Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(zibba @ 2016 05 17, 22:25)
Aciu visoms merginoms man padejusioms , ypac Maja Di  ,  kuri per az man labai labai padejo thumbup.gif
Merginos , jus saunios thumbup.gif

Nėra už ką, man į až parašėt ir atsakiau per až. Kitos irgi būtų padėjusios. Bus įdomu sužinot ar bankas nuskaičiuos pinigus ar taip ir gausit už dyką biggrin.gif , o gal jau radot rezervuotus?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 17, 22:33)
Nėra už ką, man į až parašėt ir atsakiau per až. Kitos irgi būtų padėjusios. Bus įdomu sužinot ar bankas nuskaičiuos pinigus ar taip ir gausit už dyką biggrin.gif , o gal jau radot rezervuotus?

Teoriškai vardas ir pavardė nuskaičiavimui nereikalingi biggrin.gif įdomu, kaip bus praktiškai.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2016 05 14, 10:24)
100 proc. drinks_cheers.gif
atrodo, kad aš rašiau thumbup.gif
cukraus atsisakymas ir daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaug kitų privalumų turi, gyvenimas prašviesėja bigsmile.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(Auruma @ 2016 05 15, 11:07)
Tas atsisakymas cukraus, reiškia, kad atsisakote visų saldumynų/saldiklių? Ar tiktai pačio cukraus iš cukrinių runkelių/ cukranendrių ir pakeičiat juos kitais skaldikliais? Ar valgote pyragus/blynus? Jei taip, ką vietoje cukraus dedate? Be blynų mūsų šeima turbūt niekaip neišgyventų  smile.gif

Ne, labai retai(pavyzdžiui gimtadienių proga tortų gamybai) vartojam medų ar klevų sirupą. Pyragų ir blynų nebevalgau smile.gif Skonio receptoriai pradeda jausti subtiliau,dabar man avokadas salsternas, kokoso sviestas (kai ilga ilgai mali kokoso drožles). Dar tortams naudoju datules, slyvas, abrikosus, bananus. Blynus vyrasvaikams kepa, bet tik savaitgalį. Patiekiam su uogom, medum, kokoso aliejumi, kokosų dribsniais.

QUOTE(yuki @ 2016 05 15, 20:31)
atsisakymas ir yra atsisakymas smile.gif ir cukraus, ir visų saldiklių. juos pakeičiau šviežiais ir džiovintais vaisiais.
į blynus dėkite bananą vietoj cukraus, o patiekite su trintais vaisiais ar uogomis.
tortus gaminu, saldumas išgaunamas su datulėmis, slyvomis ir pan.

tiesiog išmečiau visus senus receptus, susiradau naujus - sveikus, tai užėmė daug laiko, bet rezultatas pateisino lūkesčius su kaupu 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ivetacom @ 2016 05 15, 20:55)
Taip ir gaunasi, kad norisi skaniau - daugiau cukraus i blynus, ketcupo i makaronus ir visiskai issiderina skonio receptoriai, be ju tie produktai visiskai nevalgomi tampa. Kai atsisakote cukraus, saldainiai per saldus, tiesiog neimanoma valgyti ir nesinori, o savijauta be jo puiki smile.gif

O taip!

QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2016 05 16, 08:21)
bandau, bet kai aš buvau visą gyvenimą didžiausia šokoloda gerbėja, tai nepaprastai sunku 

kad kovojant reikia išvis atsisakyti angliavandenių, tai man yra misija neįmanoma. Jų pilna visur, tame tarpe ir daugelyje vaisių.

Tai mėgaukitės šokoladu, bet rinkitės 70-99proc. kakavos turintį wink.gif

Negalima visiškai atsisakyti angliavandenių. Bet juos galima gauti iš daugybės daržovių ir trupučio vaisių wink.gif

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 05 16, 11:02)
Angliavandeniai organizmui reikalingi, be jų pradėtų trikti organizmo veikla. Tik aišku turėtų būti gerieji angliavandeniai, ne tuštieji, kuriuos mes labiausiai ir mėgstame.

thumbup.gif

QUOTE(ivetacom @ 2016 05 16, 16:00)
Kaip faina skaityti 4u.gif , gaila, kad susimasto daugiausia zmones tik tada, kai jau labai prispiria, o iki tol teisina save, kad negali be bulku ir saldainiu gyventi.

Visiskai negalima atsisakyti angliavandeniu, bet kartais, kaip terapija labai gerai apriboti ju iki 20gr per diena ir pageidautina gauti jas is darzoviu.

friends.gif
Atsakyti
Ateinančios savaitės nuolaidos, iki vakaro galima pasinaudoti dviejų savaičių nuolaidomis 4u.gif
Kitchens of India
Sambazon
Coromega
Purely-Inspired
Tate's, Tate's
Michaels-Naturopathic
Dar galite patikrinti kai kuriuos produktus iš Doctor-s-Best kai kuriom pozicijom taiko -10 proc .
pvz. Doctor's Best, Glucosamine Chondroitin MSM + Hyaluronic Acid, 150 Capsules

Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 05 18, 01:56)
Tai mėgaukitės šokoladu, bet rinkitės 70-99proc. kakavos turintį wink.gif

Kur perkate labai kartų (90-99 proc.) šokoladą?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2016 05 18, 08:10)
Kur perkate labai kartų (90-99 proc.) šokoladą?

