Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(Famili @ 2016 05 27, 11:45)
Merginos, gal esate susidūrusios.. bandau patvirtinti iherb užsakymą, ir nepriėma jokios kortelės, nes VISA, nei MasterCard kreditinę, nei PayPal.  Bankas SEB. jau pusvalandį bandau prisiskambinti į banką, ir nieko. Iš sportsdirect prieš mėnesį darytas užsakymas, viskas ok buvo.

Man ana savaite taip buvo. Skambinkit i banka, atblokuos pasirinkta kortele pirkimams JAV. Nes dabar juos blokuoja.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 27, 12:44)
Root beer yra nealkoholinos gerimas, tik tas beer daznai klaidina, nes lyg cia grynai amerikietiskas dalykas tas root beer g.gif Noriu apibudint, bet net nesugalvoju su kuo palygint... Gal kazkokia giros atmaina panasiausia butu g.gif

thumbup.gif o ar skanu? komentaruose rašo, kad l. skanu, bet ir galvojau, kad koks nacionalinis skonis ir galim būti nepripratę biggrin.gif Kaip sakot, verta bandyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 05 27, 14:12)
thumbup.gif o ar skanu? komentaruose rašo, kad l. skanu, bet ir galvojau, kad koks nacionalinis skonis ir galim būti nepripratę biggrin.gif Kaip sakot, verta bandyti? smile.gif

Del saldainiu tai nezinau, o pats gerimas man visai skanus, bet jo ivairiu variaciju yra (pvz su vanile ir pan), o ir nuo gamintojo priklauso (supermarketinis,ty is tu visu coca cola ir pan gamintoju, skiriasi nuo mazu gamykleliu gaminamu). Nera man pirmas pasirinkimas perkant, bet kai buna namuose, tai geriu ir nesiskundziu.

Bet nera tas skonis kazkoks labai specifinis, ta prasme nera kaip koks tailandiskas ar pietu amerik S limonadas, kur mums neiprasti skoniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 27 gegužės 2016 - 13:36
QUOTE(Parvati* @ 2016 05 25, 11:25)

Gal kas kažką galit įdomaus išbandyto rekomenduoti g.gif na,panašiai koks prekių TOP5 ar 3?
nes kokius metus nesisiunčiau- gal kažkas įdomaus atsirado biggrin.gif

Net praejau per visus savo uzsakymus paziuret ka taip nuolat perku 4u.gif Visai idomu buvo paziuret ka pirkus seniau, ka naudojus, kas patiko ar ne...

O is nuolat perkamu (ne eiles tvarka):
1. Giovanni vitapro plauku purskalas
2. Earth Science plauku kauke
3. Hamamelio tonikas - siuo metu sis, iki jo buvo Thayers (si perku paprastai vietiniam drugstore, tai tik del lengvesnio/greitesnio prieinamumo si brnada imu, efektas man ju vienodas)
4. Alba Botanica sveitiklis
5. Method indu ploviklis - kartais perku vis skirtingas pakuotes, kartais papildymus perku ir i ta pati buteliuka pilu. Man jis geriausias is visu bandytu

Na o paskui jau daugiau brandai, ne kazkoks vienas produktas (pvz sampunai man Acure, Andalou ir Desert Essence labiausiai patinka).
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 27, 14:59)
Net praejau per visus savo uzsakymus paziuret ka taip nuolat perku 4u.gif Visai idomu buvo paziuret ka pirkus seniau, ka naudojus, kas patiko ar ne...

O is nuolat perkamu (ne eiles tvarka):
1. Giovanni vitapro plauku purskalas
2. Earth Science plauku kauke
3. Hamamelio tonikas - siuo metu sis, iki jo buvo Thayers (si perku paprastai vietiniam drugstore, tai tik del lengvesnio/greitesnio prieinamumo si brnada imu, efektas man ju vienodas)
4. Alba Botanica sveitiklis
5. Method indu ploviklis - kartais perku vis skirtingas pakuotes, kartais papildymus perku ir i ta pati buteliuka pilu. Man jis geriausias is visu bandytu

Na o paskui jau daugiau brandai, ne kazkoks vienas produktas (pvz sampunai man Acure, Andalou ir Desert Essence labiausiai patinka).

