Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(Grevilia @ 2016 05 10, 22:11)
O as dar negavus 8 ir 12d. cray.gif sad.gif

Mano maziukas, balandzio 11 issiustas dar neatkeliavo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 05 13, 12:36)
Mano maziukas, balandzio 11 issiustas dar neatkeliavo sad.gif

Aš visus balandžio mėnesio (paskutinis balandžio 28 d) gavau.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 05 13, 11:09)
Mano krepšelis, neatsispyriau Acure nuolaidai  ax.gif  Beje, labai patiko Acure šampūnas su marulų aliejum ir balzamas, plaukai blizga, tiesūs, nuostabus kvapas, nors ant plaukų jo nejaučiu. Kažkada iš Acure turėjau mėtinį šampūną ir balzamą, ne taip patiko.

Beje, galiu pagirti Auromere muilus, kažkada su akcija prisipirkau, jau beveik visus išbandžiau, visi patiko, bet nenaudoju jų veidui. Rankų nesausina, skaniai kvepia, kvapą išlaiko ilgai, tarkim panaudojus po dušo kvepia visa vonia. Rekomenduoju  biggrin.gif

Jusu ktepselyje argano aliejai. Kam ir kur jie naudojami?
Atsakyti
Man Acure sampunas patinka, migdolu kvapas nuostabus, o kondicionerio labai primena odontologo kabineto kvapa, bet visa kita gerai biggrin.gif http://www.iherb.com...-oz-235-ml/4049

Atsakyti
Siandien sulaukiau balandzio 8 ir 12d, dar taip ilgai nebuvo keliave... clap.gif clap_1.gif thumbup.gif showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grevilia: 13 gegužės 2016 - 17:42
QUOTE(zibba @ 2016 05 13, 17:19)
Jusu ktepselyje argano aliejai. Kam ir kur  jie naudojami?

Anksciau nenaudojau, planuoju tepti veida, dekolte ir plaukus biggrin.gif
Atsakyti
Padarius pirma karta uzsakyma raso, ka cia reiskia? (Per google nesuprantamaii isverte:)
,,You have a pending Loyalty Credit of €2.18 "
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 05 14, 08:42)
Padarius pirma karta uzsakyma raso, ka cia reiskia? (Per google nesuprantamaii isverte:)
,,You have a pending Loyalty Credit of €2.18 "

Cia pinigeliai, kuriais galesi pasinaudot kito uzsakymo metu 😉
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2016 05 13, 01:12)
Atsisakykit cukraus. Aš rimtai. Sunku tik pirmas 2-3 sav. (lyg koks gripas su jo simptomais (nenori organizmas atsisakyti lengvo energijos šaltinio (angliavandenių)), po to visas praeina ir prasidesda GĖRIS  4u.gif Kai atsisakiau cukraus, tai lygiai tiek pat išnykus pienligės problema wink.gif Jau neatsimenu to diskomforto. Bet vartoju datules, šokolado virš 70-80 proc.kakavos, saikingai medaus, daug kokoso aliejaus, sviesto, kakavos, rytais-vaisių.

100 proc. drinks_cheers.gif
atrodo, kad aš rašiau thumbup.gif

cukraus atsisakymas ir daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaug kitų privalumų turi, gyvenimas prašviesėja bigsmile.gif
Atsakyti
Sumečiau 2 krepšelius smile.gif
krepšelis 1
ir
krepšelis 2
Atsakyti
ir aš sukomplaktavau , viskas su nuolaidom gavosi good.gif krepšelis
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2016 05 14, 12:24)
cukraus atsisakymas ir daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaug kitų privalumų turi, gyvenimas prašviesėja bigsmile.gif

Tas atsisakymas cukraus, reiškia, kad atsisakote visų saldumynų/saldiklių? Ar tiktai pačio cukraus iš cukrinių runkelių/ cukranendrių ir pakeičiat juos kitais skaldikliais? Ar valgote pyragus/blynus? Jei taip, ką vietoje cukraus dedate? Be blynų mūsų šeima turbūt niekaip neišgyventų smile.gif
Atsakyti