QUOTE(Highlander @ 2016 05 25, 09:45)
Sveikos, merginos
Gal esate pirkusios tokio preparato vyresnio amžiaus žmogui? Rašo, kad galima 1-2 tabletes per dieną, o dėl pertraukų nieko nesako... Nežinau, kaip čia sustrateguot vartojimą Ačiū
Gal esate pirkusios tokio preparato vyresnio amžiaus žmogui? Rašo, kad galima 1-2 tabletes per dieną, o dėl pertraukų nieko nesako... Nežinau, kaip čia sustrateguot vartojimą Ačiū
Perku nuolat tevams, tik dazniausiai mazesne pakuote http://www.iherb.com...120-veggie-caps. Kai kas rekomenduoja seniorams vartoti pastoviai, kiti, kad 3 savaites gerti, veliau viena savaite pertrauka, mes taip ir darome. profilaktiskai po viena kapsule, jei galva skauda, sukasi, ar galunes sala, tada kartais ir po dvi galima.
QUOTE(Parvati* @ 2016 05 25, 10:25)
dėkui bet dar pasitikslinu? Subtotal ar Order Total?
nes mano subtotal yra tik prekės, o Order total jau su siuntimu......o aš skaičiau jau nuitinės puslapyje, kad su siuntimu negali viršyti 22 eurų nebesusigaudau
Dar norėjau paklausti- iš iherb`o periodiškai siunčiuosi jau minimum 6 metus (galilgiau) ir išbandžiau nemažai- bus kas nepasiteisino, o yra, kas perku ištisai
Gal kas kažką galit įdomaus išbandyto rekomenduoti na,panašiai koks prekių TOP5 ar 3?
nes kokius metus nesisiunčiau- gal kažkas įdomaus atsirado
nes mano subtotal yra tik prekės, o Order total jau su siuntimu......o aš skaičiau jau nuitinės puslapyje, kad su siuntimu negali viršyti 22 eurų nebesusigaudau
Dar norėjau paklausti- iš iherb`o periodiškai siunčiuosi jau minimum 6 metus (galilgiau) ir išbandžiau nemažai- bus kas nepasiteisino, o yra, kas perku ištisai
Gal kas kažką galit įdomaus išbandyto rekomenduoti na,panašiai koks prekių TOP5 ar 3?
nes kokius metus nesisiunčiau- gal kažkas įdomaus atsirado
Nereikia ziureti i siuntimo islaidas, tik subtotal, jau buvo isnagrineta ta info, ji ne mums skirta.