Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 06 02, 13:04)
kuri siuntetes, parodykite, ir is kur eteriniame aliejuje alkoholis g.gif

Now Foods Arbatmedžių eterinį aliejų, 30 ml. Matyt, jau skaito kaip alkoholinį. Visi jie vienodi tie eteriniai.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 06 02, 14:54)
Now Foods Arbatmedžių eterinį aliejų, 30 ml. Matyt, jau skaito kaip alkoholinį. Visi jie vienodi tie eteriniai.

Kazkas cia ne taip, gal ka kita buvo ideje ir sustabde g.gif

Vel nuolaida Real Techniques, tai reabilituoju sepetuka seseliams http://www.iherb.com...h-1-brush/41369. Rasiau, kad pirmas ispudis gavus nekoks buvo, bet panaudojus pakeiciau nuomone, labai minksti sereliai, graziai dengia voka, malonu su juo dazytis, tik jei noresis kazkokiu imandresniu variantu su spalvomis, tai nelabai tiks, bet greitam makiazui pats tas.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 06 02, 15:39)
Kazkas cia ne taip, gal ka kita buvo ideje ir sustabde g.gif
Vel nuolaida  Real Techniques, tai reabilituoju sepetuka seseliams http://www.iherb.com...h-1-brush/41369. Rasiau, kad pirmas ispudis gavus nekoks buvo, bet panaudojus pakeiciau nuomone, labai minksti sereliai, graziai dengia voka, malonu su juo dazytis, tik jei noresis kazkokiu imandresniu variantu su spalvomis, tai nelabai tiks, bet greitam makiazui pats tas.

Laišką va tokį gavau:
Dear Valued iHerb Customer,
Thank you for your recent order with iHerb. We apologize, unfortunately your order has been rejected by your customs office due to the essential oils and will be returned to iHerb. They have classified essential oils as dangerous goods due to their alcohol content. We have refunded you for the essential oil in your order and will reship the rest of your order as quickly as possible. The refund will be applied to the original form of payment within several business days, depending on your financial institutions internal policies and procedures. You will also be receiving a confirmation email with the refund information.
We apologize for any inconvenience this has caused you. Please let us know if we may be of further assistance.

"your customs office" tai taip išeina, kad Lietuvos muitinė persiuntė atgal? Nieko nesuprantu. Visi juk tuos aliejus siunčiasi.

Ar kas siuntėtės eterinį aliejų kokį nors, pastaruoju metu į Lietuvą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 02 birželio 2016 - 15:46
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 06 02, 16:42)
Laišką va tokį gavau:
Dear Valued iHerb Customer,
Thank you for your recent order with iHerb. We apologize, unfortunately your order has been rejected by your customs office due to the essential oils and will be returned to iHerb. They have classified essential oils as dangerous goods due to their alcohol content. We have refunded you for the essential oil in your order and will reship the rest of your order as quickly as possible. The refund will be applied to the original form of payment within several business days, depending on your financial institutions internal policies and procedures. You will also be receiving a confirmation email with the refund information.
We apologize for any inconvenience this has caused you. Please let us know if we may be of further assistance.

"your customs office" tai taip išeina, kad Lietuvos muitinė persiuntė atgal? Nieko nesuprantu. Visi juk tuos aliejus siunčiasi.

Ar kas siuntėtės eterinį aliejų kokį nors, pastaruoju metu į Lietuvą?

aš iš Prancūzijos nuolat siunčiuosi.
Jūsų vietoje taip nepalikčiau. Jei jau prie eterinio kabinasi... be žodžių aš
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 06 02, 17:47)
aš iš Prancūzijos nuolat siunčiuosi.
Jūsų vietoje taip nepalikčiau. Jei jau prie eterinio kabinasi... be žodžių aš

Prancūzija ne Jav...Čia turbūt, kad iš Jav siuntinius tikrina muitinė. Prancūzija kaip ir ES erdvė... Mane irgi nustebino. Kita kart kokius papildus grazins, narkotikams prilygine. Gal skambint pasiaiskint. Paziuresiu. Vistiek jau saukstai po pietu. Kokiu cia telefonu skambint ir kur. Nors geriau rastu turbut.
Atsakyti
Nusiunčiau pasipiktinusią užklausą į muitinę. Šiaip, galvoju, gal galėjo tas aliejus išsilieti, ir skleisti kokį kvapą...
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 06 02, 19:18)
Nusiunčiau pasipiktinusią užklausą į muitinę. Šiaip, galvoju, gal galėjo tas aliejus išsilieti, ir skleisti kokį kvapą...

