QUOTE(amba41 @ 2017 04 22, 12:57)
Įdomu.
Tačiau 400x300 cm tai 4x3 m . Taigi per visą mano šiltnamio plotį.
O aukštis tos didžiausios išeina 1,65 m. Taip? Per duris netelpa net šonu.
Aišku, duota mm. Juk talpa 14 litrų. Man telpa į tokią kokie 15 daigų su 0,5 l vazonėliais.
Pas mus krušos nebuvo, bet paryčiais lietaus tiesiai į langą , atrodo, į lovą prilis.
Šiaip pavasaris tikrai šaltesnis, ir gerokai. Savo parkelyje turiu pridygusių tulpių, gal iš seniau kažkieno išmestų. Vienas didelis kupstas auga tiesiog prie pat milžino klevo šono iš pietų pusės. Žinau, kad motinos dienai jų nė kvapo nebūna likę, seniausiai žiedlapiai nubarstyti. Šiemet dar net nenusispalvinę.
Viskas, MB pataisė frezą, ryt kad ir peiliais lytų , eisiu frezuoti būsimą gėlyną ir reikia sodinti augalus , kuriuos parsisiunčiau. Laikau po kelis suguldytus į didelius vazonus ir apibėrus drėgnomis durpėmis. Per šilta jiems namie. Be to, daug ką reikia perkilnoti, paskui peraugs. Reikia kurpelę iš po raganės išvaduoti, pentinius iš rožių, pūstataurius iškelti, kelis flioksus į šviesesnę vietą.
Šiemet neradau paskutinės levizijos, matyt, nuo drėgmės užsilenkė. Sena jau buvo, tokia išsikėtusi, bet man viena gražiausių gėlių.
Beje, gal kas turite rožiažiedžių raktažolių? Na, tiksliau pilnavidurių? Kaip su jų žiemojimu, nerandu savo vienintelės.