Kokiems plaukams Giovani tinka? Ir kaip jį naudoji?
O tas Hamamelio tonikas man visiškai nesuprantamas. Švęstas vandenėlis smile.gif , nei jis veidą valo, nei atgaivina, ar naudoju jį ar ne - jokio skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 27, 15:05)
Kokiems plaukams Giovani tinka? Ir kaip jį naudoji?
O tas Hamamelio tonikas man visiškai nesuprantamas. Švęstas vandenėlis  smile.gif , nei jis veidą valo, nei atgaivina, ar naudoju jį ar ne - jokio skirtumo.

Mano plaukai sviesinti, tai giovanni naudoju pagrinde galams nuo puses ilgio, truputi ir auksciau papirskiu - palengvina issukavima. Tam reikalui man turbut labiausiai pasiteisines purskiklis.

O hamamelio tonika naudoju kaip papildoma veido valymo priemone. Na as tiesa sakant nei vieno toniko kazkokio ypatingo poveikio nemaciau, tai nematau reikalo kazka kita pirkt (nors jauciu ateina tas laikas, kad pasikeist biskuti norisi ir koki kita tonika pirksiu). Hamameliu po prausimosi pereinu per veida ar ryte nusivalau - man kaip papildomas zingsnis ir tiek. Bet jau taip ipratus prie jo, kad atrodo nenusivalau makaizo gerai, jei nepereinu su situo daiktu, nesvarbu, kad vatyte svari ir kad 2 prausikliais veidas nupraustas.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 27, 15:15)
nesvarbu, kad vatyte svari ir kad 2 prausikliais veidas nupraustas.

O kam tiek daug prausiklių reikia? Kad jei ir nei vienu, prausikliu veidas nepraustas, vistiek vata švari biggrin.gif todėl ir sakau, kad nieko gero iš jo. Jei geras tonikas, tai ir po prausiklių dar randa ką nuvalyti ax.gif
Atsakyti
Gavau 5 dienos siuntinuka, bandysiu trialini tonika, dar dveju laukiu:D
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 27, 15:23)
O kam tiek daug prausiklių reikia? Kad jei ir nei vienu, prausikliu veidas nepraustas, vistiek vata švari biggrin.gif todėl ir sakau, kad nieko gero iš jo. Jei geras tonikas, tai ir po prausiklių dar randa ką nuvalyti ax.gif

Na buna, kad pvz akis nusivalau ar pradedu valyt pieneliu, tai dar ir per visa veida praeinu, o tada prausikliu prausiu. Arba megstu dregna servetele prasivalyt, o tada prausikliu nusipraust.

Ir nemanau, kad gero toniko pozymis jog randa nesvarumu po prausiklio. Kaip tik cia gal labiau blogas prausiklis, jei nenuprausia odos svariai. ax.gif Bet kuriuo atveju man tai papildomas zingsnis nusivalant veida, nes tik nusiprausus nesijauciu gerai. Todel investuot i kazkoki brangesni tonika nematau reikalo, nes nei vienas man nepadare kazko tokio odai. Ai, nors buvo vienas (Pai Lotus and Orange Blossom BioAffinity Toner), kad pasivalius juo jauciau, jog kazkas kitaip, kazkas smagiau, geriau, bet apie $50 vistiek jis man nevertas... As i visus tonikus kaip i brangu vandeneli ziuriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 27 gegužės 2016 - 15:21
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 27, 16:18)
Na buna, kad pvz akis nusivalau ar pradedu valyt pieneliu, tai dar ir per visa veida praeinu, o tada prausikliu prausiu. Arba megstu dregna servetele prasivalyt, o tada prausikliu nusipraust.

