Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės ir dekoratyvinės žolės

QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 17, 10:12)
Sveikos

Ar siuntėtės kas augaliukus iš daugiametės.lt? Kaip kokybė?

Siunčiausi du kartus. Pirmą kartą ežiuoles, turėjau daug problemų, labai menki daigai buvo, trys iškart mirė, dar nespėjus net persodinti į gruntą. Šiuo metu iš šešių visos mirė, nei viena neišgyveno ( nors dvi atrodė prigijusios normaliai). Šiemet siunčiausi rūgtis - daigai geri, stiprūs, kol kas viskas gerai. Žodžiu, kaip pasiseks smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2016 08 17, 09:53)
Siunčiausi du kartus. Pirmą kartą ežiuoles, turėjau daug problemų, labai menki daigai buvo, trys iškart mirė, dar nespėjus net persodinti į gruntą. Šiuo metu iš šešių visos mirė, nei viena neišgyveno ( nors dvi atrodė prigijusios normaliai). Šiemet siunčiausi rūgtis - daigai geri, stiprūs, kol kas viskas gerai. Žodžiu, kaip pasiseks smile30x30.png

Ir pas mane ežiuolės neperžiemojo, bet daug kitų augalų auga puikiai, tik siunčiantis gali prireikt kantrybės, apsukos pas juos lėtos.
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2016 08 17, 12:05)
Ir pas mane ežiuolės neperžiemojo, bet daug kitų augalų auga puikiai, tik siunčiantis gali prireikt kantrybės, apsukos pas juos lėtos.

Jooo...kai ežiuoles siunčiausi, buvo adresą supainioję, ilgai ieškojo manęs. Pagaliau atvežė, pasirodė, kad visai ne mano užsakymas. Vėl skambučiai, reikia laukti kol atvyks kurjeris, kuris atsiima tuos netinkamus užsakymus, tada laukti kito, kuris jau atveš tikrą smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2016 08 17, 11:05)

Gal aplamai tos ežiuolės nera labai tinkamos mūsų žiemoms unsure30x30.png jeigu taip, arba pridengti reikia jas
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 17, 11:10)
Gal aplamai tos ežiuolės nera labai tinkamos mūsų žiemoms  unsure30x30.png jeigu taip, arba pridengti reikia jas

auginu nemažai ežiuolių, žiemai nedengiu wink.png
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 17, 12:10)
Gal aplamai tos ežiuolės nera labai tinkamos mūsų žiemoms  unsure30x30.png jeigu taip, arba pridengti reikia jas

Aš irgi nedengiu. Bet kai kurios veislės blogai auga ir po poros metų visai numiršta. Ypač šiemet turėjau daug nuostolių su ežiuolėmis.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 17, 10:10)

Ežiuolės pas mus puikiai žiemoja, aš pirkau rudeniop, tai gal nespėjo gerai įsišaknyt, gal žiema nedėkinga buvo. Man asmeniškai labiau patiko pavasarį patsiųsti augalai, iškart pasodini ir augalas turi visą šiltą sezoną isikabinimui.
Atsakyti
Ligonėms smile30x30.png
http://www.sklep.byl..._sposob_dostawy
Paūmėjimui
http://www.asiagaw.p...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 17 rugpjūčio 2016 - 11:00
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 08 17, 11:50)

Jeigu užsisakinėsit - prisijungčiau tongue30x30.png
Atsakyti
Gaurų žydėjimas

user posted image
Atsakyti
Priminkite, kuriame krašte ir kokioje dirvoje gauros peržiemoja?
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 08 21, 21:05)
Priminkite, kuriame krašte ir kokioje dirvoje gauros peržiemoja?

Ties Panevėžiu peržiemojo ir dar vaikų prileido į pasaulį milijoną. Šitie irgi jau žydi, tik ne tokie dideli kaip antramečiai. O žemė priesmėlis. Aišku, per didžiuosius šalčius buvo po sniegu, gal todėl be nuostolių. Turėjau nusipirkusi veislinių rožinių, tos visos draugiškai užsilenkė. Manau todėl, kad vazonėlyje augo penkios, o aš viduryje vasaros jas išskirsčiau. Gal nespėjo įsišaknyti kaip reikiant. unsure30x30.png
Atsakyti