Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

Kiek prekių iš specials ir trials galima vienu metu pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 05 15, 12:07)
Tas atsisakymas cukraus, reiškia, kad atsisakote visų saldumynų/saldiklių? Ar tiktai pačio cukraus iš cukrinių runkelių/ cukranendrių ir pakeičiat juos kitais skaldikliais? Ar valgote pyragus/blynus? Jei taip, ką vietoje cukraus dedate? Be blynų mūsų šeima turbūt niekaip neišgyventų  smile.gif

O kam tuos blynus saldinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 15, 15:44)
O kam tuos blynus saldinti? unsure.gif

Kad skaniau būtų smile.gif Man šaukšto cukraus reikia į blynus. Be to ir valgom su uogiene arba šaldytom uogom, kuriose vis tiek buvo cukrus įdėtas. Nebent kitas variantas valgyti su medum/ kokiu nors natūraliu saldikliu ( mes mėgstam klevų sirupą). Bet tai vis tiek yra vieno saldiklio pakeitimas kitu, o ne atsisakymas.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 05 15, 15:28)
Kad skaniau būtų  smile.gif Man šaukšto cukraus reikia į blynus. Be to ir valgom su uogiene arba šaldytom uogom, kuriose vis tiek buvo cukrus įdėtas. Nebent kitas variantas valgyti su medum/ kokiu nors  natūraliu saldikliu ( mes mėgstam klevų sirupą). Bet tai vis tiek yra vieno saldiklio pakeitimas kitu, o ne atsisakymas.

tai jei vistiek su uogom valgote, kurios dar saldintos, tai kam į tešlą dėti? Pagalvokite logiškai, kad tikrai galima atsisakyti dėti į tešlą. Su laiku įprasite ir po to nebesuprasite kaip galėjote iki tol tiek saldinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 05 15, 11:07)
Tas atsisakymas cukraus, reiškia, kad atsisakote visų saldumynų/saldiklių? Ar tiktai pačio cukraus iš cukrinių runkelių/ cukranendrių ir pakeičiat juos kitais skaldikliais? Ar valgote pyragus/blynus? Jei taip, ką vietoje cukraus dedate? Be blynų mūsų šeima turbūt niekaip neišgyventų  smile.gif

atsisakymas ir yra atsisakymas smile.gif ir cukraus, ir visų saldiklių. juos pakeičiau šviežiais ir džiovintais vaisiais.
į blynus dėkite bananą vietoj cukraus, o patiekite su trintais vaisiais ar uogomis.
tortus gaminu, saldumas išgaunamas su datulėmis, slyvomis ir pan.

tiesiog išmečiau visus senus receptus, susiradau naujus - sveikus, tai užėmė daug laiko, bet rezultatas pateisino lūkesčius su kaupu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 05 15, 14:28)
Kad skaniau būtų  smile.gif Man šaukšto cukraus reikia į blynus. Be to ir valgom su uogiene arba šaldytom uogom, kuriose vis tiek buvo cukrus įdėtas. Nebent kitas variantas valgyti su medum/ kokiu nors  natūraliu saldikliu ( mes mėgstam klevų sirupą). Bet tai vis tiek yra vieno saldiklio pakeitimas kitu, o ne atsisakymas.

Taip ir gaunasi, kad norisi skaniau - daugiau cukraus i blynus, ketcupo i makaronus ir visiskai issiderina skonio receptoriai, be ju tie produktai visiskai nevalgomi tampa. Kai atsisakote cukraus, saldainiai per saldus, tiesiog neimanoma valgyti ir nesinori, o savijauta be jo puiki smile.gif
Atsakyti
Pirma karta dariau uzsakyma. Atsiusnte el.p.zinute
,,Thanks for your order..."
Is saskaitos pinigai nenurasyti, ir net nerezervuoti , kodel?
Gal kad ssvaitgali bankas neveikia? Pirmadieni nurasys?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 05 14, 20:11)
ir aš sukomplaktavau , viskas su nuolaidom gavosi  good.gif krepšelis

wub.gif

user posted image
Skaiciau apie ersketuogiu aliejaus visa geri. Kad grozio eliksyras, atnaujina oda, gydo randus ir pan. Labiaisiai man patiko kad regeneruoja oda ir sviesina odos pigmentacija.
Kad padeda geriau apsaugoti oda nuo saules naudojant kartu su kremu nuo saules.
thumbup.gif
Ar kuti esat isbandziusi ar tikrai cia toks stebuklas?
Ipac domintu pigmentiniu demiu sviesiinimas, ar tikrai pasvieseja? Ar galima si alieju teptis sauleta diena ? Nes zinau kad naudojant cheminius kremus kurie sviesina pigmentines demes , ju vasara naudoti negalima...
Papildyta:
Kazkur esu skaiciusi, kad kai kurie eteriniiai aliejai tinka sviesinti pogmentines demes bigsmile.gif gal kurii esat bandziusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 15 gegužės 2016 - 22:55
QUOTE(zibba @ 2016 05 16, 00:02)
wub.gif

