Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 113

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 05 09, 07:56)
Aš kažką irgi prisidirbau su sąnariais. Ir taip nėra pas mane jie sveiki. Kažkada buvau pradėjusi lankyti stepus, taip patiko, bet po mėnesio nebegalėjau dešinio kelio sulenkti. Gydytojai apžiūrėję pasakė, kad baigti strakalioti ir saugoti sąnarius, nes yra prasidėję irimo procesai. Tada praėjo. Šį kartą tikrai niekur nestrakaliojau, bet buvom apsirūpinę sulos. Tai ir gėriau kokį mėnesį po kokį 0,5-1l per dieną. Nu ir rezultate turiu tai, kad skaudėt pradėjo VISI sąnariai  blink.gif Tik dabar sužinojau, kad nuo sulos tai gali būti. Vat kaip reikia viską vartoti su saiku  verysad.gif

Nemanau, kad nuo sulos. 0,5-1 l tai nėra daug.
Atsakyti
Padekit man uzpildyti duomenis savo. Prisiregistravau su nauju acount bet nepamenu kur pirma karta kur viska pildziau . Na savo sali jau zymejau tik uzsiregistravus.
O kur ivresti savo siuntimo adresa ir pan? As kaireje puseje nerandu nei priw my account nei prie settings
As uzsakyma padarius tuomet duos uzpildyti?
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2016 05 09, 10:00)
Padekit man uzpildyti duomenis savo. Prisiregistravau su nauju acount bet nepamenu kur pirma karta kur viska pildziau . Na savo sali jau zymejau tik uzsiregistravus.
O kur ivresti savo siuntimo adresa ir pan? As kaireje puseje nerandu nei priw my account nei prie settings
As uzsakyma padarius tuomet duos uzpildyti?

Kur ten paspausti kad nusistatyti issiuntimo buda ?
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Koki patartumete saltalankiu tepaliuka nuo issutimu leliukui?
Dekui
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 05 09, 07:56)
Aš kažką irgi prisidirbau su sąnariais. Ir taip nėra pas mane jie sveiki. Kažkada buvau pradėjusi lankyti stepus, taip patiko, bet po mėnesio nebegalėjau dešinio kelio sulenkti. Gydytojai apžiūrėję pasakė, kad baigti strakalioti ir saugoti sąnarius, nes yra prasidėję irimo procesai. Tada praėjo. Šį kartą tikrai niekur nestrakaliojau, bet buvom apsirūpinę sulos. Tai ir gėriau kokį mėnesį po kokį 0,5-1l per dieną. Nu ir rezultate turiu tai, kad skaudėt pradėjo VISI sąnariai  blink.gif Tik dabar sužinojau, kad nuo sulos tai gali būti. Vat kaip reikia viską vartoti su saiku  verysad.gif

pasitikrink kraujo PH. Mamai jau kokių tik papildų nuo sąnarių nepirkau, niekas nepadėjo, dabar tik nustatė, kad kraujas labai rūgštus doh.gif . Geria šarminį vandenį ir dar kokius tai vaistus nuo podagros išrašė. Teoriškai gal ir gali nuo sulos būti, nes ji turi kažkiek cukraus, o labiausiai kraują rūgština cukrus.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 09, 13:21)
pasitikrink kraujo PH. Mamai jau kokių tik papildų nuo sąnarių nepirkau, niekas nepadėjo, dabar tik nustatė, kad kraujas labai rūgštus  doh.gif . Geria šarminį vandenį ir dar kokius tai vaistus nuo podagros išrašė. Teoriškai gal ir gali nuo sulos būti, nes ji turi kažkiek cukraus, o labiausiai kraują rūgština cukrus.

Skaičiau kad sula kartu su visais toksinais isplauna is organizmo ir reikalingas medžiagas. Todel ilgai vartoti nepatartina. Dar del alergijos, ji priskiriama alergenams, daug žmonių yra alergiški beržų žydėjimui, tai gal prie to pačio ir sula.
Geriame taip pat šarmini vandenį namuose. Na gal ir ne sula, gal tik sutapimas g.gif
Atsakyti
O kur to šarminio pirkti? Esu ragavusi, skonis man panašus kaip įprastinio, nelabai skiriasi.

Damos, kokias drėgnas servetėles naudojat? Patarkit, nebūtinai iš iherb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 05 09, 15:02)
O kur to šarminio pirkti? Esu ragavusi, skonis man panašus kaip įprastinio, nelabai skiriasi.
Damos, kokias drėgnas servetėles naudojat? Patarkit, nebūtinai iš iherb smile.gif

Yra pirkti vandens jonizatoriai, pagamina rūgštinį ir šarminį vandenį.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 05 09, 12:21)
pasitikrink kraujo PH. Mamai jau kokių tik papildų nuo sąnarių nepirkau, niekas nepadėjo, dabar tik nustatė, kad kraujas labai rūgštus  doh.gif . Geria šarminį vandenį ir dar kokius tai vaistus nuo podagros išrašė. Teoriškai gal ir gali nuo sulos būti, nes ji turi kažkiek cukraus, o labiausiai kraują rūgština cukrus.

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 05 09, 13:40)
Skaičiau kad sula kartu su visais toksinais isplauna is organizmo ir reikalingas medžiagas. Todel ilgai vartoti nepatartina. Dar del alergijos, ji priskiriama alergenams, daug žmonių yra alergiški beržų žydėjimui, tai gal prie to pačio ir sula.
Geriame taip pat šarmini vandenį namuose. Na gal ir ne sula, gal tik sutapimas  g.gif

Tai kad nuo sanariu problemu lig tinka rugstinis, o ne sarminis vanduo http://www.homosanit...tyvuotas_vanduo
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 05 09, 06:56)
Aš kažką irgi prisidirbau su sąnariais.

Kažkur skaičiau, kad sulos galima tik labai saikingai gerti (nepamenu dėl ko). O tokia ji skani smile.gif
Skatina šlapimo išsiskyrimą.
Čia turbūt kaip s uvisomis vaistažolėmis, negalima padauginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 09 gegužės 2016 - 15:21
QUOTE(ivetacom @ 2016 05 09, 16:16)
Tai kad nuo sanariu problemu lig tinka rugstinis, o ne sarminis vanduo http://www.homosanit...tyvuotas_vanduo

Čia rašiau dėl kraujo. Jei užrukštintas kraujas, tada jau skaitosi "podagra" ir visos nuo jos sekančios problemos, antsvoris, holesterolis ir skauda ne vieną ar du sąnarius, o visus.
Jei artritas, tada gal tinka rugštinis. Žodžiu reikia kraujo tyrimus darytis.
Atsakyti
gavau 04.22 ir 04.25 krepšelį ir nr 2 krepšelį greitai apsisuko smile.gif
Atsakyti