Ir nemanau, kad gero toniko pozymis jog randa nesvarumu po prausiklio. Kaip tik cia gal labiau blogas prausiklis, jei nenuprausia odos svariai.  ax.gif Bet kuriuo atveju man tai papildomas zingsnis nusivalant veida, nes tik nusiprausus nesijauciu gerai. Todel investuot i kazkoki brangesni tonika nematau reikalo, nes nei vienas man nepadare kazko tokio odai. Ai, nors buvo vienas (Pai Lotus and Orange Blossom BioAffinity Toner), kad pasivalius juo jauciau, jog kazkas kitaip, kazkas smagiau, geriau, bet apie $50 vistiek jis man nevertas... As i visus tonikus kaip i brangu vandeneli ziuriu.

Visi veido tonikai ir hidrolatai, visu pirma, atlieka drekinamaja ir gaivinamaja funkcija. Tuo paciu ir padeda uzbaigti demakiazo procedura. Daug metu naudoju ivairius veido tonikus ir hidrolatus, o vasara isvis neisivaizduoju veido prieziuros ritualo be jo. Kai karsta, isipilu toniko, (siuo metu naudoju Thyers) i buteliuka su purkstuku nuo hidrolato, laikau ji saldytuve ir dienos begyje vis atgaivinu veida apispurksdama saltu toniku. Labai maloniai atgaivina ir suteikia papildomos dregmes odai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 05 27, 20:34)
Visi veido tonikai ir hidrolatai, visu pirma, atlieka drekinamaja ir gaivinamaja funkcija.

Bent man ta drekinimo funkcija daugiau teoriska, nes kazkuriuo metu isvis nenaudojau jokio toniko ir nejauciau skirtumo nuo tada kai naudoju, todel asmeniskai man tonikas tik papildomas nuvalymas. Netikiu as visokiais toniku pazadais (drekinantis, firming ir pan). schmoll.gif Del atsigaivinimo, tai sutinku - as irgi kartais vasara su savim nesiojuos isipylus toniko su purkstuku. Bet siuo atveju mane vienodai atgaivina tiek terminis vandenukas, tiek paprastas vanduo, tiek tonikas.

Nu bet pakalbejau apie tonikus ir vel to Pai prisireike... Bandau sveiko proto klausyt ir susilaikyt nuo pirkimo.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 27, 20:58)
Bent man ta drekinimo funkcija daugiau teoriska, nes kazkuriuo metu isvis nenaudojau jokio toniko ir nejauciau skirtumo nuo tada kai naudoju, todel asmeniskai man tonikas tik papildomas nuvalymas. Netikiu as visokiais toniku pazadais (drekinantis, firming ir pan).  schmoll.gif Del atsigaivinimo, tai sutinku - as irgi kartais vasara su savim nesiojuos isipylus toniko su purkstuku. Bet siuo atveju mane vienodai atgaivina tiek terminis vandenukas, tiek paprastas vanduo, tiek tonikas.

Nu bet pakalbejau apie tonikus ir vel to Pai prisireike... Bandau sveiko proto klausyt ir susilaikyt nuo pirkimo.

Taip ir yra, nera didelio skirtumo ar veida purksti terminiu vandenuku ar distiliuotu ar geliu hidrolatu ar toniku. Is esmes, jie daugiausia kvapais skiriasi. Vistiek visu ju pagrindas vanduo ir tik mazyciai kiekiai priedu skiriasi. Skirtingi tik tie, kurie su alkoholiu, skirti spuogams dziovinti. Nors, kaip ir jus sakote, karta turejau ziauriai brangu Menard firmos rinkini ir isskirtinis produktas pasirode butent tonikas. Juo nuprausus, veidas kaip silkinis budavo. Niekada daugiau joks tonikas tokio efekto neduodavo. Itariu, del nemazo kiekio kazkokio minkstinancio cheminio ingrediento. Nes sudetis tai visiskai chemine buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo world: 27 gegužės 2016 - 20:18