mergaite, kai buvo mazyte, labai kruopsciai spalvindavo, bet dabar paaugle ir jokio kruopstumo nei kvapo neliko
Manau reikia tiesiog stebeti savo vaika ir jei kuo nors susidomi, tiesiog paskatinti, o del savo neissipildziusiu svajoniu nemanau, kad vaikams reiketu perduoti, juk tai jusus svajone ne ju
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2008 08 28, 16:49)
taip, kai tik atidavė man į rankas mano pirmagimį, tai paėmus jį garsiai ir pasakiau - na dabar aš iš tavęs žmogų padarysiu
Sekė diagnozės, pasitvirtinę ir ne... paralyžius, hidrocefalija, emocijų sutrikimai, raidos sutrikimai, autizmas...
jis dar mažas... Bet aš vistiek svajoju.. svajoju, kuo galėtų būti ir kiti mano vaikai.
Blogas tas mokinys, kuris neaplenkia savo mokytojo, todėl svajoju palydėti savo sūnus į Oksfordą, svajoju pamatyt ant olimpinių apdovanojimų pakylos, svajoju pamatyt juos laimingus su savo vaikais jų jaukiuose namuose.
Prastas tas kareivis, kuris nesvajoja tapti generolu.
Išmokysiu savo vaikus svajoti. Ir pasiekti.
Sekė diagnozės, pasitvirtinę ir ne... paralyžius, hidrocefalija, emocijų sutrikimai, raidos sutrikimai, autizmas...
jis dar mažas... Bet aš vistiek svajoju.. svajoju, kuo galėtų būti ir kiti mano vaikai.
Blogas tas mokinys, kuris neaplenkia savo mokytojo, todėl svajoju palydėti savo sūnus į Oksfordą, svajoju pamatyt ant olimpinių apdovanojimų pakylos, svajoju pamatyt juos laimingus su savo vaikais jų jaukiuose namuose.
Prastas tas kareivis, kuris nesvajoja tapti generolu.
Išmokysiu savo vaikus svajoti. Ir pasiekti.
va cia tai pasakyta!!!!