Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 05, 12:15)
Šampūnas superinis už 0,88 ct  thumbup.gif pirkčiau ir už pilną kainą  Krepšelis

už pilną tikrai neapsimoka, nieko ten gero jame, bazė tai visa sintetinė, tik vėliau ala sveikų ingredientų pridėta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 05, 12:47)
Mano plaukai garbanuoti, ploni, dažyti, ilgis iki pečių, gal kiek linkę į sausėjimą. Dar parašysiu, kad šis šampūnas išplauna iki "girgždėsio", duoda blizgesį, gali būti kad sausins plauką. Man tiko, nors ir  nenaudoju jokių balzamų, kondicionerių,  nes plaukai ir taip  lengvai išsišukuoja.
Balzamų ir kondicionerių nemegstų nes apsunkina plauką ir greitai susiriebaluoja.

Žinot, už tokią kainą galima ir išbandyti, neblogas " 414 ml mėginukas" wink.gif

Kad apie jį čia buvo nekokie atsiliepimai. Aš tai dienos prekę pasiiėmiau krepselis , su šampunais gal nebeeksperimentuosiu. Ir tą išgirtą kremą bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 05, 13:11)
Kad apie jį čia buvo nekokie atsiliepimai. Aš tai dienos prekę pasiiėmiau krepselis    , su šampunais gal nebeeksperimentuosiu. Ir tą išgirtą kremą bandysiu smile.gif

Aš laukiu nuolaidos tam kremui, kai gausit parašykit atsiliepimą. smile.gif

Renkuosi tarp Mad Hippie ir Devita kremų , kažin kurie geresni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilbur: 05 gegužės 2016 - 12:35
QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 05, 12:47)
Mano plaukai garbanuoti, ploni, dažyti, ilgis iki pečių, gal kiek linkę į sausėjimą. Dar parašysiu, kad šis šampūnas išplauna iki "girgždėsio", duoda blizgesį, gali būti kad sausins plauką. Man tiko, nors ir  nenaudoju jokių balzamų, kondicionerių,  nes plaukai ir taip  lengvai išsišukuoja.
Balzamų ir kondicionerių nemegstų nes apsunkina plauką ir greitai susiriebaluoja.

Žinot, už tokią kainą galima ir išbandyti, neblogas " 414 ml mėginukas" wink.gif

Dėkui 4u.gif Aišku išbandysiu už tokią kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 05, 13:07)
už pilną tikrai neapsimoka, nieko ten gero jame, bazė tai visa sintetinė, tik vėliau ala sveikų ingredientų pridėta biggrin.gif

Man apsimoka, nes šampūnas tiko - o tinka ne kiekvienas. Ant plaukų net minutės neišbuna, jo uždavinys išplauti, tą ir daro.
Atsakyti
Gal kokį kūno kremą ar purškiklį parekomenduotumėt nuo saulės su SPF 45-50, kad ir vaikams 6-7 metų tiktų ir suaugusiems blush2.gif

Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 05 gegužės 2016 - 13:03
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 05, 13:11)
Kad apie jį čia buvo nekokie atsiliepimai. Aš tai dienos prekę pasiiėmiau krepselis    , su šampunais gal nebeeksperimentuosiu. Ir tą išgirtą kremą bandysiu smile.gif

Is sitos temos nepamenu atsiliepimu apie ji, o pati turejau ir smagiai sunaudojau sita Madle Labs sampuna. Rekomenduociau, o ypac uz tokia kaina thumbup.gif Mano plaukai ilgi, ploni, sviesinti, tai jis puikiai tiko ir visai nesausino plauku. Isplaudavo gerai, plaukai graziai atrodydavo, tai man to uzteko. As visada 2-3 sampunus turiu ir pakaitalioju kiekviena plovima, bet vistiek sis kiek ataibodo i pabaiga ir laukiau kol baigsis, nes kiekis didelis, o kaitaliojant dar ilgiau uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 05 05, 13:45)
Gal kokį kūno kremą ar purškiklį parekomenduotumėt nuo saulės su SPF 45-50, kad ir vaikams 6-7 metų tiktų ir suaugusiems  blush2.gif

Būčiau dėkinga 4u.gif

Kiss my face neblogi, tik šitas 30SPF http://www.iherb.com...oz-236-ml/18374 paieškokite, berods yra pas jų ir 50 SPF
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 05, 15:16)
Kiss my face neblogi, tik šitas 30SPF http://www.iherb.com...oz-236-ml/18374 paieškokite, berods yra pas jų ir 50 SPF

aČIŪ 4u.gif
O pas mus Eurokoj ne toks pats būna pirkti? Man lyg įpakavimas panašus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 05 gegužės 2016 - 14:36
QUOTE(Naira @ 2016 05 05, 15:25)
aČIŪ 4u.gif
O pas mus Eurokoj ne toks pats būna pirkti? Man lyg įpakavimas panašus  wub.gif

nežinau, bet kokių atvėju paliginkite kaina, kartais buna iš iherb brangiau nei pas mus smile.gif
Atsakyti
perkat krema nuo saules, paskui perkat D vitamina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 05, 17:39)
perkat krema nuo saules, paskui perkat D vitamina  biggrin.gif

Mažai mes naudojam tą kremą nuo saulės, tik prie jūros, kad nenusvilti smile.gif
Atsakyti