Saldus Majai parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2016 05 17, 16:37)
Kiek pamenu, nerodo. Pasimato tik, kai jau LT būna.

Ačiū 4u.gif Vakar dar pačiam įHerbui parašiau laišką su prašymu pakomentuot mano siuntinio kelią ir kiek dar normalu būtų jo laukt. Tai gavau ilgą atsakymą, kad deja, tikslesnio trackingo šiuo metu FedEx negali pasiūlyti, kad iš jų patirties, dažniausiai užlaikoma gavėjo šalyje, kol pereina kontrolę, kad pagal juos, turiu gauti per 6 savaites (kaip tik šiomis dienomis sueina lygiai 6 savaitės nuo užsakymo/išsiuntimo), tai artimiausiu metu turėčiau jau sulaukt.

QUOTE(Maja Di @ 2016 05 17, 20:28)
Paštą pajudinkit. Gal jau 100 ar daugiau siuntinių esu užsakius, kol kas nė vienas nedingo. Manau nesąžiningų ir pašte pasitaiko. Kažkodėl vienoms niekad nedingsta, o kitoms dažnas dalykas tie dingimai.

Įdomu, o kas nors yra išbandęs mūsų pašto siūlomą paslaugą: http://www.post.lt/l...-paieskos-forma ? Kaip suprantu, neregistruotiems negalioja, bet mano atveju, kadangi registruotas, tai jei negausiu iki birželio pradžios, reiks gal šį būdą išbandyt.
Atsakyti
Gavau 27 dienos siuntinuka, dar nebandziau sepetelio, bet jau is isvaizdos nepatinka sereliai, kazkokie labai slidus, sintetiniai. Pripratau prie naturaliu, bet gal kai naudosiu, pakeisiu nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 05 18, 10:44)
Ačiū 4u.gif Vakar dar pačiam įHerbui parašiau laišką su prašymu pakomentuot mano siuntinio kelią ir kiek dar normalu būtų jo laukt. Tai gavau ilgą atsakymą, kad deja, tikslesnio trackingo šiuo metu FedEx negali pasiūlyti, kad iš jų patirties, dažniausiai užlaikoma gavėjo šalyje, kol pereina kontrolę, kad pagal juos, turiu gauti per 6 savaites (kaip tik šiomis dienomis sueina lygiai 6 savaitės nuo užsakymo/išsiuntimo), tai artimiausiu metu turėčiau jau sulaukt.
Įdomu, o kas nors yra išbandęs mūsų pašto siūlomą paslaugą: http://www.post.lt/l...-paieskos-forma ? Kaip suprantu, neregistruotiems negalioja, bet mano atveju, kadangi registruotas, tai jei negausiu iki birželio pradžios, reiks gal šį būdą išbandyt.

Kai zinau trackingo numeri ir ilgokai negaunu lapuko, daznai pasitikrinu per pasto paieskos sistema. Buna, kad pastininkes lapeli ilgai nesa arba jis nusimeta. Tarkim, snd pasitikrinau ir pamaciau, kad mano uzsakyti marskinukai jau Vilniaus siuntu skirstymo departamente. Todel, ryt pasitikrinsiu ir pamacius, kad siuntinys Kauno paste, eisiu pasiimti, nelaukdama kol atnes lapeli.
Atsakyti
sveikos,
banguotu/garbanotu plauku savininkes,kokius sampunus/balzamus atradusios?

as anksciau naudojau Acure u arganu, bet pastebiu, kad man greiciau plaukai riebaluojasi,gal radot tokias priemones,kurios neapsunkintu plauko,bet ir padrekintu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2016 05 18, 14:10)
sveikos,
banguotu/garbanotu plauku savininkes,kokius sampunus/balzamus atradusios?

as anksciau naudojau Acure u arganu, bet pastebiu, kad man greiciau plaukai riebaluojasi,gal radot tokias priemones,kurios neapsunkintu plauko,bet ir padrekintu?  4u.gif

Esu garbane, pastebėjau, kad netinka jokie drekinantys šampunai, nuo jų greitai susirebaluoja plaukai. Balzamai irgi apsunkina plauką, nepatinka kaip atrodo plaukai po jų. Tačiau patinka šampūnai su biotinų , plaukai nuo jų lyg spyruokliuoja. Žinau kad kai kurioms čia forume tie šampūnai netiko. Tad viskas individualiai, rašau savo asmeninį patirtį ir kas veikia man .
su biotinu
Madre-Labs
Avalon-Organics
ir megstamiausias Zion-Health-Adama-Clay-Minerals-Shampoo be biotino

šeip dar neblogai visai Desert essence
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 18 gegužės 2016 - 14:18
aciuu thumbup.gif
O Is desert essence kuris patiko?
Atsakyti