QUOTE(Rožės vardas @ 2016 06 02, 19:18)
Nusiunčiau pasipiktinusią užklausą į muitinę. Šiaip, galvoju, gal galėjo tas aliejus išsilieti, ir skleisti kokį kvapą...
Tai nesvarbu, jums pačiai turėjo skambinti ir klausti ką jūs siunčiatės. Atsimenu kaip mano kažkada buvo sulaikę, kai nieko dar nežinojau ir viršijau, tai kažkokia nemandagi visko klausinėjo: kas čia, kas čia, o kam tas. Ir dar tyčiojosi, kad pastą, šepetį siunčiuos ir pan.
Jei dabar man taip padarytų, tai iki Seimo kontrolieriais nueitų, pokalbį įrašyčiau. Tada jaunutė ir nepatyrusi buvau
Nenusileiskite, jei netenkins atsakymas, skųskite aukščiau, o tai daro toje Lietuvoje kas ką nori.
Suprantu, kad Prancūzija ne Jav. Vieną konkrečią rūšį aliejaus esu tik pas kinietį radusi ir siunčiaus pernai. Ir niekas nieko, kad aliejukas iš Kinijos. Žodžiu, tikrai ta Jav ne prie ko man regis.
Beje, iš kitos operos... Paštas irgi neatsilieka nuo muitinės. Turiu savo name naują paštininką, atrodoė fainas, malonus, bet šiandien prigavau jį. Kaimynams vietoje pranešimo lapelio, bandė sukišti į dėžutę siuntinį
Kai koks visai plonytis, kaip vokas, tai suprantu, o čia kažkokia bliuskė gal ten ar kažkokia medžiaga, iš tos operos žodžiu ir netelpa į dėžutę, tai pusę sukišta, kita pusė styro. Pridariau įrodančių foto
Taigi bet kas galėjo ištraukti ir sau pasisavinti tą kaimynų siuntą
Kaip galima taip atsainiai dirbti, jaunas bachūras, kaip gėda šitaip, kas toliau iš jo bus?