neprotinga būtų norėti ar versti vaiką būti kažkuo, apie ką svajoja tėvai. Dažnai būna,kad tėvai savo neišsipildžiusias svajones ,,sudeda" į vaiką, taip padarydami meškos paslaugą.
Džiaugiuosi, kad gyvenime tėvai leido rinktis (nors ne itin buvo patenkinti) tai,kas priimtina ir miela man.
oj net nežinau, kas bus iš maniškio, greičiausiai laisvasis menininkas o jei rimtai, tai svarbiausia, kad būtų laimingas dėl savo pasirinkimo, todėl tikrai nesvarstau ir nekuriu ateities palnų tuo klausimu.
galvoju bus koks mokslininkas, nes labai megsta sedimus darbus: skaityti, rasyti, konstruoti. Turi muzikine klausa. Labai turi daug kantrybes, nesiblasko. (3m)
mano vyresnėlis sako bus greitosios vairuotojas, gaisrinės mašinos vairuotojas, policijos mašinos vairuotojas, autobuso vairuotojas ir taksi vairuotojas. O iš darbo į darbą važinės su motociklu
Mano tai tipine dvyne...net neissivaizduoju, kuo ji bus...labai skirtingi pomegiai pas ja...tai prie meno linksta, tai jau ziurek skaiciai labai rupi... O jinai pati sake, kad bus daktare