Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(GammaOrionis @ 2016 05 07, 12:59)
Kokį geresnį gliukozaminą rekomenduotumėt?

Sis prie perkamiausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 05 07, 13:33)

O kažin, kaip dėl veiksmingumo?
Turiu nusipirkus (geriu antrą mėn.) Doctor's Best Ginkgo ir Hyaluronic - "nulis sveikų" schmoll.gif Toks įspūdis, kad pinigai į balą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 05 07, 16:48)
O kažin, kaip dėl veiksmingumo?
Turiu nusipirkus (geriu antrą mėn.) Doctor's Best Ginkgo ir Hyaluronic - "nulis sveikų" schmoll.gif  Toks įspūdis, kad pinigai į balą  verysad.gif

Ginkgo poveikis taip kažkaip ir neturi jaustis, nebent labai blogai su atmintimi. Ji daugiau jaučiasi kaip antioksidantas, jei turima kokių rimtų problemų, pvz. navikų, tai labai padeda kovoti. Efektui pastiprinti ir norint geriau suaktyvinti kraujotaką, gerai kartu su gotu kola ją vartoti.
Vienas pats hialuronas būna, kad kai kuriems nesijaučia, reikia kombinuoto komplekso su kolagenu, msm, gliukozaminu, chondrotinu.
Turint rimtų bėdų ir norint efekto nelabai apsimoka pirkti atskirus ingredientus. Atskiri sakyčiau tinka tik labai sveikiems žmonėms pasistiprinti, o šiaip geriau kombinuoti, nors ir brangiau atrodo, kai perki, bet verta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 07, 16:52)
Ginkgo poveikis taip kažkaip ir neturi jaustis, nebent labai blogai su atmintimi. Ji daugiau jaučiasi kaip antioksidantas, jei turima kokių rimtų problemų, pvz. navikų, tai labai padeda kovoti. Efektui pastiprinti ir norint geriau suaktyvinti kraujotaką, gerai kartu su gotu kola ją vartoti.

Ta prasme, jeigu neturiu jokių nusiskundimų, tai nėra poreikio jo gert?
Šį preparatą pirkau su ta intensija, kad pagerinčiau atmintį (ir tuo pačiu darbo kokybę) mastau.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 07, 16:52)
Vienas pats hialuronas būna, kad kai kuriems nesijaučia, reikia kombinuoto komplekso su kolagenu, msm, gliukozaminu, chondrotinu.

Geriu tikrai daug vandens. Tačiau mano blauzdos ir delnai (delnai dėl darbo pobūdžio - per dieną tenka perverst po kelis šimtus lapų) dažnai būna sausuteliai.
Vadinas, netinkamą papildą pasirinkau? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 05 07, 18:15)
Šį preparatą pirkau su ta intensija, kad pagerinčiau atmintį (ir tuo pačiu darbo kokybę) mastau.gif
Geriu tikrai daug vandens. Tačiau mano blauzdos ir delnai (delnai dėl darbo pobūdžio - per dieną tenka perverst po kelis šimtus lapų) dažnai būna sausuteliai.

Jei visai atminties neveikia, tai dar vertėtų gotu kola prijungti ir gerti kartu su ginkgo
Dėl to sausumo, gal ir patalpa kalta? Gal labai trūksta vėdinimo? Gal drėkintuvą patalpai būtų verta įsigyti, jei niekas nepadeda?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 05 07, 12:26)
Man šitas riešutų sviestas per daug "smooth" (nežinau kaip lietuviškai pasakyt  blush2.gif ). Veliasi burnoj. Traškus skanesnis.
Papildyta:

Kiek gi gali brangt doh.gif

O koks yra traškus??
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2016 05 07, 20:41)
O koks yra traškus??

Šis
Man dar šis iš kito gamintojo patiko.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2016 05 07, 19:41)
O koks yra traškus??

Traškus tai kai yra riešutų gabaliukų smile.gif Man patinka lietuviškas iš Sviestas sviestuotas, bet iš iherbo pigiau gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 05 07, 18:15)

Cukrų paskutinį pusmetį tikrinot?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 05 07, 14:33)

Šiuos vartojau, poveikio nepajutau. Dabar du vnt. tarp papigintų yra šio gliukozamino, gal kuri išbandžius esat? Tik dvi kapsules reikia gert dienoj. Gal nusipirkt, krepšan ir dienos prekė telpa, gal iki tėvo dienos suspėčiau gaut ax.gif .
Sąnariams kas padėjo, tai tikrai galiu rekomenduot Sea Mussel. Nereikėjo jokių nesteroidinių vaistų prie uždegimo, vien šiuos vartojau, bet gėriau kaip parašyta, 6 kapsules dienoj. Vienu metu netilpo krepšelin, dabar lojalumo taškų visos turim, tai galima pirkt. Aš dėl jų kažkada specialiai naują accountą kūriaus, naują kortelę išsiimiau, kad nuolaidą gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 05, 07:29)
Yra, bet nuo 150 euru perkant.
Taip, tik Subtotal, ten rewarsai buna prideti.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš kažką irgi prisidirbau su sąnariais. Ir taip nėra pas mane jie sveiki. Kažkada buvau pradėjusi lankyti stepus, taip patiko, bet po mėnesio nebegalėjau dešinio kelio sulenkti. Gydytojai apžiūrėję pasakė, kad baigti strakalioti ir saugoti sąnarius, nes yra prasidėję irimo procesai. Tada praėjo. Šį kartą tikrai niekur nestrakaliojau, bet buvom apsirūpinę sulos. Tai ir gėriau kokį mėnesį po kokį 0,5-1l per dieną. Nu ir rezultate turiu tai, kad skaudėt pradėjo VISI sąnariai blink.gif Tik dabar sužinojau, kad nuo sulos tai gali būti. Vat kaip reikia viską vartoti su saiku verysad.gif
Atsakyti