Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(norala @ 2016 06 06, 13:07)
Šitas atitinka mūsiškį ACC ? g.gif

Taip, tas pats acetilcisteinas, tik be nereikalingu priedu.

QUOTE(raar @ 2016 06 06, 13:49)
Sveikos  4u.gif

Kokias patartumete amino rugsciu kompleksa imti (vyresnio amziaus zm.)? Prie maistiniu medziagu neisisavinimo nei is skrandzio nei is kraujo lasinamu sake gyd, kad pagerti amino rugsciu.

Geriausiai BCAA kompleksus http://www.iherb.com...&kw=bca&rank=01, bent jau taip sake seminare.
Atsakyti
[quote=ivetacom,2016 06 03, 08:42]

[quote=Maja Di,2016 06 03, 10:25]
Glicino veikimo principai
Glicinas veikia kaip slopinantis neuromediatorius centrinėje nervų sistemoje, kai sutrinka balansas tarp simpatinės nervų sistemos (stimuliavimas, įtampa, nerimas, baimė, pyktis, liūdesys, virškinimo sutrikimai, raumenų degeneracija ir viskas kas susiję su per aktyvia simpatine nervų sistemos dalimi) ir parasimpatinės nervų sistemos (atsipalaidavimas, nusiraminimas, geras miegas, stiprus imunitetas, džiaugsmas, optimalus virškinimas ir greitas energijos kaupimas – ir visa kita kas yra susiję su slopinančiąja nervų sistemos dalimi).
Kai mes daug ir įtemptai galvojame, žiūrime televizijos žinias, kuriose matome ne pačius laimingiausius vaizdinius, jaučiame nuoskaudą, patiriame skriaudas ir pažeminimą ir t.t. – mūsų organizme sutrinka balansas tarp stimuliavimo (simpatinė nervų sistema) ir slopinimo (parasimpatinė nervų sistema). Sutrikus šiam balansui organizme pasireiškia sekančios būsenos:
Depresija – jos metu galima naudoti 2-3 tabletes (priklausomai nuo būsenos) po 0,1g glicino 3 kartus dienoje, po liežuviu, kartu su 50mg cinko gliukonato (cinkas geriamas tik po maisto). Glicinas beje, mažina antidepresantų toksinį poveikį organizmui. Naudojama kursais 21 diena naudoti ir 21 diena nenaudoti.
Nemiga – naudojama 3tabletės po 0,1g glicino 1 valanda iki miego su 2(moterims) – 3 (vyrams) kapsulėmis ZMA (cinko-magnio-B6 formulė). Naudojama kursais: 7 dienas naudojama, 7 nenaudojama.
Baimė, pyktis, padidėjęs jautrumas (tinka ir PMS ar menopauzės atveju) – 2 tabletės po 0,1g glicino 3 kartus dienoje, kartu su 25mg cinko gliukonato. Naudoti kursais: 7 dienas naudoti, 7 nenaudoti.
Padidėjusi raumenų įtampa sprando, kaklinėje dalyje, galvos skausmai dėl per didelės nervinės įtampos – 2 tabletės po 0,1g glicino, 3 kartus dienoje. Kartu 1 valandą iki miego naudojant ZMA: 2 kapsules (moterims) – 3 (vyrams).
Padidėjęs kraujospūdis - 2 tabletės po 0,1g glicino, 3 kartus dienoje. Kursai: 7 dienas naudoti, 7 dienas nenaudoti. Padidėjusio kraujospūdžio atveju nereikia pamiršti jog labai efektyvu kursais naudoti ne mažiau nei po 50mg
Jūs GB nusistačius, kai per jūsų nuorodą ėjau, supratau, pasikeiskit į LT, kuo puikiausiai siunčia, kai pasikeičiau LT dingo užrašai.
Va visokių prisikroviau
[/quote]

Labai atsiprasau uz durna klausima, bet gal galite ideti nuoroda produkto su kuriuo kartu reikia ta glicina gerti? ax.gif bigsmile.gif Cinko gliukonatas ten atrodo blush2.gif Ir ar glicine negeriamas vienas, be jokiu kitu papildu? unsure.gif Labai jau man cia sudetinga susigaudyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 06 birželio 2016 - 14:39
QUOTE(Tučka @ 2016 06 06, 15:28)
Labai atsiprasau uz durna klausima, bet gal galite ideti nuoroda produkto su kuriuo kartu reikia ta glicina gerti?  ax.gif  bigsmile.gif  Cinko gliukonatas ten atrodo  blush2.gif Ir ar glicine negeriamas vienas, be jokiu kitu papildu?  unsure.gif Labai jau man cia sudetinga susigaudyti  rolleyes.gif

