QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 19, 17:38)
Dėl forzicijų . Jeigu vasarą augo daug jaunų ūglių, jie kitais metais dar nežydi. O dar kitais - būtinai. Ar ne 4 zonos augalas, neturi pašalti.
Vobla, beje šiltnamio plėvelė labai menkai apsaugo nuo šalčio. Gal tik nuo vėjo.
Mano atradimas - dėžės nuo šaldytų žuvų. Tos, kur iš polistirolo. Dabar per šalčius palikau kelis padėklus išsodintų pomidorų, patalpintų į tas gilias dėžes. Ant viršaus nakčiai 2 sluoksniai agroplėvelės. Pomidorai laimingi ir nesustresavę. Gal jomis apvožus augintinius nebūtų jokių bėdų. Reikės jų pasirankioti iš parduotuvių.
Vobla, beje šiltnamio plėvelė labai menkai apsaugo nuo šalčio. Gal tik nuo vėjo.
Mano atradimas - dėžės nuo šaldytų žuvų. Tos, kur iš polistirolo. Dabar per šalčius palikau kelis padėklus išsodintų pomidorų, patalpintų į tas gilias dėžes. Ant viršaus nakčiai 2 sluoksniai agroplėvelės. Pomidorai laimingi ir nesustresavę. Gal jomis apvožus augintinius nebūtų jokių bėdų. Reikės jų pasirankioti iš parduotuvių.
ne, matosi buna, kad ant senu saku daug ziediniu pumpuru, bet prasiskleidzia tik koks desietkas palei pat zeme. ir ne tik pas mane taip- pas visus cia taip aplinkui. del to ir padarem isvadas, kad susala.
--------------
net macius tokiu deziu nesu neisivazduoju kur tokiu gauti. kita vertus- sandeliuot namie virs 40 deziu ( tiek kasmet sodinu pomidoru) irgi butu nei sis nei tas...
--------------
as tai nebeklostau nieko. nu neuzklostysiu visu 25 aru. visur visko pilna. viskas suzaliavo, nosis iskiso. jauciu ir mano rabarbaru plantacija nuejo velniop. na ka dabar...
------------
kas ryta net ledas stovi ant kudros, masina ir zole viskas buna serksne, bet vat kas nustebino, kad siltamyje nepridengti ridikeliai zaliuoja. o ne karta net menkesne salna buvo man pavasari ridikelius nusniojus. susisukdavo i bumbuliukus nukrisdavo nuo salcio nabagams skilcialapiai, likdavo tik saknele ir uzsilenkdavo nebesugebedama be pirmuju lapeliu vegetuot. matyt siemet jie kazkokie uzsigrudine, nes sudygo pries pat oru atvesima...