Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(Miaška @ 2016 05 20, 10:48)
Sveikos smile.gif

Reikėtų kažko tikrai stipraus imunitetui susigrąžinti, gal ką patarsite? Po metų gydymosi ir kalno vaistų juodai kimba ligos - dermatitai, grybeliai, herpesas, peršalimai, t.y. viskas kas jau seniai pamiršta. Tiesiog sveikas gyvenimo būdas nebepadeda.

Po kalno vaistų reikia valytis ir atstatyti kepenis. O tada jau galvoti apie papildus.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 20, 11:22)
Po kalno vaistų reikia valytis ir atstatyti kepenis. O tada jau galvoti apie papildus.

drinks_cheers.gif bet ne tik kepenis, o ir kasą, inkstus, žarnokus valyti

šiaip, nenorint vėl naujos krūvos papildų, kurie pakeičia vaistus, pirmai pradžiai manau visai tiktų katės nagas, nes jis sugeba pats susivokti ko konkrečiam organizmui reikia ir labai gerai valo. Tik tiek, kad reikia nusiteikti bėrimams, įskaitant išties nemalonius, kai net žaizdos atsiveria, ištekinėja skystis. Tačiau tai laikina ir nekamuoja ilgai, o žaizdos po to labai gražiai užsiveria ir jokių randų nelieka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 20 gegužės 2016 - 10:35
Kuo valotės tas kūno dalis?.. g.gif

Cat's claw esu vartojusi, nieko blogo nuo jo man nebuvo, nei bėrimų, nei žaizdų. Bet imunitetas neatsistatė, geležį, vit D pasikėliau papildais, o vis tiek visoks š kimba bangomis. Prieš tai kokius 10 m niekuo rimtai nesirgau, nesu iš sirgalių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaška: 20 gegužės 2016 - 10:39
QUOTE(Miaška @ 2016 05 20, 11:36)
Kuo valotės tas kūno dalis?.. g.gif

Cat's claw esu vartojusi, nieko blogo nuo jo man nebuvo, nei bėrimų, nei žaizdų. Bet imunitetas neatsistatė, geležį, vit D pasikėliau papildais, o vis tiek visoks š kimba bangomis. Prieš tai kokius 10 m niekuo rimtai nesirgau, nesu iš sirgalių.

Tai jei jau ir taip vartojote tai, ką išvardinote ir net bėrimų jokių nebuvo, tai gal pereikite prie multi+mineralų kompleksų? Sustyguos visus likučius.
Plius spirulina ar chlorelą glaite prisidėti.
Atsakyti
Ar pastebėjot, kad yra langelis:
Savings
Apply Rewards Code or Promo Code
Jei turit du accountus, galit panaikint prisikabinusį svetimą kodą ir suvęst kito savo accounto, tada gausit rewars į tą accountą kurio kodą panaudojot. Vakar išmėginau. Arba galima dviems pasikooperuot vienai kitos kodą naudojant thumbup.gif .
Atsakyti
Laba, merginos padekit - ar nepasimete be trekingo siuntiniai ( nes ziuriu su treku pabrando - 8 usd jau). ir klausimas, man nei MasterCard debetine nei kreditine nepraeina, kai anskciau abi tikdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2016 05 19, 23:37)
Issivaliau sandeliuka nuo pasibaigusiu galioti  sunscreen'u .

Gal esat ka nusiziureje vaikams ir sau nuo saules?
As kiek vis praziuriu sudeti,nepatinka alkoholis, cinkas (skaicius,kad gali itakoti odos vezi) .
Gal vaikus nuo saules saugot rubais,pavesiu, bet ne kremais?

Jeigu kalbant apie naturalius aliejus, tai didziausia spf apsauga turi avieciu seklu aliejus. Nezinau ar tikrai geriau nei kremas nuo saules, bet naturaliau tai tikrai.
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2016 05 20, 14:19)
Laba,  merginos  padekit  -  ar  nepasimete  be  trekingo  siuntiniai (  nes ziuriu  su  treku  pabrando  -  8  usd  jau).  ir  klausimas,  man  nei  MasterCard  debetine  nei  kreditine  nepraeina,  kai  anskciau  abi tikdavo  g.gif

Man tas pats su Sebo kortelem buvo, paskambinau i banka ir trumpam laikui atblokavo pasirinkta kortele. Anksciau esu pirkusi ir leido g.gif Dabar sake, blokuoja kai kuriose pardese pirkimus Sebas.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 05 20, 13:19)
Laba,  merginos  padekit  -  ar  nepasimete  be  trekingo  siuntiniai (  nes ziuriu  su  treku  pabrando  -  8  usd  jau).  ir  klausimas,  man  nei  MasterCard  debetine  nei  kreditine  nepraeina,  kai  anskciau  abi tikdavo  g.gif

Pirkau visai neseniai, nepasimetė, užtruko apie porą savaičių.
Atsakyti
Ot nervina psl. atsidarymas su prancūzų kalba, kaskart vėl turiu suvedinėti anglų kalbą, valstybę, valiutą doh.gif Ar čia tik mano psl. taip durnavoja ?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2016 05 20, 14:58)
Ot nervina psl. atsidarymas su prancūzų kalba, kaskart vėl turiu suvedinėti anglų kalbą, valstybę, valiutą  doh.gif Ar čia tik mano psl. taip durnavoja  ?

man vis Belgiją primeta ir eurus, kai aš pageidauju dolerio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 20, 15:21)
man vis Belgiją primeta ir eurus, kai aš pageidauju dolerio biggrin.gif

Man irgi Belgiją pastoviai meta ir prancūziškas visas psl. Savo nustatymai tik vienkartiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 17, 22:33)
Nėra už ką, man į až parašėt ir atsakiau per až. Kitos irgi būtų padėjusios. Bus įdomu sužinot ar bankas nuskaičiuos pinigus ar taip ir gausit už dyką biggrin.gif , o gal jau radot rezervuotus?

Laukiau stebuklo , bet siais laikais uz dyka nieko nebuna wink.gif nuskaiciavo tik treciadieni, nors uzsakymas buvo penktadieni ar sestadieni. Gerai saket , kad kantrybes laukiant reikia, nes ne taip greit nuskaiciuoja wink.gif
Jeigu kam akyualu pavedima dariau is Paysera saskaitos. Lyg kiek ziurejau uz pavedima irgi nieko nenuskaiciuota, nes Lietuvoje pavedimai tai tikrai nemokami.
O jums bankai uz pavedimus nuskaiciuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 20 gegužės 2016 - 15:42