Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(Tetavova @ 2016 06 09, 11:15)
pasikartosiu į akcijų temą :-) Kokį plaukų laką rekomenduotumėte? Ačiū

Aš turėjau 2 skirtingus Andalou Naturals ir dabar http://www.iherb.com...nued-Item/21264 naudoju. Tai fiksavimo funkciją man visi gerai atlieka, tačiau tai ne aerezoliniai lakai ir purškia gana "šlapiai", tokiais kaip lašiukais. Andalou Naturals man labiau lašiukais purkšė nei dabar naudojamas Lily of the Desert firmos (nors matau,kad jau discontinued). Svarbu nepadauginti, kad neatrodytų šlapi plaukai ir stengiuosi iš toliau purkšti.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 06 09, 11:01)
ne aerezoliniai lakai ir purškia gana "šlapiai", tokiais kaip lašiukais.

mano paminėtas tikrai ne šlapiai purškia, kuo man ir patinka smile.gif
Atsakyti
Sveiki, senokai prekinausi iherb, nieko nesikeite?

Mano krepselis:
Loyalty Credit (€1.41)

Subtotal:€20.87
Shipping:€3.54
Shipping Weight: 1.91 lbs (0.87 kg)
Tax:€0.00
Rewards :€0.00
Order Total:€24.41

Ar neprisikabins muitine?Loyalty Credit nepriskaiciuos prie bendros sumos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaniline24: 09 birželio 2016 - 10:46
Dar veikia ir SPORT68 kodukas, nors turėjo baigtis vakar.
O šitas naujas Bath613 visiems eteriniams aliejams suteikia nuolaidą.
Papildyta:

QUOTE(vaniline24 @ 2016 06 09, 10:45)
Subtotal:€20.87
Ar neprisikabins muitine?Loyalty Credit nepriskaiciuos prie bendros sumos?

Niekas nepasikeitė 4u.gif Kadangi subtotal < 22€ ir gerokai mažiau, tai net ir su doleriais praeis, neturėtų kviesti deklaruoti.

Kaip tik šioje temoje paieškokite, vieną narę buvo apmuitavę dėl loyalty, bet paskui atsiprašė ir perskaičiavo. Kols kas lyg vienintelis toks atvejis g.gif Kitoms - ok dėl loyalty.
Man paštas buvo paaiškinimą atsiuntęs (kažkos darbuotojas per dek lar antai@), kai padeklaravau, kad loyalty ir rewards netinka, bet muitinei tiko ir neapmuitavo.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 06 09, 11:08)
Dar veikia ir SPORT68 kodukas, nors turėjo baigtis vakar.
O šitas naujas Bath613 visiems eteriniams aliejams? suteikia nuolaidą.

baisiai gaila, kad Now foods arbatmedzio, eukaliptu alieju neleidzia i LT siustis unsure.gif verysad.gif , kazin kodel, reiketu issiaiskinti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 06 09, 13:25)
baisiai gaila, kad Now foods arbatmedzio, eukaliptu alieju neleidzia i LT siustis  unsure.gif  verysad.gif , kazin kodel, reiketu issiaiskinti.. doh.gif

Šį su citrina eukaliptą leidžia bigsmile.gif . Paskubėkit kol neuždraudė, nesu dar bandžius eukalipto su citrina, bet tikiuosi nebus blogas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif
Užsisakiau muilą su siera, o gavau tos pačios firmos su triklozanu...na spėjau ir išlupti iš apsauginės plėvelės pauostyti, o paskui apsižiūrėjau, kad ne tas įdėtas.Man rašyti kažkur jiems, ar taip ir palikti...sakiausi specialiai su siera riebiam veidui, sakau vasarą labiau riebaluojasi, tai pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2016 06 09, 13:21)
sveikos visos 4u.gif
Užsisakiau muilą su siera, o gavau tos pačios firmos su triklozanu...na spėjau ir išlupti iš apsauginės plėvelės pauostyti, o paskui apsižiūrėjau, kad ne tas įdėtas.Man rašyti kažkur jiems, ar taip ir palikti...sakiausi specialiai su siera riebiam veidui, sakau vasarą labiau riebaluojasi, tai pabandysiu.

Nufotografuokite siuntini turinį ir kad matytųsi, jog ne tas muilas įdėtas ir nusiųskite jiems, Contact forma yra. Kai foto, tai geriau el paštu siųsti, ne į chatą, nes iš chato kartais vis tiek paprašo paštu atsiųsti.
tikimybė yra kad grąžins pinigus, ar perves rewardų.
Atsakyti
Mergaitės, kurios dienos siuntinukai pareina?
Mano gegužės 13 dar kažkur keliauja, siunčiausi paprastu, neregistruotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 09 birželio 2016 - 15:09
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 06 07, 19:55)
supratau 4u.gif homosanitus esu skaičiusi daug ir žinau,kas jį rengia, todėl man šis puslapis nerodiklis biggrin.gif
reikės pasieškoti kažko rimtesnio per med.tinklą 4u.gif

kažkaip girdėjau apietuos taukus, bet iki galo neišnaršiau unsure.gif reik eiti susirinkti info cool.gif

4u.gif Parašykit kas, man irgi įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 06 06, 21:50)
Teigiama, kad dauguma apdirbami kenksmingu būdu. Konkretaus straipsnio dabar nerasiu, nes ne vienoje vieotje esu tai skaičiusi. O ir šiaip juk žuvys toks šlykštalas, toks dvokiantis daiktas. Ar ne geriau koks nakvišų, agurklių, serbentų aliejus ar šiaip kiti papildai imuniteto stiprinimui?

o kuo tada geriau zuvu taukus keisti jeigu vartojama kitiems tikslams. Vaikui ortopedas del stuburo krypimo patare vartoti zuvu taukus.
Atsakyti
O del kokiu medziagu liepe vartoti, kas juose yra? Spetina del vitamino d...
Atsakyti