Tai nesvarbu, jums pačiai turėjo skambinti ir klausti ką jūs siunčiatės. Atsimenu kaip mano kažkada buvo sulaikę, kai nieko dar nežinojau ir viršijau, tai kažkokia nemandagi visko klausinėjo: kas čia, kas čia, o kam tas. Ir dar tyčiojosi, kad pastą, šepetį siunčiuos ir pan. doh.gif Jei dabar man taip padarytų, tai iki Seimo kontrolieriais nueitų, pokalbį įrašyčiau. Tada jaunutė ir nepatyrusi buvau smile.gif
Nenusileiskite, jei netenkins atsakymas, skųskite aukščiau, o tai daro toje Lietuvoje kas ką nori.

Suprantu, kad Prancūzija ne Jav. Vieną konkrečią rūšį aliejaus esu tik pas kinietį radusi ir siunčiaus pernai. Ir niekas nieko, kad aliejukas iš Kinijos. Žodžiu, tikrai ta Jav ne prie ko man regis.

Beje, iš kitos operos... Paštas irgi neatsilieka nuo muitinės. Turiu savo name naują paštininką, atrodoė fainas, malonus, bet šiandien prigavau jį. Kaimynams vietoje pranešimo lapelio, bandė sukišti į dėžutę siuntinį doh.gif Kai koks visai plonytis, kaip vokas, tai suprantu, o čia kažkokia bliuskė gal ten ar kažkokia medžiaga, iš tos operos žodžiu ir netelpa į dėžutę, tai pusę sukišta, kita pusė styro. Pridariau įrodančių foto cool.gif Taigi bet kas galėjo ištraukti ir sau pasisavinti tą kaimynų siuntą doh.gif Kaip galima taip atsainiai dirbti, jaunas bachūras, kaip gėda šitaip, kas toliau iš jo bus? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 02 birželio 2016 - 19:37
QUOTE(Monteverte @ 2016 06 02, 20:33)
. Turiu savo name naują paštininką, atrodoė fainas, malonus, bet šiandien prigavau jį. Kaimynams vietoje pranešimo lapelio, bandė sukišti į dėžutę siuntinį doh.gif Kai koks visai plonytis, kaip vokas, tai suprantu, o čia kažkokia bliuskė gal ten ar kažkokia medžiaga, iš tos operos žodžiu ir netelpa į dėžutę, tai pusę sukišta, kita pusė styro. Pridariau įrodančių foto cool.gif Taigi bet kas galėjo ištraukti ir sau pasisavinti tą kaimynų siuntą doh.gif Kaip galima taip atsainiai dirbti, jaunas bachūras, kaip gėda šitaip, kas toliau iš jo bus? doh.gif

O pačiam paštininkui bent pastabą padarėte ar tik slapčia fotkinot ?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2016 06 02, 21:19)
O pačiam paštininkui bent pastabą padarėte ar tik slapčia fotkinot ?

Aš jo nemačiau tuo momentu, jis jau buvo išėjęs smile.gif
Atsakyti
Ufff. Nu pastebejau, kad tik man tokios nesamones. Pasirodo, gavau refund dabar uz visa siuntini, del to, kad jis buvo sugrazintas. Isskyrus - siuntimo kaina. Ir jo kazkodel nepersius, kad ir be arbatmedziu aliejaus, nors zadejo. Tai teko chate ten pas juos pasiaiskint... Grazino ir uz siuntimo kaina, bet teko palauzyt liezuvi angliskai. Bet atseit jie yra informuoti apie muitiniu sugrieztinimus... ""Unfortunately your customs office is not allowing essential oils due to their alcohol content, they consider essential oils as dangerous goods. We have recently been notified of this restriction. ""

Tikiuosi gaut dar kazkoki isaiskinima is Lietuvos muitines. Labai galimas daiktas, kad tai lietuviu klaida ir nera jokiu restrictions. To aliejaus tikrai reikejo. Negi nebus galima dabar siustis. Lietuvoj isvis kainos kosmines situ.
Ha, ir pabandziau eterini alieju i krepseli isideti, pabandykit ir jus, nugi nebeleidzia siustis ir raso:
""This item is not allowed to be shipped through the selected shipping service to your destination. Please remove the product or select a different shipping service""
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 02 birželio 2016 - 22:33
Man leido įssidėti now food arbatmedžio ea į krepšelį.

Buvau vaistinėj, tai sakė paskutiniu metu ateina uodų apkanžiotų..
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 06 03, 00:49)
Man leido įssidėti now food arbatmedžio ea į krepšelį.
Buvau vaistinėj, tai sakė paskutiniu metu ateina uodų apkanžiotų..

Pabandžiau, man visus, kiek bandau, leidžia įsidėt. Kitą savaitę galvoju užsakymą daryt, mano mėta baiginėjasi, tai užsisakysiu. Žiūrėsiu kaip bus. Keista, vienok, kad grąžino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 03 birželio 2016 - 06:27