Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

Geras veido pilingas/šveitiklis, turiu jį - gerai valo, toks "rimtas" kiek šiurkštokas, bet valo superiniai
http://www.iherb.com...oz-118-ml/36379 su -20 proc, normali kaina išeina
Atsakyti
Ar daznai buna kosmetikai nuolaida ?
Reiktu BB kremo nezinau ar uzsisakinet ar palaukti siaip nera skubu...
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 05 12, 17:03)
Ar daznai buna kosmetikai nuolaida ?
Reiktu BB kremo nezinau ar uzsisakinet ar palaukti siaip nera skubu...

jei gerai atsimenu tai kosmetikai paskutinį kartą buvo lapkričio mėn, retai vienu žodžiu
Atsakyti
mielosios, gal galite patarti kokiu vitaminu/papildu vyrui. Jauciasi pavarges, darbas ne fizinis, bet vadovaujamas, itampa, stresai ir dar pavasaris turbut smile.gif
Aciu kas patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2016 05 12, 12:53)
Sveikos  4u.gif  ginekologė kovojant su pienlige patare pagert du kursus ecocillin oral. kadangi man ju kaina nepatiko ir čia greičiau reklama buvo nei patarimas ieškau kažko pigiau/geriau biggrin.gif Lietuvoje su tokiom bakterijm daugiau nieko neradau, iherb kolkas išsirinkau tokius dabar jiems dar -20 proc. tai visai vilioja, ką manot, gal kas gėrėt? ir svarbiausia nesuprantu ar jiems nieko nenutiks siunčiant, na ta prasme ar būtina laikyti šaltai? nes aprašyme kaip ir nematau  unsure.gif

Atsisakykit cukraus. Aš rimtai. Sunku tik pirmas 2-3 sav. (lyg koks gripas su jo simptomais (nenori organizmas atsisakyti lengvo energijos šaltinio (angliavandenių)), po to visas praeina ir prasidesda GĖRIS 4u.gif Kai atsisakiau cukraus, tai lygiai tiek pat išnykus pienligės problema wink.gif Jau neatsimenu to diskomforto. Bet vartoju datules, šokolado virš 70-80 proc.kakavos, saikingai medaus, daug kokoso aliejaus, sviesto, kakavos, rytais-vaisių.

QUOTE(~me2za~ @ 2016 05 12, 22:13)
mielosios, gal galite patarti kokiu vitaminu/papildu vyrui. Jauciasi pavarges, darbas ne fizinis, bet vadovaujamas, itampa, stresai ir dar pavasaris turbut smile.gif
Aciu kas patars  4u.gif

O jūs išsitempkite vyrą savaitgalį (ar kai laisva nuo darbo diena, pusdienis) į gryną orą pasivaikščioti. Ilgam. Ar pabėgioti kartu, kad ir neilgai, kad ir lėtai. Gausit saulės, gryno oro, gaminsis vitaminas D smile.gif Grynas oras, saulė ir judėjimas DARO STEBUKLUS wink.gif Bet reikia prisiverst cool.gif O jei dar seksiuko ar kokį greituką dažniau suorganizuot, tai visi pavasariniai nuovargiai dings lyg nematyti cool.gif Bet, jei VISIŠKI tinginiai esat ar nutarėt, kad seksas-ponų išmįslas biggrin.gif , tai galima "pašert" brangųjį šitais:
http://www.iherb.com...0-Tablets/61564
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 13 gegužės 2016 - 01:13
Parvyko mano 04,21 pirkinukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2016 05 13, 09:28)
Parvyko mano 04,21 pirkinukai biggrin.gif

Kas su trackingu užsakinėja - kaip ten būna - įrašas, kad išsiųsta į gavėjo šalį, o paskui jau tik įrašas, kad gautas gavėjo šalyje? Jokių tarpinių stotelių susekt neįmanoma?
Nes pas mane tik balandžio 7 d. įrašas "In transit to destination country" ir daugiau viskas - tyla unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2016 05 12, 23:13)
Aciu kas patars  4u.gif

stresas iškamuoja visą žmogų, todėl vien tik anti-stresiniai gali neveiti. Siūlau multi+minerals senjorams ar sportui skirtus, nes jie stipresni ir į pavadinimus neverta kreipti dėmesį, tai tiesiog toks triukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 gegužės 2016 - 09:03
Mano krepšelis, neatsispyriau Acure nuolaidai ax.gif Beje, labai patiko Acure šampūnas su marulų aliejum ir balzamas, plaukai blizga, tiesūs, nuostabus kvapas, nors ant plaukų jo nejaučiu. Kažkada iš Acure turėjau mėtinį šampūną ir balzamą, ne taip patiko.

Beje, galiu pagirti Auromere muilus, kažkada su akcija prisipirkau, jau beveik visus išbandžiau, visi patiko, bet nenaudoju jų veidui. Rankų nesausina, skaniai kvepia, kvapą išlaiko ilgai, tarkim panaudojus po dušo kvepia visa vonia. Rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 05 13, 11:09)

Aš irgi Acure akcija susigundžiau : Krepšelis. Dienos prekė irgi nebloga ax.gif
Atsakyti
Noriu sumesti antrą krepšelį, bet ko tai neiskubina išsiųsti, loyalty neįkrenta kol neišsiųstas :/
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 05 13, 11:27)
Noriu sumesti antrą krepšelį, bet ko tai neiskubina išsiųsti, loyalty neįkrenta kol neišsiųstas :/

Aš kažkada paskubėjau, nepastebėjau, kad nėra įkritę loyalty, nusiunčiau, tai po kiek laiko man abiejų krepšelių įkrito - apie 5 eur, gal kam aktualu, kai prekė netelpa, pasiplanuoti 4u.gif
Atsakyti