Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 30, 10:58)
Smagu dėl pasimatymo wub.gif

Damočka, man atostogos tongue.gif Gal pasimatom 9-15 dienomis? ax.gif

laisvai ir labai mielai bigsmile.gif bigsmile.gif
kaip tavo reikalai del buto?

man pagaliau laiskas ir policijos atejo, pradejo ikisteismini tyrima del tos kulkos
Atsakyti
PD smagumas, lauksim ispudziu is pasimatymo!

NoTa kokie atostogu planai?

mes planuojam ryt lekt iki laju tako, jei oras nesubjurs:) o snd kepsim saslus smile.gif

snd turbut nebebegsiu, tad galva iskelus pasigiriu kad pagerinau plana ir nubegau 61km, geguzei planas 80km smile.gif vaiksciojimo skaiciavimus tik apleidau, bet daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 30, 11:11)
laisvai ir labai mielai  bigsmile.gif  bigsmile.gif
kaip tavo reikalai del buto?

man pagaliau laiskas ir policijos atejo, pradejo ikisteismini tyrima del tos kulkos

ploja.gif ploja.gif
Niekaip. Deja.....

Gal kas nors paaiškės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 30, 11:16)
ploja.gif  ploja.gif
Niekaip. Deja.....

Gal kas nors paaiškės unsure.gif

tikiuosi..
nes kad del padangu ras kaltininka, netikiu..
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 30, 11:25)
tikiuosi..
nes kad del padangu ras kaltininka, netikiu..

Kokių padangų? g.gif Kas su jomis?
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 30, 11:43)
Kokių padangų? g.gif Kas su jomis?

kazkas peiliu supjausta praeita savaitgali. visas 4 sad.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 30, 08:34)

PAtarkit kokias salotas galėčiau pasigaminti iš vištienos krūtinėlės smile.gif

1.Kepta krutinele, salotu lapai, agurkai, paprikos, pomidorai, padazas is medaus, garstyciu, citrinos

2.Virta krutinele, arba galima ir kepta, pekino kopustas, morka, agurkas, vistiena plonai plesom, darzoves pjaustom siaudeliais, padazas is sezamu aliejaus, citrinos, saujsyo ryziu acto, sojos, cesnako skilteles, galima itarkuot imbiero

3.vistiena, ananasai, konservuoti kukukuruzai, poras, majonezas

Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 30, 11:46)
kazkas peiliu supjausta praeita savaitgali. visas  4 sad.gif

blink.gif blink.gif eina sau.....
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2016 04 30, 11:57)
1.Kepta krutinele, salotu lapai, agurkai, paprikos, pomidorai, padazas is medaus, garstyciu, citrinos

Darysiu šitą thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą 4u.gif
Pradžia buvo prieš 2 mėnesius. Bet aš nieko nedariau, valgiau vakarais ,bet visiškai atsisakiau alkoholio,daugiau pradėjau judėti ir 5 kg nukrito savaip. O dabar pradėjau rimtai laikytis maitinimo grafiko ir žiūrėti ką valgau. Nuo rimto pasiryžimo praėjo tik savaite. smile.gif
Atsisakiau bulvių ,valgysiu jas kai užaugs lietuviškos bulvės ir tik kaip pagrindinis valgys su daržovėmis o ne kaip garnyras. Duonos beveik nevalgau, kartais ryte grūdėtą bandele su tepamuoju sūrių galiu suvalgyti. Jokių kečupų, majonezo, riebių padažų .Saldumynų nevalgau tik vaisius,bet jokių bananų ir vynuogių . Klausimas : ar valgot kiaulieną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 30 balandžio 2016 - 11:07
QUOTE(Tigriukė@ @ 2016 04 30, 11:06)

Atsisakiau bulvių ,valgysiu jas kai užaugs lietuviškos bulvės ir tik kaip pagrindinis valgys su daržovėmis o ne kaip garnyras. Duonos beveik nevalgau, kartais ryte grūdėtą bandele su tepamuoju sūrių galiu suvalgyti. Jokių kečupų, majonezo, riebių padažų .Saldumynų nevalgau tik vaisius,bet jokių bananų ir vynuogių .  Klausimas : ar valgot kiaulieną?

As valgau viska kas man skanu, kiauliena irgi
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2016 04 30, 12:06)
Ačiū už palaikymą  4u.gif
  Pradžia  buvo prieš  2 mėnesius.  Bet aš nieko nedariau, valgiau vakarais ,bet visiškai atsisakiau alkoholio,daugiau pradėjau judėti ir 5 kg nukrito savaip. O dabar pradėjau rimtai laikytis maitinimo grafiko ir žiūrėti ką valgau. Nuo rimto pasiryžimo praėjo tik savaite.  smile.gif
Atsisakiau bulvių ,valgysiu jas kai užaugs lietuviškos bulvės ir tik kaip pagrindinis valgys su daržovėmis o ne kaip garnyras. Duonos beveik nevalgau, kartais ryte grūdėtą bandele su tepamuoju sūrių galiu suvalgyti. Jokių kečupų, majonezo, riebių padažų .Saldumynų nevalgau tik vaisius,bet jokių bananų ir vynuogių .  Klausimas : ar valgot kiaulieną?

Pirmyn mergyte thumbup.gif bigsmile.gif Labai teisinga taktika ir rezultatai thumbup.gif

Vaisių gali ragauti pirmoj dienos pusėj. Aš bananą valgau pusryčiams arba priešpiečiams. Vynuogių labai retai smile.gif

Kiaulieną valgau, bet mano manymu retai. Aplamai kažkaip mažai mėsos norisi. Aš daugiau vištieną renkuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2016 04 30, 11:06)
: ar valgot kiaulieną?

labai gera taktika pasirinkai!!
retai labai, skaniau paukstiena.

Atsakyti