Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(jurda @ 2016 05 24, 14:20)
Sveikos, aš vėl su klausimu. O jei yra vitamino D nepakankamas kiekis, kokį gert D2 ar D3? Skaičiau, kad D3 geriau organizmas pasisavina, bet jo gauna ir iš saulės. Tyrimas nerodo, kokio konkrečiai vitamino D trūksta schmoll.gif

Kai daro tyrimus, turima omeni cholecalciferolis, tai yra D3
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
11-mečiui viena akis 0,8. Pernai buvo vienetai. Aišku, planšetę reikia mest lauk. Bet gal kažkokių vitaminių akims tokio amžiaus piliečiui rekomenduotumėt ax.gif
Atsakyti
Ateinančios savaitės nuolaidos , jungiam dviejų sąvaičių nuolaidas 4u.gif
Mega-Food
Hero-nutritional-products
Himalaya-usa
Earth-mama-angel-baby
Plum-organics
ProSupps
SmartyPants 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 24, 21:26)
11-mečiui viena akis 0,8. Pernai buvo vienetai. Aišku, planšetę reikia mest lauk. Bet gal kažkokių vitaminių akims tokio amžiaus piliečiui rekomenduotumėt ax.gif

Dukrai tas pats ir kiekvienais metais dar blogeja sad.gif padeda gerai pratimai- jei daro visą vasarą (kol atostogos) tai kaž kiek pagerėja
o šeip geria
http://www.iherb.com...00-capsules/852
http://www.iherb.com...-Capsules/54597
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 25, 08:59)
Dukrai tas pats ir kiekvienais metais dar blogeja sad.gif padeda gerai pratimai- jei daro visą vasarą (kol atostogos) tai kaž kiek pagerėja
o šeip geria
http://www.iherb.com...00-capsules/852
http://www.iherb.com...-Capsules/54597

Ačiū, kad liuteinas padeda žinau, apie tauriną nieko negirdėjau, kad akims padėtų. O šį liuteiną dėl kainos renkatės ar jis efektyviausias g.gif?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 25, 09:23)
Ačiū, kad liuteinas padeda žinau, apie tauriną nieko negirdėjau, kad akims padėtų. O šį liuteiną  dėl kainos renkatės ar jis efektyviausias g.gif?

kaž kas parekomendavo tad ir pirkau, sunku pasakyti ar jis efektyviausias , neturiu su kuo palygint ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau savo krepšelio prekes. kremas Devita labai patiko, toks prabangus, lengvas, maloniai tepasi. Muilo siaubingas kvapas, aš jį jau pašte pajaučiau paėmusi dėžutę, man panašiai "kvepia" pigios Kiniškos prekės. Out of Afrika kūno losjonas labai patiko, tik išspausti iš tokio butelio labai nepatogu, nes tirštokas jis. Šepetėliai labai minkšti, trumpais kotais, tokia kelioniniai, nežinau kam juos naudoti g.gif bet kai už kelis centus pirkau, tai užskaitau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Gal esate pirkusios tokio preparato vyresnio amžiaus žmogui? ax.gif Rašo, kad galima 1-2 tabletes per dieną, o dėl pertraukų nieko nesako... Nežinau, kaip čia sustrateguot vartojimą doh.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 25 gegužės 2016 - 09:46
Sveikos 4u.gif
Seniai bepirkau iš iherb`o 4u.gif norėjau pasitikslinti- ar €21.31 suma yra saugi siųsti (čia jau su shipping, nes kiek žinau, dabar jau su siuntimu negali viršyti 22 eurus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parvati*: 25 gegužės 2016 - 10:08
Patrumpinto galiojimo probiotikai už pusę kainos. Tik reikia žaisti, tai pilna kaina įmeta į krepšelį, tai puse biggrin.gif . Iš ryto kai atsirado, į krepšelį įdėjus rodė pilną kainą, dabar jau už pusę duoda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Parvati* @ 2016 05 25, 11:08)
Sveikos 4u.gif
Seniai bepirkau iš iherb`o 4u.gif norėjau pasitikslinti- ar €21.31 suma yra saugi siųsti (čia jau su shipping, nes kiek žinau, dabar jau su siuntimu negali viršyti 22 eurus? g.gif

Saugi, reikia žiūrėt kad SUBTOTAL būtų iki 22 eur
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 25, 11:12)
Saugi, reikia žiūrėt kad SUBTOTAL būtų iki 22 eur

dėkui 4u.gif bet dar pasitikslinu? Subtotal ar Order Total?
nes mano subtotal yra tik prekės, o Order total jau su siuntimu......o aš skaičiau jau nuitinės puslapyje, kad su siuntimu negali viršyti 22 eurų g.gif nebesusigaudau 4u.gif

Dar norėjau paklausti- iš iherb`o periodiškai siunčiuosi jau g.gif minimum 6 metus (galilgiau) ir išbandžiau nemažai- bus kas nepasiteisino, o yra, kas perku ištisai 4u.gif
Gal kas kažką galit įdomaus išbandyto rekomenduoti g.gif na,panašiai koks prekių TOP5 ar 3?
nes kokius metus nesisiunčiau- gal kažkas įdomaus atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 25, 10:21)
Išbandžiau savo krepšelio prekes. kremas Devita labai patiko, toks prabangus, lengvas, maloniai tepasi. Muilo siaubingas kvapas, aš jį jau pašte pajaučiau paėmusi dėžutę, man panašiai "kvepia" pigios Kiniškos prekės. Out of Afrika kūno losjonas labai patiko, tik išspausti iš tokio butelio labai nepatogu, nes tirštokas jis. Šepetėliai labai minkšti, trumpais kotais, tokia kelioniniai, nežinau kam juos naudoti g.gif bet kai už kelis centus pirkau, tai užskaitau biggrin.gif

oi, sandalas ir man dvokia, niekada jo neperku, man kaip koks perdozuotas tualeto gaiviklio kvapas blush2.gif
Atsakyti