QUOTE(Emvida @ 2018 05 03, 22:02)
Būtų labai gaila šalavijui neleisti žydėti, man patinka jo žydėjimas. Jau rašiau, kad pas mane auga kokie 6 metai, kažkada parsisiunčiau sėklų iš JAV. Šiemet buvau sunerimusi, kad neatsigaus, bet jau auga, nors ir mažesnis nei Jūsų, pas mane viskas kiek vėliau.
Šilagėlės turbūt įvairiai atrodo, žiūrint, kokiu momentu. Tikrai pas save mačiau ir į viršų žiūrinčius žiedus, galbūt vėsesniu oru.
Dar įdomu, kad pas mane pražydo antrąkart hiacintas, pirktas šiemet žydintis parduotuvėje. Kai nužydėjo , laikiau ant palangės, o vėliau pasodinau šiltnamyje - dabar pražydo.
Šilagėlės turbūt įvairiai atrodo, žiūrint, kokiu momentu. Tikrai pas save mačiau ir į viršų žiūrinčius žiedus, galbūt vėsesniu oru.
Dar įdomu, kad pas mane pražydo antrąkart hiacintas, pirktas šiemet žydintis parduotuvėje. Kai nužydėjo , laikiau ant palangės, o vėliau pasodinau šiltnamyje - dabar pražydo.
Graži žinia dėl šalavijo. Kaip pas jus soruolė Hameln peržiemojo? Manosios kažkaip tik iš pakraščių rodo suglamytus žalumus. Gal nuseno ir reikia paoperuoti išdalinant. Nesinori galvoti, kad sušalo žiemą, nes tiek metų atlaikė.
Neprognozuojami dalykai šiemet dėl tokio karšto oro. Tulpės ankstyvosios bac ir pražydėjo.