Gavau vakar spec pasiulyma sambuna uz 0.88eur. Isidejau siandien i krepseli , o kaina duoda 6 eur. Ar tai tik dienos preke buvo?
QUOTE(Hippie @ 2016 05 04, 23:29)
Sveikos,
Nėra jokių pakeitimų dėl galimos neapmuitinamos 22e sumos? Kažkokį pletką girdėjau, kad nuo gegužės ir siuntimą į tą sumą skaičiuos?
Dar klausimukas: ar turiu rewards ar neturiu, vistiek žiūrėt tik Subtotal, kad neviršytų 22e?
Nėra jokių pakeitimų dėl galimos neapmuitinamos 22e sumos? Kažkokį pletką girdėjau, kad nuo gegužės ir siuntimą į tą sumą skaičiuos?
Dar klausimukas: ar turiu rewards ar neturiu, vistiek žiūrėt tik Subtotal, kad neviršytų 22e?
Yra, bet nuo 150 euru perkant.
Taip, tik Subtotal, ten rewarsai buna prideti.
QUOTE(zibba @ 2016 05 05, 07:46)
Gavau vakar spec pasiulyma sambuna uz 0.88eur. Isidejau siandien i krepseli , o kaina duoda 6 eur. Ar tai tik dienos preke buvo?
Jei sitas sampunas http://www.iherb.com...oz-414-ml/64542 ne dienos preke, bet tokias pigias prekes paprastai tik dvi galima isideti.
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 04, 22:15)
Na gal jau laikas ruoštis vasarai, kad saulė nebūtų baisi. Kaip tik savaitės akcija. Ir dienos prekė puiki. Taigi krepšelis .
O klausykit, duoda tik 1 dienos prekę įsidėt, ar dar galima ir iš trials kažką įsidėt?
QUOTE(Naira @ 2016 05 05, 08:36)
O klausykit, duoda tik 1 dienos prekę įsidėt, ar dar galima ir iš trials kažką įsidėt?
O tai nepabandėt? Man tai duoda.
QUOTE(Naira @ 2016 05 05, 08:36)
Duoda dvi prekes,arba abi iš trial arba vieną dienos prekę, kitą trial
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 05, 08:44)
O tai nepabandėt? Man tai duoda.
Kažkada bandžiau, įsidėt,tai leido, pinigus nuskaitė, o neįdėjo antros pigios prekės
Todėl ir klausiu
QUOTE(Naira @ 2016 05 05, 11:44)
Kažkada bandžiau, įsidėt,tai leido, pinigus nuskaitė, o neįdėjo antros pigios prekės
Todėl ir klausiu
Todėl ir klausiu
Ai man irgi taip buvo , kai trialo neįdėjo, bet cia jau ju klaida man atrodo, jei leidžia įsidėt maža kaina, tai turi ir išsiųst.
QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 05, 12:15)
Kokiems plaukams jis labiausia tinkamas? Jūsų ilgi? Mano ilgi, tamsūs ir linkę sausėti, galai lūžinėt, kažin ar tiktų?
Fainas dienos pasiūlymas http://www.iherb.com...oz-270-ml/28851
QUOTE(Naira @ 2016 05 05, 12:27)
Kokiems plaukams jis labiausia tinkamas? Jūsų ilgi? Mano ilgi, tamsūs ir linkę sausėti, galai lūžinėt, kažin ar tiktų?
Mano plaukai garbanuoti, ploni, dažyti, ilgis iki pečių, gal kiek linkę į sausėjimą. Dar parašysiu, kad šis šampūnas išplauna iki "girgždėsio", duoda blizgesį, gali būti kad sausins plauką. Man tiko, nors ir nenaudoju jokių balzamų, kondicionerių, nes plaukai ir taip lengvai išsišukuoja.
Balzamų ir kondicionerių nemegstų nes apsunkina plauką ir greitai susiriebaluoja.
Žinot, už tokią kainą galima ir išbandyti, neblogas " 414 ml mėginukas"
QUOTE(Lyn @ 2016 04 14, 07:47)
niekas nerenkat worldofsweets? uzragavau nerealius saldainius, maciau pas juos padoriausia kaina
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 04, 16:46)
Vandenuko su cukrum ir iš krano galima atsigert . Reikia labai tikėt, kad padėtų homeopatinės tabletės . Žinau žmogų, kuris sirgo vėžiu ir jam nuo skausmo c vitaminą duodavo, sakydavo-padeda.
Kiekvienam savaip. Vaikams duodu Hyland's produkcijos (nuo kosulio, slogos), tai padeda.