Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jums atrodo, kuo bus užaugęs jūsų vaikas?

QUOTE(Liutasi @ 2009 03 16, 09:41)
Aš visai negalvoju kuo maniškis  bus. Nenoriu nulemti jo ateities tegu pasirinks pats, o aš jam kiek galėdama padėsiu. O tai paskui labai sunku kai tikiesiplanuoji, o vaikas visai priešingai pasielgia, kam tos bėdos. Lavinam po truputį, o po to tegu pats renkasi.

Labai sutinku smile.gif
Atsakyti
taip toli i ateiti negalvoju, manau kad visada palaikysiu ka jis bepasirinktu 4u.gif
Atsakyti
aš paklausiau ar bus klebonu užaugęs, tai sakė taip hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 10 07, 14:11)
aš paklausiau ar bus klebonu užaugęs, tai sakė taip hihihi.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif na matai koks saunuolis.
Atsakyti
as tai pat pritariu tai nuomonei,kad dar pe ranksti spresti kuom bus tavo vaikas,vienu amziumi jis domisi policininko ar gaisrininko darbu,paskui ji pradeda dominti krepsinis ar statyba,juk ne mamos sprendzia kuom bus jos vaikas,o kad mazam vaikui patinka policininkai ir gaisrininkai tai cia jau daznas reikalas tai dar nereiskia kad jis tuom ir bus. 4u.gif
nesvarbu kuom bus,svarbiausia,kad butu sveikas darbingas ir doras pilietis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cobyte: 09 spalio 2009 - 22:51
nesvarbu kuom bus,svarbiausia,kad butu sveikas darbingas ir doras pilietis 4u.gif
[/quote]
superiniai zodziai thumbup.gif sito ir linkiu savo vaikams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulapaula: 19 spalio 2009 - 00:17
QUOTE(Avokado @ 2009 10 07, 12:34)
Labai sutinku  smile.gif

As taip pat pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cobyte @ 2009 10 09, 23:50)

Pritariu siai nuomonei drinks_cheers.gif Man niekas nereguliavo kuom but ir as irgi nereguliuosiu.
Bet mazylis per pastaruosius metus pakeite nuomone gal kokiu 100 kartu lotuliukas.gif Tai jis pats sumasto but sokeju, tai jau krepsininku...Po savaites sako bus "dede kuris lektuva vairuoja", tai jau gyvunelius gydys biggrin.gif Smagu girdet tokias jo kalbas, o ir domisi jis viskuo.
Atsakyti
QUOTE(jekaterina.s @ 2009 10 07, 13:46)
taip toli i ateiti negalvoju, manau kad visada palaikysiu ka jis bepasirinktu 4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žinoma, kad anksti spęsti, na gal nebent labai ryškiai talentas išlenda.

Užtat aš tiksliai žinau kuo nebus mano dičkis - šokėju.
Atsakyti
kuo nores, tuo ir bus, negalvoju dar apie tai
Atsakyti
Kazkaip niekada mano teveliai uz mus nesprende kuo busime,pacios su seserim rinkomes specialybes(nors mano tevas labai norejo kad buciau gydytoja)ir savo sunaus ateities neplanuoju o ypac kuo bus uzauges,dabar paklaustas kas busi uzauges sako policininkas turesiu sautuva ir masina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti