Įkraunama...
Įkraunama...

Striukė + kelnės ar kombinezonas?

QUOTE(triule @ 2008 08 26, 20:17)
pritariu 4u.gif o kombinezonu didesniam vaikui su kailiu viduj tai turbut visai neverta pirkt musiskems ziemoms g.gif

drinks_cheers.gif tikra nesamone vaikstanciam pirkti su kailiu doh.gif gi ne antaktidoi gyvenam biggrin.gif

siaip ir tas ir tas varinatas yra geri,mes visad perkam ir toki ir toki, ax.gif vientisas irgi yra patogus wub.gif patogiausia kai kombinezonas buna plonas ir lengvas,tuo paciu labai siltas, deje tokiu pasirinkimas lietuvoje menkas, doh.gif
patys paciausi REIMA kombinezonai,turime tai superinis,toks plonas,nieko nesveria bigsmile.gif nu nerealus, o silti neperpuciami,neperslampami wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 09 12, 00:14)
drinks_cheers.gif tikra nesamone vaikstanciam pirkti su kailiu doh.gif gi ne antaktidoi gyvenam biggrin.gif
siaip ir tas  ir tas varinatas yra geri,mes visad perkam ir toki ir toki,  ax.gif vientisas irgi yra patogus wub.gif patogiausia kai kombinezonas buna plonas ir lengvas,tuo paciu labai siltas, deje tokiu pasirinkimas lietuvoje menkas,  doh.gif
patys paciausi REIMA kombinezonai,turime tai superinis,toks plonas,nieko nesveria bigsmile.gif nu nerealus, o silti neperpuciami,neperslampami wub.gif

mes lenne firmos nusipirkome, tai irgi gan lengvas, o ir siltas turetu buti, nes estai suomiams siuna smile.gif
Atsakyti
Mum kombinezonas yra superinė, nepakeičiama aprangos dalis rudenį 4u.gif Kadang vyresnis eina į darželį, man ramu, kad ten kai jie eis į lauką, jis galės judėti, žaisti, lankstytis ir neišsipeš jo megztukas, auklėtojai nereikės jo kamšyti smile.gif O ir man tuo tarpu lauke nereikės nuolat apie mažių šokinėti, kaskart jam pasilenkus kokių akmenukų, kankorėžiukų, bapkių į smėlio dėžę neprireiks taisyti jo rūbelių po apačia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, kas turit REIMA striukes ar kombinezonus, ar jie nėra stori, pūkiniai (nuotraukose taip neatrodo) g.gif Aš noriu kelnių ir striukės savo merginai, bet pagrindinis reikalavimas, kad būtų lengvi, šilti, kvėpuojantys ir ne pūkiniai mirksiukas.gif
šian čiupinėjau lenne striukytę (pas mus Šiauliuos kelnių nerasta doh.gif ), tai man ji pasirodė per stora, bet lengva tongue.gif

gal gali dar kartą pasakyt kur Lietuvoj biggrin.gif galima įsigyt Reima produkcijos g.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano nuomone nuo gimimo iki tol, kol vaikutis pradeda vaikscioti kombinezonas nepakeiciamas thumbup.gif , bet pradejusiam vaikscioti ziogeliui striuke su kelnemis ax.gif isskyrus tuomet, kai zaidzia su sniegu, tuomet 2 daliu kombinezonas thumbup.gif
Atsakyti
Aš pirkau striukę + kelnes su šleikomis, nors mano sūnus dar nevaikšto. Bandžiau matuoti kombinezoną, bet jis aprengtas taip keistai į mane pasižiūrėjo, kad persigalvojau.
Atsakyti
Savo bernuzeli dvieju daliu kombinezonu pradejau rengt nuo 10men. Siemet tiks tas pats, tai nesuku galvos. Oj pamenu, kai tekdavo maziu "pakuoti" i vientisa kombeza doh.gif doh.gif biggrin.gif
O ir vaziuojant kur toliau labai patogu- nuvilkai virsutine dali(aisku jei masinoj silta) ir tegu sau sedi smile.gif ir paciam vaikui patogiau.
Atsakyti
As manau kad ir vienas ir kitas variantai reikalingi. Tarkim, kai einam i lauka, as dedu kombeza- nes nereikia jaudinti, kad vaikui nebus pusplike nugaryte (nes reikia atsitupti, pasilenkti, pasivartalioti ant zemes). O va kai issiruosiam i miesta, tai tada ir dvieju daliu kombezas pravercia, nes parduotuvej striukyte uztenka numauti, o su kelnem laksto, arba vezime sedi.
Atsakyti
o visgi kur galima nusispirkti REIMA kombinzonu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
as kazkaip manau,kad iki kokiu 2-3 geriausia vientisas... o 2ju daliu jau vyresniam. siemet nepagailejau ir nupirkau 66NORTH apatini sluoksni ir sia savaite jau tureciau gaut pati kombenza(didesniu dydziu nerealus deficitas-europoj nera kur pirkt doh.gif nebent is statu gabentis...) man jie patinka tuo,kad plonumas neispasakytas-vaikas lyg rudeni aprengtas... judesiu nevarzo,tai gali maltis i valias,o kai pasedi ant roguciu bevazinedamas nesusala...
Atsakyti
QUOTE(lyra82 @ 2008 11 07, 12:43)
Mano nuomone nuo gimimo iki tol, kol vaikutis pradeda vaikscioti kombinezonas nepakeiciamas thumbup.gif , bet pradejusiam vaikscioti ziogeliui striuke su kelnemis  ax.gif isskyrus tuomet, kai zaidzia su sniegu, tuomet 2 daliu kombinezonas  thumbup.gif

pritariu , ki mazas tik vientisas kombinezonas, kai jau vaikuj 1,5 -2 metai ir daugiau manau reiktu atskiro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alinata @ 2008 11 21, 22:57)
o visgi kur galima nusispirkti REIMA kombinzonu? g.gif  4u.gif

baby center parduotuveje smile.gif

man REIMAI ir LENNE kombinezonams lygiu nera drinks_cheers.gif wub.gif nerealus

o siaip kas del atskiro ar vientiso,tai visada vaikui eprkam ir toki ir toki smile.gif
jaigu kur i prekybos centra ,butinai atskira
jaigu voliotis ant kalniuko tik vientisa smile.gif
Atsakyti