Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 25, 08:59)

kazi ta liuteina galima 7 m. vaikui vartoti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2016 05 26, 15:20)
kazi ta liuteina galima 7 m. vaikui vartoti ?  g.gif

Maniškei 14 duodu 1x1 , kažkur skaičiau info kad 6 mečiui duodavo pusę tabletės. Pagooglinkit
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 05 26, 11:17)
O kaip šie sultiniai, gal bandėt? Kaip jų sudėtis? Pagal mane nebloga  wub.gif
Ar verta iš čia pirkti? Pasidalinkit nuomonėm kas bandėt  4u.gif

Ir aš juos perku, viskas su jais gerai thumbup.gif
Atsakyti
Pirmakart likau kiek nusivylus iherbu. Praeita savaite pasidariau uzsakyma, gavau emaila, kad issiusta ir turejau si pirmadieni gaut. Kur begyvenciau, cia i visus namus gaunu per 3 darbo dirbas is iherb siuntinukus - kaip laikrodukas veikia. Sikart pirmadieni negavau, tracking nerodo jokio judejimo. Antradieni ryte su customer service pakalbejau, kas tam siuntinukui nutiko nepasake, bet iskart padare nauja uzsakyma ir issiunte greitesniu budu (2 darbo dienos). Ta pacia diena maciau, kad isssiusta, specialiai pries pietus susisiekiau, kad paliktu sandeli dar ta pacia diena siunta, bet ir vel tracking nieko nerode. Pasirodo tik kitos dienos vakare issiunte... Zodziu, biski liudna, kad greitesnis siuntimas ne velnio ne greitesnis, nes ateis kaip paprastas ir siaip jokiu paaiskinimu kas kodel. Gal nesukciau galvos, bet reikalingu dalyku jame yra, tai papildomos 5 dienos daug prideda...

http://ru.iherb.com/...o...r=null&ic=1

Ačiū 4u.gif

Ar man tik vaidenasi, ar sios firmos sultiniu ir LT yra g.gif Kazkodel taip "prisimenu" is sios temos nuo senu laiku...

O pati si sultini naudoju jau n metu thumbup.gif Dedu ir i sriubas, ir i troskinius, ir i padazus.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 26, 11:55)
Tiesa, šiandien išbandžiau šį šampūną . Jau senokai gavau, bet tik dabar pabandžiau. Pirmas įspūdis labai wub.gif , toks minkštas ir smarkiai putoja, skalsus. Tik pakuotė prasta, įtariu sunku bus iškrapštyt pabaigoj ax.gif . Jei po kelių plovimų nepradės kas blogai darytis kaip su kai kuriais šampūnais, tai jį pastatysiu į pirmą vietą bigsmile.gif . Gaila, kad išparduotas, bet yra tos pačios firmos  kiti, reiks pabandyti, gal pakuotė šių geresnė ax.gif .

As tik kondicionieriu turejau, tai gyriau lyg sitoj temoj, bet pakuote skundziausi irgi. Kietas buteliukas, produktas tirstas, tai nei iskratyt, nei isspaust... Siek tiek nunaudojus dapildavau vandens ir gerai pakratydavau, pas skystetu produktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 26 gegužės 2016 - 22:27
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 05 26, 23:20)
Ar man tik vaidenasi, ar sios firmos sultiniu ir LT yra  g.gif Kazkodel taip "prisimenu" is sios temos nuo senu laiku...

http://ru.iherb.com/...o...r=null&ic=1

Yra Lietuvoje šių sultinių, o Rapunzel produkcijos siunčiamės iš Vokietijos, siuntimas virš 100 eur į LT nemokamas https://shop.rapunzel.de/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 27 gegužės 2016 - 05:16
Rytinis krepšelis
Ačiū Maja Di už probiotikus 4u.gif Nesveiaks gaudymas buvo iki dabar smile.gif tik pamatau -50 %, bandau užsakyti, parefreshinu vėl pilna kaina doh.gif vieną kartą tai pilna kaina sugebėjau užsisakyti blink.gif
Checkout-> viskas ok, Place order, nieko nenutiko, F5 refreshinu puslapi, nes nesuprantu, kodel niekas nesidaro, o tik pam - pilna kaina ir order placed biggrin.gif matyt refreshas aktyvavo "kainos pasikeitimą" + place order paspaudimą. O cancelinti negalėjau kažkiek laiko - rašo cancelinimo sistema neveikia, tai truputį pastresavau doh.gif
Atsakyti
Kad tiems probiotikams rodo, jau pries keturis menesius baigta galiojima unsure.gif
http://www.iherb.com...ggie-caps/64009
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 05 27, 09:28)
Kad tiems probiotikams rodo, jau pries keturis menesius baigta galiojima unsure.gif
http://www.iherb.com...ggie-caps/64009

Kiek esu siuntusis iš šio skyrelio, visad atkeliaudavo su ilgu galiojimu, nesvarbu ką rašo biggrin.gif .
Atsakyti
Dienos RT šepetėlius akims imat? bigsmile.gif

O kas čia per žvėris - alaus saldainiai? smile.gif

QUOTE(ivetacom @ 2016 05 27, 08:28)

Kaip Maja Di rašė, dažnai atsiunčia normalaus galiojimo (man taip irgi pasitaikę kitoms prekėms yra). Šių nebandžiau, rizikuojam cool.gif Šiaip manau išėjusių iš galiojimo prekiauti negali, short date, tai bent jau būdavo, o ir šiai prekei neseniai ar nebuvo, likę pora mėnesių g.gif Man čia panašiau kaip puslapio klaida, nes kartais paspaudus šių probiotikų nuorodą duoda pilną kainą, o kartais - pusinę 4u.gif Dėl to ir reikėjo medžioti.

Na teisybės dėlei parašiau į chatą jiems, sakė, kad dėkui, perduos atitinkamam departamentui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 27 gegužės 2016 - 10:21
Merginos, gal esate susidūrusios.. bandau patvirtinti iherb užsakymą, ir nepriėma jokios kortelės, nes VISA, nei MasterCard kreditinę, nei PayPal. Bankas SEB. jau pusvalandį bandau prisiskambinti į banką, ir nieko. Iš sportsdirect prieš mėnesį darytas užsakymas, viskas ok buvo.
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 05 27, 11:17)
O kas čia per žvėris - alaus saldainiai? smile.gif

Root beer yra nealkoholinos gerimas, tik tas beer daznai klaidina, nes lyg cia grynai amerikietiskas dalykas tas root beer g.gif Noriu apibudint, bet net nesugalvoju su kuo palygint... Gal kazkokia giros atmaina panasiausia butu g.gif
Atsakyti
Jei nesugalvojat kuo pripildyt krepšelį iki pilnos sumos smile.gif mėlyni kukurūzų čipsai laugh.gif
Atsakyti