07 25, 10:47)
visiskai sutinku  drinks_cheers.gif Paaugusiam tik striuke + kelnes zymiai patogiau.

na cia nuo aplinkybiu,
pvz jaigu einam po sniega voliotis,tai dedu jiem vientisus
i darzeli irgi beveik visada dedu vientisus

o i svecius,parduotuves,visada atskiras patogiau
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 14, 20:03)
na cia nuo aplinkybiu,
pvz jaigu einam po sniega voliotis,tai dedu jiem vientisus
i darzeli irgi beveik visada dedu vientisus

o i svecius,parduotuves,visada atskiras patogiau

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniske zieminuke, tai kai gime aisku rengem kombinezonu, kita ziema metukai suejo, naudojome striukyte ir kelnes, patogiau taip buvo, ir i parduotuve iejus galima nurengti virsu, nereikia viso rengineti. Tik reikia ziureti kad kelnytes geros butu, gerokai paaukstintu liemeniu.
Atsakyti