Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

gal kad yra pirkes kokius vitaminus plaukams ir turi kokiu rekomendaciju? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ChoiE @ 2016 05 04, 15:25)
gal kad yra pirkes kokius vitaminus plaukams ir turi kokiu rekomendaciju? rolleyes.gif

Populiariausi http://www.iherb.com...eggie-caps/4219, bet daug ka nuo ju beria.
Atsakyti
QUOTE(ChoiE @ 2016 05 04, 16:25)

Man turbut veiksmingiausia groziui buvo zuvu taukai - pastoviai naudojant pastebejau, kad ir nagai tvirtesni, ir oda grazesne, ir plaukai greitai auga. Na ir siaip nesiskundziu plaukais, bet zuvu taukus naudojant tikrai akivaizdu skirtuma groziui pastebejau.
Atsakyti
Rasot kad gaunat 14 dienos siuntinukus. Mano issiustas 04.04 bet dar nera. Ar dar laukt ar jau rasyt iherba? Dekui.
Atsakyti
Dar paleido visai homeopatijai - 10 % Homeopathy tikrinkit krepšelyje
Kaip pastebėjimas, galima situacija kaip praėita savaitė, paleido pvz Pacifica, ir už kelių val. nuėme. Tai jei ką suplanavot iš homeopatijos pirkti tai nemiegame cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 04, 17:33)
Dar paleido visai homeopatijai - 10 %  Homeopathy tikrinkit krepšelyje
Kaip pastebėjimas, galima situacija kaip praėita savaitė, paleido pvz Pacifica, ir už kelių val. nuėme. Tai jei ką suplanavot iš homeopatijos pirkti tai nemiegame  cool.gif

Vandenuko su cukrum ir iš krano galima atsigert biggrin.gif . Reikia labai tikėt, kad padėtų homeopatinės tabletės ax.gif . Žinau žmogų, kuris sirgo vėžiu ir jam nuo skausmo c vitaminą duodavo, sakydavo-padeda.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 04, 17:46)
Vandenuko su cukrum ir iš krano galima atsigert biggrin.gif . Reikia labai tikėt, kad padėtų homeopatinės tabletės ax.gif . Žinau žmogų, kuris sirgo vėžiu ir jam nuo skausmo c vitaminą duodavo, sakydavo-padeda.

Pranešiau tik apie nuolaidą, kam aktualu tas pirks.

Asmeniškai naudoju homeopatiją, atsisakyt neplanuoju, mūsų šeimai veikia good.gif
Atsakyti
Jei darai antra karta uzsakyma tai jokioa nuolaidos neduoda? O jus taip ir mokat tuos apie 5eur uz aiuntima?
Kodel man rodo chipping 10eur ? Issirinkau prekiu uz 21,3eur subtotal
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2016 05 04, 17:31)
Rasot kad gaunat 14 dienos siuntinukus. Mano issiustas 04.04 bet dar nera. Ar dar laukt ar jau rasyt iherba? Dekui.

Aš laukiu 5 dienos (išsiųstas 7 d.). Šiaip po ilgesnės pertraukos užsakinėjau, pasirinkau registruotą siuntimą, galvojau, gal kiek greitesnis bus, bet nepanašu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 05 04, 18:22)
Jei darai antra karta uzsakyma tai jokioa nuolaidos neduoda? O jus taip ir mokat tuos apie 5eur uz aiuntima?
Kodel man rodo chipping 10eur ? Issirinkau prekiu uz 21,3eur subtotal

kairėje pusėje siuntimą galima pasirinkti kokį norite , varnelė ne ten uždėta gal? arba viršijote svorį.
už kiekvieną siuntimą ims pinigą, tik tokio už 5 eur nėra lyg tai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 04 gegužės 2016 - 17:46
Na gal jau laikas ruoštis vasarai, kad saulė nebūtų baisi. Kaip tik savaitės akcija. Ir dienos prekė puiki. Taigi krepšelis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 04 gegužės 2016 - 21:21
Sveikos,

Nėra jokių pakeitimų dėl galimos neapmuitinamos 22e sumos? Kažkokį pletką girdėjau, kad nuo gegužės ir siuntimą į tą sumą skaičiuos? doh.gif unsure.gif wacko.gif

Dar klausimukas: ar turiu rewards ar neturiu, vistiek žiūrėt tik Subtotal, kad neviršytų 22e? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 04 gegužės 2016 - 22:44