As irgi visai neisivaizduoju kuo galetu buti mano berneliai, dar tokie mazi, va gal kai i mokykla prades eiti tada pasimatys polinkiai i tam tikrus dalykus, nors kolkas atrodo kad ne menininkas
Mano mazoji, pagal dabartini savo elgesi, israiska, kalbejimo maniera, man labai uznesa i tarybiniu laiku vedeja sakau tu busi vadove, tokia rimta israiska pareiskia, jo
Na maniskis bus arba Šumacheris arba skalbiankiu, ventiliatoriu meistras. Nes yra nesveikas domėjimasis siais dalykais. Jau kikvieno isklausinės kokia turi skalbianke ir kaip ji skalbia.
QUOTE(armanlila @ 2009 06 03, 17:03)
Na maniskis bus arba Šumacheris arba skalbiankiu, ventiliatoriu meistras. Nes yra nesveikas domėjimasis siais dalykais. Jau kikvieno isklausinės kokia turi skalbianke ir kaip ji skalbia.
nu eik tu sau, matei, kaip čia įdomiai, na dar neteko matyt skalbenkėm besidominčio vaiko
mano vyresnysis sako, kad buis piešininku, na jau išmoko pasakyt normaliai jis bus dailininkas (bet čia ne aš manau, o jis taip pats sako ), o pati aš nelabai numanau, bet tikrai en tiksliukas....
o mažasis, tai ne kas kitas, kaip koks programuotojas, arba šiaip koks kompiuterastas, na žodžiu tėvelio pėdom
Na su tom skalbiankem jau baigia visus is proto isvaryt, kazkoks nesveikas susidomėjimas. Anksciau nepaleisdavo vairo ir ranku, po to buvo kranas, nes pries langus su kranu state nama, tai ir jam reikėjo, o dabar - skalbiankė. Kiekviena diena zyzia kada skalbsiu.Ir jis visada p[adeda idėti skalbinius ir isimti. o kai skalbia tai sėdi ir ziuri.
Mano vyresnysis tai jaučiu muzikantas bus
O mažasis sakė,kad nori būti arba prezidentu arba pensininku
O mažasis sakė,kad nori būti arba prezidentu arba pensininku
....as nezinau..bet matau kad polinki turi muzikai, dainuoja ir soka pagal muzika, koncertus idemiai ziuri, muzikinius konkursus...kur reikia nors kiek "sustot" ir susikaupt- neiseina, man atrodo ji tokia meniskos sielos, visokie salikai spalvoti jai patinka, spektakliukai, visokie spalvoti daiktai, delioja juos, zaidzia, geles patinka, knygeles..kur reikia sedet ir spelioti- nedomina jos... Tikiuosi jau nuo mazens zinos ko nori, nes as kuom norejau but zinojau juo nuo darzelio laiku, to siekiau ir tuo tapau ir patinka man mano darbas Zinau tik viena dalyka - palaikysiu ja, kad ir kuo ji noretu buti..taip dare mano tevai ir as jiems be galo dekinga
vyresnioji tai toks veiklus labai zmogeliukas, nemegstntis rutinos. megsta kazka suorganizuoti, pavadovauti, padalyvauti... tai manau ir profesija kazkokia atitinkama gal rinksis, nors siaip tai dar viskas 100k gali keistis
negalvojam dar apie tai,ankstoka
mūsiskiš tai labai nori būti policininku arba gaisrininku tik išgirdęs signalą puola žiūrėti ir žino kas važiuoja
Mano vaikinas tiek pomegiu turi, kad net neisivaizduoju i kuria puse pasiduos... Viena diena jis nori buti gydytoju, kita diena policininku, trecia dar kuo nors. Todel net nezinau kuo bus "uzauges". O dukryte dar labai maza
Jau naujagimiui galima padaryti numerologinį testą ir gauti pakankamai daug info apie jo ateitį...