Nors pažiūrėjus į žaislų dėžę, paraleliai gali dirbti kuo nors šrote

Medėja, 24 Rug 2006 - 21:16, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Medėja, 24 Rug 2006 - 21:16, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Maniškė neatsiplėšia nuo kompo, gali nemiegoti, nevalgyti, bet būti be kompo negali. Nežinau, gerai tai ar blogai, jeigu neleisi naudotis, o mergaitė savo ateitį suriš su informatika, grauš sąžinė, jeigu pasiduosi jos norams, ar kompas jos nesugadins?
Getter, 24 Lie 2006 - 01:05, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Getter, 24 Lie 2006 - 01:05, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Kažkaip vieną vakarą pagalvojau...Kuom bus užaugęs mano sūnus ?
![]()
Ogi - neturiu "žalio" supratimo![]()
Jis nerealiai mėgsta dėlioti dėliones - puzzles. Sudeda net 160 detalių...kas jo amžiuje dar būtų ankstoka.... Ar tai ką nors reiškia???![]()
Kažkas man pasakojo, kaip maža mergaitė (kažkieno dukra) žaisdama kieme kviesdavo visus praeivius atsigerti kavos su pyragėliais (tėvai net pykdavo ir baimindavosi dėl tokio jos elgesio)...pasirodo užaugusi ta mergaitė (moteris) atidarė savo kavinę![]()
Man būtų labai įdomu sužinoti ką jus manot apie savo vaikų ateitį? Ar galit bent įsivaizduot kuom jie bus užaugę? Jei galit, iš ko tai sprendžiat?
Ar yra tokių tėvų/mamų kurie bando vaiko ateitį bent kažkiek planuoti....?
Aš pvz. labai norėčiau, kad mano sūnus grotu smuiku...ir žinau, kad tikrai bandysiu jį tam palenkt (pirštus ilgus turi, klausą neblogą, o ir tėvas (biologinis) smuikininkas). Sakau bandysiu, jei jis nenorės neversiu![]()
Taigi, pasidalinkit savo spėjimais, viltimis ir abejonėmis
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