Hm, revoliucija? Man jau taip neatrodo😄. Bet pagalvojus, kad praėjo tikrai nemažai laiko nuo to, kai čia intensyviai planavom ir su augalais pažindinomės, o po to ir pauzė ilga buvo - tai pokyčiai gal ryškūs atrodo. Iš tiesų, tai tikriausia evoliucija, kuo daugiau sužinai, atrandi, pradedi ir matyt kitaip. Atradau augalus- ne solistus. O tuos darbininkus, kurie atlieka savo rolę tam, kad solistui netrukdytų. Dabar apskritai, man gražiausi pamiškės tipo želdynai, kur daug pavėsinių augalų. Tai kuriu pavėsio temą kitoje kiemo dalyje.
Augalai mano racione atsirado paprastuoju būdu- pinterest pagalba, na ten lobių kasyklos. Be to, man svarbu, kad augalas augtų mano dirvoje, melvenės- auga, o konkrečiai 'Moorhexe' juodos galvos, nedidelis ūgis ir pintereste matyti deriniai su mėlitais, šluotsmilgėm, girmėtėm- na be žodžių. Girmėtė mėgsta lengvą dirvą, tai bus matyt, ar tie balti debesys gyvens pas mane. Bet tas debesėlis, tas ažūras- na nuostabus augalas. Kažkiek panašus į katžolę, bet katžolė lyginant su girmėte- riebi riebi. O man patinka lengvi ažūrai .
Klevas atsirado normalus- cukrinis😄, plaštakinių nemėgstu- su lepūnėliais aš neprasidedu. Pasodinom didelį, tokį, kuris iškart duoda suprast- medis. Kai kuriesi sklype, kur viskas nuo nulio, tai tų aukštų elementų labai pasiilgsti, pagaliau, po 15 metų kieme jau ir medžių yra ūgtelėjusių, ir gyvatvorės virš galvos. Žodžiu, visi šitie dalykai ir įtakoja kitimą. Tai, ką pasodinau dabar, irgi nebus amžina, nes manau perversmų "matyme" tikrai bus dar ne vienas. O gal pavyks suformuot augalų bendriją, kuri gyvuos be mano didesnio kišimosi.
Reikia išsiaiškint, kaip čia foto kelt, nes kaip tai padaryt naudojantis telefonu - nežinau dar