Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(Highlander @ 2016 05 25, 09:45)
Sveikos, merginos  4u.gif
Gal esate pirkusios tokio preparato vyresnio amžiaus žmogui?  ax.gif  Rašo, kad galima 1-2 tabletes per dieną, o dėl pertraukų nieko nesako... Nežinau, kaip čia sustrateguot vartojimą doh.gif  Ačiū  4u.gif

Perku nuolat tevams, tik dazniausiai mazesne pakuote http://www.iherb.com...120-veggie-caps. Kai kas rekomenduoja seniorams vartoti pastoviai, kiti, kad 3 savaites gerti, veliau viena savaite pertrauka, mes taip ir darome. profilaktiskai po viena kapsule, jei galva skauda, sukasi, ar galunes sala, tada kartais ir po dvi galima.

QUOTE(Parvati* @ 2016 05 25, 10:25)
dėkui 4u.gif bet dar pasitikslinu? Subtotal ar Order Total?
nes mano subtotal yra tik prekės, o Order total jau su siuntimu......o aš skaičiau jau nuitinės puslapyje, kad su siuntimu negali viršyti 22 eurų g.gif nebesusigaudau 4u.gif

Dar norėjau paklausti- iš iherb`o periodiškai siunčiuosi jau  g.gif minimum 6 metus (galilgiau) ir išbandžiau nemažai- bus kas nepasiteisino, o yra, kas perku ištisai 4u.gif
Gal kas kažką galit įdomaus išbandyto rekomenduoti g.gif na,panašiai koks prekių TOP5 ar 3?
nes kokius metus nesisiunčiau- gal kažkas įdomaus atsirado biggrin.gif

Nereikia ziureti i siuntimo islaidas, tik subtotal, jau buvo isnagrineta ta info, ji ne mums skirta.
Atsakyti
QUOTE(Parvati* @ 2016 05 25, 11:25)
dėkui 4u.gif bet dar pasitikslinu? Subtotal ar Order Total?
nes mano subtotal yra tik prekės, o Order total jau su siuntimu......o aš skaičiau jau nuitinės puslapyje, kad su siuntimu negali viršyti 22 eurų g.gif nebesusigaudau 4u.gif

Dar norėjau paklausti- iš iherb`o periodiškai siunčiuosi jau  g.gif minimum 6 metus (galilgiau) ir išbandžiau nemažai- bus kas nepasiteisino, o yra, kas perku ištisai 4u.gif
Gal kas kažką galit įdomaus išbandyto rekomenduoti g.gif na,panašiai koks prekių TOP5 ar 3?
nes kokius metus nesisiunčiau- gal kažkas įdomaus atsirado biggrin.gif

Subtotal mirksiukas.gif . Jau čia mes išsiaiškinom, kad mums niekas nepasikeitė mirksiukas.gif . O TOP tai kiekvienam savo, papildus perka kiekviena tokius kokių reikia. Galima iš buitinių, kosmetikos ar maisto prekių TOP daryti:
Kartoju:
1. dėmes puikiai išima ši priemonė. Pastoviai kartoju.
2. mūsų pamėgtas klevų sirupas
3. Mano mylimiausi mėtiniai saldainiai wub.gif . Visad jų turiu rankinėje vietoj gumos wub.gif .
Ir dar dug ko kartojamo yra bigsmile.gif . Čia 3 pirmi į galvą šovę perkamiausi.
Ai dar, Nubian muilai ir Out of Africa skysti muilai wub.gif .
Atsakyti
Sveikos!

Gal turite B vitaminų, melatonino bei magnio (jei būtų kartu su kaliu, būtų puiku) papildų rekomendacijų?
Esu keletą nusižiūrėjusi, bet smagiau, kai yra išbandžiusių smile.gif
Atsakyti
Nebuvau mačius, kad yra naujų imbierinių saldainių. Gal jau ragavot? Kaip jie? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balti.drambliai @ 2016 05 25, 13:00)
Sveikos!

Gal turite B vitaminų, melatonino bei magnio (jei būtų kartu su kaliu, būtų puiku) papildų rekomendacijų?

O ką melatoninas daro? Miegui?

QUOTE(raar @ 2016 05 25, 14:02)
Nebuvau mačius, kad yra naujų imbierinių saldainių. Gal jau ragavot? Kaip jie?  4u.gif

Nuo pykinimo?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 25, 11:21)

sveiki,o kremukas nekemsa poru? kokia jusu oda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2016 05 25, 16:00)
sveiki,o kremukas nekemsa poru? kokia jusu oda?  4u.gif

Riebi, bet po žiemos dar ir pleiskanot pradėjo cool.gif . Dar labai trumpai naudoju, bet jis toks lengvas, kaip tik vasarai, tikrai neturėtų kimšti.
Atsakyti
Naujas lūpų balzamas su SPF: http://www.iherb.com...oz-4-25-g/65770

Ir nauji madre muilai, kažkodėl labai panašūs i Nubian: g.gif Bandysiu bigsmile.gif
http://www.iherb.com...s...I&cids=1996
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 25 gegužės 2016 - 15:42
QUOTE(balti.drambliai @ 2016 05 25, 12:00)
Sveikos!

Melatonina gydytojas skyre, ar savo nuoziura perkate? Jei melatoninas nesigamina, papildomas jo vartojimas dar labiau slopins jo gaminima. Geriau pradeti nuo 5-hidroksitriptofano (5-HTP) http://www.iherb.com...ggie-caps/22828
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 05 25, 14:02)
Nebuvau mačius, kad yra naujų imbierinių saldainių. Gal jau ragavot? Kaip jie?  4u.gif

Man visai skanus, o va dukrai tai sake siaubingi biggrin.gif Zodziu kas ragavo is suaugusiuju tai visi ivertino thumbup.gif O vaikams kolkas nei vienam nepatiko...
Bet jie jau senokai atsirade ax.gif

QUOTE(Malena @ 2016 05 25, 15:51)
Nuo pykinimo?

As taip tuos saldainius pirkau pabandymui, kadangi imbiera labai megstu wink.gif
Atsakyti
kam atistreso? iki 06. 01 Stress, Mood Support prekems - 15 proc
Atsakyti
Dar Madre labs muilus su 50 proc. nuolaida parduoda ir Aurome dantų pasta vėl 90 centų.
Atsakyti