QUOTE(Getter @ 2006 07 24, 22:56)
O jei rimtai...tai beaugant matysis kam jis daugiau linksta...ar muzikai ar tiksliesiems...be to ir abu manau galima suderinti
Pati baigiau tiksliuosius mokslus ir turėjau grupioką, kuris lygiagrečiai baigė ir antrąją aukštąją - smuiką Muzikos Akademijoje. Gaila, po to išvažiavo į Izraelį, tai tolesnės ateities nežinau.
O mano vyresnėlių ateitis irgi aiški. Pirmagimis kaip metukų laiko pradėjo eiti iš proto dėl kranų ir namų iš kaladėlių, taip ta manija ir nepraeina. Iš bet kokių, net pačių netinkamiausių medžiagų - pagalvių, malkų, žaislų, šieno briketų,... - sugeba pastatyti sudėtingiausius statinius. Piešia tik namus, kuriuose norėtų gyventi pats ar apgyvendinti jam artimus žmones. Na, kuo gi daugiau jis bus, jei ne statybininku. Visi kiti hobiai jį užburia tik trumpam - va, šiandien pareiškė, kad 3 metus pabus futbolininku, o po to jau vairuos kraną.
Antrasis sūnus labiau prie žemės. Sugeba pasikapstyti net tarpuose tarp šaligatvio plytelių. Dar nevaikščiodamas perkasdavo visus mano gėlių vazonėlius, o dabar tik išėjęs į lauką puola prie žemės. Darželyje mano žvirbliuką vadina daržininku ir vesdami į lauką jam asmeniškai nepriklausomai nuo grupės planų ima kastuvėlį - vistiek kokioje pakrūmėje kapstysis užuot į žaidimus įsijungęs. O jau iš smėlio dėžės dar niekada nėra išėjęs be ašarų. Be to tirpsta dėl traktorių - nesvarbu, tikrų, žaislinių ar pieštų. Argi ne rimta paraiška tapti ūkininku?
O dar abu vyresnėliai labai mėgsta organizuoti koncertus - su konferansje, šūksniais "Kur jūsų rankos?", nusilenkimais ir t.t. Mažiausiasis irgi jungiasi prie brolių, bando ir pritarti, ir padiriguoti. Na, apie dirigento ateitį kalbėti dar anksti, bet jei laiku susigriebsiu ir tinkamai parinksiu muzikos instrumentus, tai, atrodo, greitai turėsime puikią šeimyninę popgrupę.
Beje, aš pati savo darbartinę profesiją irgi išsirinkau vaikystėje ir turiu įrodymus - antrokės užpildytą anketą ir penktokės rašytą rašinį. Tad juokas juokais...