QUOTE(Vobla @ 2016 09 19, 14:32)
na, bus matyt
bet pirkau tikrai griozdiskai nuaugusi galinga kera. labai sunku isivaizduot, kad jis man ziemos neisgyventu. pagerinau jam zeme kibiru komposto ir priliejau gerai. o paskui jau stos rudeniniai lietus.
man siaip su plukemis susidare tos ispudis, kad jos jau geriau toleruoja sausra, negu uzmirkima. ypac ziema. nes kiek snekejau su dregno molio turetojomis, tai kas ziema- taip praradimas
o pachisandrai pas mane butu per salta... 5 zona, o pas mano kone trecia...
Pachizandra turėtų žiemoti. Pas mano mamą Anykščių rajone (kurį kai kurie augintojai Sibiru vadina) puikiausiai auga po kaukazinių slyvų gyvatvore.
Aš irgi norėčiau tos "Honorinos", tik negaunu, Vilniuj mugėj nebuvau.. Pernai pirkau tokią kaip ir "no-name", parašyti lyg ir vazonėlio buvo 'Wirl', tai radau, kad yra tokia 'Wirlwind", graži, bet maniškė tai vargana. Labai vėlai atsprogo, tik dabar bando žydėti, ir tie patys žiedeliai kažkokie neišsivystę... Na duosiu dar vienus metus jai pasirodyt.
Jūsų didenybe, manau, ar mulčiuot, ar nemulčiuot turite jūs nuspręsti. Aš nemulčiuoju žieve ar pan., kai augalai suauga, žemės nebesimato, žolės ir taip nebelabai auga. Kiek skaitinėjau, daugiamečių gėlynų augintojai pavasarį nupjautus augalus smulkina šakų smulkintuvais ir ta mase užberia viską... Gal kiti iš patirties galėtų papasakoti?