Geriamas ir vienas, o su cinko gliukonatu zinc-glycinate čia rekomenduoja naudoti nuo depresijos, padidėjusio jautrumo, PMS.
O nuo nemigos, raumenų įtampos kartu su zma

O kaip glicino poveikis jaučiasi? Ar nėra kokio šalutinio poveikio nuo jo? bandžiau 5-HTP, kad geriau išsimiegoti, bet man nepatiko, kažkaip keistai miegasi schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės, dukrai 17 m.gyd liepė gerti žuvų taukus dėl odos ligos, kad būtų vitaminai A, D, E. Patarkit kuriuos užsisakyt,ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ms/fox @ 2016 06 06, 17:38)
Sveikutės, dukrai 17 m.gyd liepė gerti žuvų taukus dėl odos ligos, kad būtų vitaminai  A, D, E. Patarkit kuriuos užsisakyt,ačiū.

Savo laiku man teko padirbėti su dietologe, sveiko maisto propaguotoja iš Danijos (bendrą projektą vedėm), tai kaip tik užklausiau dėl žuvų taukų- ji sakė, kad Danijoje aukščiusio lygio žuvų taukais laikomi Nordic naturals firmos 4u.gif tačiau jie brangūs.
Radau jų iherbe- kaina tikrai nemaža rolleyes.gif

gaila, nebeišsiklausinėjau gal kažkokie konkrečiai geresni, tik sakė, jog kur kas geresni skystu pavidalu.
Pati dar nepirkau, nebandžiau, bet rudeniui tikrai jau siųsiuos 4u.gif

Gal kas matėt kokosų pieno? pirkau LT Bionaturalis, gal sakau iherbe koks geresnis ir pigesnis būtų g.gif nors tikriausiai neapsimokėtų siųstis dėl svorio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukai22: 06 birželio 2016 - 17:42
[quote=karoliukai22,2016 06 06, 18:40]
ačiū
Atsakyti
O as girdejau, kad zuvu taukai atseit isvis blogai...
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 06 06, 19:09)

Aš ir tos nesąmonės neperku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 06 06, 19:09)

QUOTE(Monteverte @ 2016 06 06, 19:15)
Aš ir tos nesąmonės neperku ax.gif

kodėl? g.gif ir kuo juos galima pakeisti? unsure.gif
man kaip medikei norėtųsi įrodymų- o kas su jais negerai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukai22: 06 birželio 2016 - 18:32
QUOTE(raar @ 2016 06 06, 14:49)
Muitines ar paršo deklarantai pasake, kad klaida isivele ir kad loyalty tinkama nuolaida yra?

Ne paršo lotuliukas.gif , muitinės.
Atsakyti
O gal galetumete parekomenduoti drekinanti krema vaidui su dideliu spf filtru. Turiu pigmentiniu demiu ir reikia apsaugos dideles. Taip pat reiktu maskuojamos pudros geros, kad pasleptu tas nelabasias demes, bet kad neatrodytu veidas kaip su kauke unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 06 06, 15:59)
Geriamas ir vienas, o  su cinko gliukonatu zinc-glycinate  čia rekomenduoja naudoti nuo depresijos,  padidėjusio jautrumo, PMS.
O nuo nemigos,  raumenų įtampos  kartu su zma 

O kaip glicino poveikis jaučiasi? Ar nėra kokio šalutinio poveikio nuo jo? bandžiau 5-HTP, kad geriau išsimiegoti, bet man nepatiko, kažkaip keistai miegasi  schmoll.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukai22 @ 2016 06 06, 18:32)
kodėl? g.gif ir kuo juos galima pakeisti? unsure.gif
man kaip medikei norėtųsi įrodymų- o kas su jais negerai? g.gif

http://www.homosanit...tyba_ir_Omega_3
http://www.homosanit...uvu_tauku_mitai
Uzsienio saituose info labai panasi. Jei norit paieskot, googlas panasiai meta, tik angliskai.
Atsakyti