Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(pokahonta @ 2016 05 18, 15:52)
aciuu  thumbup.gif
O Is desert essence kuris patiko?

Desert Essence, Organics, Shampoo, Lemon Tea Tree šitas patiko, bus nuolaidos kartosiu

Desert Essence, Organics Shampoo, Italian Red Grape šiatas plauką veikia gerai, nieko negaliu pasakyti, tačiau labai įkirus kvapas pasirode, vos pabaigiau smile.gif nekartosiu

Desert Essence, Shampoo, Coconut šitas laukia savo eilės , dar nebandžiau
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 05 18, 13:27)
Kai zinau trackingo numeri ir ilgokai negaunu lapuko, daznai pasitikrinu per pasto paieskos sistema. Buna, kad pastininkes lapeli ilgai nesa arba jis nusimeta. Tarkim, snd pasitikrinau ir pamaciau, kad mano uzsakyti marskinukai jau Vilniaus siuntu skirstymo departamente. Todel, ryt pasitikrinsiu ir pamacius, kad siuntinys Kauno paste, eisiu pasiimti, nelaukdama kol atnes lapeli.

Lietuvos pašto sistemoje irgi tikrinu - informacijos tiek pat, nuo balandžio 7 d. jokio naujo įrašo...
Atsakyti
Pasidalinsiu savo krepseliu - didelis krepsys 4u.gif Persikraustem, tai norisi viska priziuret ax.gif Pradziai visa nama Attitude all purpose valikliu issivaliau, tai dar pora pavalymu ir uzsibaige. Bet valo gerai, kvepia svelniai ir maloniai (man neprimine citrusu). Dar sitas Method tualeto valiklis patinka - esu kazkada naudojus ir vel nusipirkau, tai geris thumbup.gif Ai, nu tik grozio priemones ne man sitam siuntinuke.

QUOTE(Eglynas9 @ 2016 05 18, 18:46)
Lietuvos pašto sistemoje irgi tikrinu - informacijos tiek pat, nuo balandžio 7 d. jokio naujo įrašo...

Matyt kazkur tarp JAV ir LT klaidzioja, nes butu irasas, kad gauta LT muitinej. Siaip paprastu pastu siunciant nepriklausomai nuo budo (net ir Express) rodo tik iki kol iskeliauja is salies ir jau paskui tik kai atkeliauja i gavejo sali. Na bent is JAV taip (i ivairias salis), ir is LT i JAV kiek pati esu gavus. Vieninteliai budai, kur man rode ir tarpines stoteles, tai DHL ir UPS.
Atsakyti
Laba diena,
gal kas rekomenduotu gero gliukosomino miltukais.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2016 05 19, 08:07)
Laba diena,
gal kas rekomenduotu gero gliukosomino miltukais.

Miltukais labai mažas pasirinkimas, yra "pagerintas" su MSM http://www.iherb.com...11-oz-312-g/660 ir be priedų http://www.iherb.com...oz-453-6-g/1175
Atsakyti
krepšelyje atsiranda -11 proc brendui Full Circle Home LLC smulkmena, tas 11, bet vistiek malonu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 19, 14:16)
krepšelyje atsiranda -11 proc brendui Full Circle Home LLC smulkmena, tas 11, bet vistiek malonu wink.gif

Jau senai ši nuolaida, aš gal prieš pora mėn. siunčiau šias šluostes jau buvo nuolada. Tikėjausi, kad bus rankšluostėliai, bet jie tokie didelės nosinės dydžio biggrin.gif tik dabar perskaičiau atsiliepimus, kad indus su jomis plauna. Šiaip tai labai kokybiškos, net akinių stiklus švariai nuvalo, nelieka jokių pūkelių.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 19, 14:54)
Jau senai ši nuolaida, aš gal prieš pora mėn. siunčiau šias šluostes jau buvo nuolada. Tikėjausi, kad bus rankšluostėliai, bet jie tokie didelės nosinės dydžio biggrin.gif tik dabar perskaičiau atsiliepimus, kad indus su jomis plauna. Šiaip tai labai kokybiškos, net akinių stiklus švariai nuvalo, nelieka jokių pūkelių.

O aš tik šiandien aptikau ją ax.gif gal verta išbandyti, kaip tik šepetuko indams reik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 19, 15:07)
O aš tik šiandien aptikau ją  ax.gif gal verta išbandyti, kaip tik šepetuko indams reik  rolleyes.gif

Pirkau indams šluostyti, bet tam reikalui man per maža, o su ja plauti tai nesugalvojau smile.gif reikės išbandyti, kažin ar bus geriau nei kempinėlės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 19 gegužės 2016 - 14:09
Issivaliau sandeliuka nuo pasibaigusiu galioti sunscreen'u .

Gal esat ka nusiziureje vaikams ir sau nuo saules?
As kiek vis praziuriu sudeti,nepatinka alkoholis, cinkas (skaicius,kad gali itakoti odos vezi) .
Gal vaikus nuo saules saugot rubais,pavesiu, bet ne kremais?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 19 gegužės 2016 - 22:52
QUOTE(be*starlet @ 2016 05 19, 23:37)
Issivaliau sandeliuka nuo pasibaigusiu galioti  sunscreen'u .

Gal esat ka nusiziureje vaikams ir sau nuo saules?
As kiek vis praziuriu sudeti,nepatinka alkoholis, cinkas (skaicius,kad gali itakoti odos vezi) .
Gal vaikus nuo saules saugot rubais,pavesiu, bet ne kremais?

Žinoma. Plius dar natūraliais aliejais.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Reikėtų kažko tikrai stipraus imunitetui susigrąžinti, gal ką patarsite? Po metų gydymosi ir kalno vaistų juodai kimba ligos - dermatitai, grybeliai, herpesas, peršalimai, t.y. viskas kas jau seniai pamiršta. Tiesiog sveikas gyvenimo būdas nebepadeda.
Atsakyti