user posted image
Skaiciau apie ersketuogiu aliejaus visa geri. Kad grozio eliksyras, atnaujina oda, gydo randus ir pan. Labiaisiai man patiko kad regeneruoja oda ir sviesina odos pigmentacija.
Kad padeda geriau apsaugoti oda nuo saules naudojant kartu su kremu nuo saules. 
thumbup.gif
Ar kuti esat isbandziusi ar tikrai cia toks stebuklas?
Ipac domintu pigmentiniu demiu sviesiinimas, ar tikrai pasvieseja? Ar galima si alieju teptis sauleta diena  ? Nes zinau kad naudojant cheminius kremus kurie sviesina pigmentines demes , ju vasara naudoti negalima...
Papildyta:
Kazkur esu skaiciusi, kad kai kurie eteriniiai aliejai tinka sviesinti pogmentines demes  bigsmile.gif  gal kurii esat bandziusi?

visi tie acure aliejukai geri, butent šitą nebandžiau - siunčiuos pirmą kartą. ax.gif

Jūsų problemai : vasara max. apsauga nuo saulės, o visos procedūros geriau nuo rudens.
ankščiau buvo toks kremas, dabar jau nėra pardavime, bet pagal sudėtį, kaž ką panašaus ieškokite
http://www.iherb.com...Item/23291/?p=1

Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2016 05 12, 23:13)
mielosios, gal galite patarti kokiu vitaminu/papildu vyrui. Jauciasi pavarges, darbas ne fizinis, bet vadovaujamas, itampa, stresai ir dar pavasaris turbut smile.gif
Aciu kas patars  4u.gif

protiniam darbui, susikaupimui ir bendrai darbingumui palaikyti man labai padeda Ginkgo preparatai. dabar naudoju tokį. Dirbu ir mokausi, tai būna etapų, kad rodos iš lovis nebegali pakilti, o apie produktyvų darbą nėra net kalbos. Tačiau pavartojus ginkmedžio viskas daugiau mažiau susinormalizavo smile.gif

QUOTE(Hippie @ 2016 05 13, 02:12)
Atsisakykit cukraus. Aš rimtai. Sunku tik pirmas 2-3 sav. (lyg koks gripas su jo simptomais (nenori organizmas atsisakyti lengvo energijos šaltinio (angliavandenių)), po to visas praeina ir prasidesda GĖRIS  4u.gif Kai atsisakiau cukraus, tai lygiai tiek pat išnykus pienligės problema wink.gif Jau neatsimenu to diskomforto. Bet vartoju datules, šokolado virš 70-80 proc.kakavos, saikingai medaus, daug kokoso aliejaus, sviesto, kakavos, rytais-vaisių.

bandau, bet kai aš buvau visą gyvenimą didžiausia šokoloda gerbėja, tai nepaprastai sunku blush2.gif na arbatą, kavą jau kuris laikas geriu be cukraus, ženkliai sumažinau saldumynų kiekį, tai galiu pasakyti, kad jau nuo tiek jaučiasi poveikis. Bet kai pasiskaičiau komentarus, kad kovojant reikia išvis atsisakyti angliavandenių, tai man yra misija neįmanoma. Jų pilna visur, tame tarpe ir daugelyje vaisių. Bet, kad reikia mažinti cukraus vartojimą, tikrai pritariu 4u.gif P.S. čia tam, kas mėgsta saldinti blynus, jau seniai juos kepu ant kokoso aliejaus, arba kai netingiu į tešlos vidų įmaišau, rezultatas - sveiki ir skanūs blynai rolleyes.gif
Atsakyti
Gal gertuvę rekomenduotumėt. Išleidžiu vienuolikmetį vaiką į 2 savaičių kelionę ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
kas darete siom dienom uzsakymus ar viskas gerai su apmokejimu? Nuo vakar bandau padaryti uzsakyma, vis atmeta mokejima. Bandziau su trimis skirtingomis kortelemis ir visas atmeta, nesuprantu kas yra? g.gif
Paskambinau i banka ir issiaiskinau, pasirodo SEB blokuoja savo korteles nuo pirkimu JAV, tai reikia paprasyti ir vadybininkas atblokuoja. Nesamone visiska unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo world: 16 gegužės 2016 - 11:04