Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(zibba @ 2016 05 20, 16:35)
O jums  bankai uz pavedimus nuskaiciuoja?

Mes nedarom pavedimo, mes sumokam kortele, nera uz ka nuskaiciuoti.
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 05 20, 14:29)
Jeigu kalbant apie naturalius aliejus, tai didziausia spf apsauga turi avieciu seklu aliejus. Nezinau ar tikrai geriau nei kremas nuo saules, bet naturaliau tai tikrai.
Papildyta:

Man tas pats su Sebo kortelem buvo, paskambinau i banka ir trumpam laikui atblokavo pasirinkta kortele. Anksciau esu pirkusi ir leido g.gif  Dabar sake, blokuoja kai kuriose pardese pirkimus Sebas.

Aciu, pasirodo ir man taip yra

QUOTE(raselita @ 2016 05 20, 14:49)
Pirkau visai neseniai, nepasimetė, užtruko apie porą savaičių.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 05 20, 14:29)
Man tas pats su Sebo kortelem buvo, paskambinau i banka ir trumpam laikui atblokavo pasirinkta kortele. Anksciau esu pirkusi ir leido g.gif  Dabar sake, blokuoja kai kuriose pardese pirkimus Sebas.

Ne kai kuriose pardėse, o apskritai pirkimus iš JAV. Atblokuoja maksimaliam 2 mėn laikotarpiui, tada vėl turi prašyti. Labai greit tie du mėn prabėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 05 20, 16:35)
Laukiau stebuklo , bet siais laikais uz dyka nieko nebuna wink.gif nuskaiciavo tik treciadieni, nors uzsakymas buvo penktadieni ar sestadieni. Gerai saket , kad kantrybes laukiant reikia, nes ne taip greit nuskaiciuoja wink.gif
Jeigu kam akyualu pavedima dariau is Paysera saskaitos. Lyg kiek ziurejau uz pavedima irgi nieko nenuskaiciuota, nes Lietuvoje pavedimai tai tikrai nemokami.
O jums  bankai uz pavedimus nuskaiciuoja?

Tai viskas aišku tada kodėl iš karto nenuskaitė biggrin.gif . Ir kodėl kortelė praėjo be pavardės biggrin.gif . Pasirodo ne kortele mokėjot biggrin.gif . Aš tai visad kortele atsiskaitinėju ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 05 20, 15:35)
Jeigu kam aktualu pavedima dariau is Paysera saskaitos. Lyg kiek ziurejau uz pavedima irgi nieko nenuskaiciuota, nes Lietuvoje pavedimai tai tikrai nemokami.

Sudominot smile.gif Gal galit pasidalint patirtim, kaip jums pavyko iš Payseros apmokėt? Ką kur suvesti reikia? 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 07, 18:44)
Jei visai atminties neveikia, tai dar vertėtų gotu kola prijungti ir gerti kartu su ginkgo

Ne ne - iš esmės nesiskundžiu atmintim, tiesiog noris padidint "smegenų produktyvumą" cool.gif
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 07, 18:44)
Dėl to sausumo, gal ir patalpa kalta?

Va, praėjo dar 2 savaitės - nežinau, kam dėkot reik, bet delnai ne tokie sausi, kaip kad buvo prieš mėnesį. Pradedu manyt, kad esu priklausoma nuo sezoniškumo smile.gif Bet turbūt ne nuo sezoniškumo, o nuo šildymo patalpose mastau.gif Gali taip būt?
QUOTE(Malena @ 2016 05 08, 12:55)
Cukrų paskutinį pusmetį tikrinot?

Prieš "šimtą metų" doh.gif blush2.gif Sakot, gali būti su tuo susiję?
Atsakyti
Gal bandėte progesterono kremą? Mano progesterono lygis žemas. doh.gif Gyd siūlo hormonus, kurių nežadu gert. Paklausiau savo ginės apie kremą, tai pasakė, kad nejuokinčiau žmonių su tokiomis nesąmonėmis doh.gif
Atsakyti

i 
Kadangi nemažai narių prašė, kad nebūtų trinamos iHerb temos su naudinga informacija (o iš Bendraminčių skyrelio jos trinamos po 7-14 d. nuo uždarymo), tai administracijos sprendimu nuo šiol ši tema gyvuos "Parduotuvių, prekių ir nuolaidų" skyrelyje.

Gerų pirkinių visoms;)
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 05 21, 12:19)
Va, praėjo dar 2 savaitės - nežinau, kam dėkot reik, bet delnai ne tokie sausi, kaip kad buvo prieš mėnesį. Pradedu manyt, kad esu priklausoma nuo sezoniškumo smile.gif Bet turbūt ne nuo sezoniškumo, o nuo šildymo patalpose mastau.gif Gali taip būt?

Pilnai. Aš pvz. turiu kažkokią šalčio alergiją. Ne kažkokią tai baisiai išreikštą, bet kai rugsėjo antroje pusėje ženkliau atšąla man mano rankos pasidaro irgi sausesnės kažkokios, oda kažkiek irgi tarsi pašiurpsta. Po to ju apsiprantu, bet iš karto tai būna kažkokia neigiama reakcija organizmui ir tai nepriklauso nuo šildymo, nes jo dar nebūna, tiesiog nuo paties oro taip išeina. Aš labai saulės vaikas, mama sakė, kad gimiau labai gražią dieną, saulėtą rytą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2016 05 21, 14:58)
Gal bandėte progesterono kremą? Mano progesterono lygis žemas. doh.gif Gyd siūlo  hormonus, kurių nežadu gert. Paklausiau savo ginės apie kremą, tai pasakė, kad nejuokinčiau žmonių su tokiomis nesąmonėmis doh.gif

Tai ką gi tos vargšės dar gali pasakyti biggrin.gif Aišku, kad padės, tik kad ne iš karto. Plius dar vitex agnus castus didesnėm dozėm reikia, ar čiobrelių eteriniu galima šalia saulės rezginio teptis mirksiukas.gif
Atsakyti
Va kokių lūpoms balzamų gražių atsirado juicy-watermelon ir ripe-mango tik atsiliepimų nerandu, amazone 5 dolerius kainuoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patart, koki vitamina D pavartoti? Pasirodo, man jo truksta...😕
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2016 05 23, 12:29)
Sveikos, gal galit patart, koki vitamina D pavartoti? Pasirodo, man jo truksta...😕

Jei truksta reikia koki menesi pavartot 5000 tarptautiniu doziu, o po menesio kartoti tyrimus ir tada profilaktiskai kokiu silpsnesniu.
Sitie alyvuogiu aliejuje, be nereikalingu priedu http://www.iherb.com...80-softgels/213
Atsakyti
Ačiū, Ivetacom.
Kaži, o kaip vartoti? Kasdien? Ar neperduozuosiu? Vistik vasara dabar...

Atsakyti