Paskaitau čia pas jus ir nervas suima, kad dar negaliu sodintis augalų nes vis nerandu saugios vietos šiuo metu, kad kas nenušienautų ar statybinėm medžiagom neužverstų
Na bet galėsiu dekoratyviniai česnakai džiaugtis, nes kaimynas rovė lauk kaip piktžoles ir pataikiau šuniuką tuo metu vedžiot tai gavau bliūdą jų
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 23, 15:00)
Draugė praktiškai vos ne vandenyje astilbes prie tvenkinio susodinusi. Eini ir žemė siūbuoja po kojomis, irgi beveik šlynas. Bet jau žydėjimas būna
Toks įspūdingas plotas, mašinos atvažiuoja arčiau pasižiūrėti, kas ten tokio, nes nuo plento matosi rausvai balta jūra.
Noriu jūros!! Klausimas ar astilbės norės
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 25, 11:13)
Jeigu melioraciniai grioviai pilni, kažkur sumažėjęs pratekamumas. Gal žemiau bebrų užtvanka sumūryta. Išardyti reikia.
Su bebrais tai gyvą pvz mačiau pernai vasaros pabaigoje. Kai žiūrėjomės pirkimui sklypą upelis (griovys) gausiai vandens buvo, šalia didelis gabalas pievos drėgnas. Rudenį bala pliurzina, tai kai metų pabaigoj išardėm užtvanką vanduo smagiai nuseko upelyje ir bala iškart nusausėjo. Dabar dar tik sausėja visos pievos, o ta drėgnoji pievos dalis jau normaliai sausa. Vėliau bus išvis super
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 25, 14:05)
Para, gal neužsiimk budlėjomis. Geriau naują auginkis, juk tais pačiais metais žydi.. Kažkada labai gerai sudygo ir susodinau į "vaikų darželį" kažkaip neprireikė, tai kitais metais suaugo toks bendras krūmas .Joma jo... aukščio gal 3 metrai, tiek pločio. Toli kita gatve važiuojant buvo matomas, kai kas atlėkdavo klausti, kas per monai. Deja, toje vietoje turėjo braškynas būti. Dar kitą pavasarį užsiėmėme rovimu.
MB atsivarė traktorių su frontaliniu krautuvu, rovė ir mane keikė.
Gėris. O bent jau gausiai žydėjo?
Mano parašas bloogas, o aš dar blogesnė B)