Aš esu siuntusis, tai pirmiausia ką galiu paskyt prie augalo aprašymo jau būna pažymėta kokio dydžio vazonėlyje jis bus tai pagal tai lengva orentuotis, nes jei vazonas mažas tai ir augaliukas bus smulkus dar , šiaip augalai buvo gyvi, tvarkingi, prigijo gerai, nors siunčiaus vidurvasaryje per karščius, tik kas nepatiko, kad neturejo vienu saulainiu tai nieko neinformave idejo antrą tokia pačią kitą kur pirkau irgi.
Iš daugiametes.lt siunčiausi jau keletą metų, buvau patenkinta kokybe, iš visų užsakymų pasitaikydavo tik vienas kitas neatitikimas ar labai mažas, silpnas augalas, kuris vėliau nunyko.
Bet pernai labai nusivyliau, tiek daug neatitikimų dar niekad nebuvo, melsves gavau supuvusias. Praeitą vasarą buvau jų prekyvietėje Puskelniuose, vietoje augalai gražūs, tarsi ką tik atvežti iš Lenkijos ar Olandijos, bet ne visų turėjo iš savo katalogo. Vandens augalus laiko kitoje vietoje.
Konsultacijų aš iš nieko nesitikiu, kad bent pavadinimai būtų.
Kol nepraeis piktumas, iš jų daugiau nepirksiu. Radau kitą tašką.
Bet pernai labai nusivyliau, tiek daug neatitikimų dar niekad nebuvo, melsves gavau supuvusias. Praeitą vasarą buvau jų prekyvietėje Puskelniuose, vietoje augalai gražūs, tarsi ką tik atvežti iš Lenkijos ar Olandijos, bet ne visų turėjo iš savo katalogo. Vandens augalus laiko kitoje vietoje.
Konsultacijų aš iš nieko nesitikiu, kad bent pavadinimai būtų.
Kol nepraeis piktumas, iš jų daugiau nepirksiu. Radau kitą tašką.
O man jie nepatiko. Pernai užsisakiau 12 augalų, gavau lygiai šešis.
Jau geriau iš lenkų siųstis.
Daisoja, kol piktumas rusena, išduok mums tą tašką
Va neblogas. Reikėtų pasiklausinėti, ar į Lietuvą siunčia.
https://www.florini.pl/byliny-c3684
https://kwietnik.com.pl/pl/c/O/31/3
Čia yra neblogų dalykų, tik kainos jau bedieviškos kaip lenkams.
http://www.ogrodkrot...8.liliowce.html
Šiandien pabandžiau šiukšles nurankioti, rožes pakarpyti. Nu joma jo nesikeikiant. Galtonijos koše pavirtusios. O kitomis šaltesnėmis žiemomis visai gerai peržiemodavo. Laimei turiu visą kibirą rūsyje, per metus atstatysiu populiaciją.
Jau geriau iš lenkų siųstis.
Daisoja, kol piktumas rusena, išduok mums tą tašką
Va neblogas. Reikėtų pasiklausinėti, ar į Lietuvą siunčia.
https://www.florini.pl/byliny-c3684
https://kwietnik.com.pl/pl/c/O/31/3
Čia yra neblogų dalykų, tik kainos jau bedieviškos kaip lenkams.
http://www.ogrodkrot...8.liliowce.html
Šiandien pabandžiau šiukšles nurankioti, rožes pakarpyti. Nu joma jo nesikeikiant. Galtonijos koše pavirtusios. O kitomis šaltesnėmis žiemomis visai gerai peržiemodavo. Laimei turiu visą kibirą rūsyje, per metus atstatysiu populiaciją.
Kam netoli, prasukite pro Depo. Privežta visokių gėlių . Yra gražių melsvių, flioksų, lelijų . Akys raibsta. Ir kainos krikščioniškos. Na, didesnės negu lenkuose, bet piniginė jau necypia tuštinama. O iš galima apčiupinėti , pasižiūrėti, ar šaknys gyvos.
Gerulis vėjelis šiandien traukia, viskas gerai džiūna, šiandien jau gėlyne ne buiza, galima įsilipt ir tvarkytis. Aišku per daug trypčiot vienoj vietoj negerai, bet dirbt jau galima. Paravėjau . Dalį gėlyno jau nuėmiau. Lendančiomis kvietkų nosytėmis pasidžiaugiau. Ech gėris.
QUOTE(jot.ka @ 2018 03 24, 15:51)
Gerulis vėjelis šiandien traukia, viskas gerai džiūna, šiandien jau gėlyne ne buiza, galima įsilipt ir tvarkytis. Aišku per daug trypčiot vienoj vietoj negerai, bet dirbt jau galima. Paravėjau . Dalį gėlyno jau nuėmiau. Lendančiomis kvietkų nosytėmis pasidžiaugiau. Ech gėris.
Pas mus priesingai- nors vakar saule zeme ridinejosi- lauke nepabusi- salta ziauriai. labai salta naktis buvo, per diena nei kiek neisilo. tiek darbu buvau suplanavusi laukui, bet niekaip... zeme per nakti tiek susalo, kad kastuvas kaip i betona barska. siandien jau silciau, bet vejas kosia. nureziau miskantus, tai anie cieli pas kaimynus pabego
visgi suvokiau, kad gerai, jog pernai is rudens nutvarkiau didesne dali gelynu- pavasari lauke darbuotis yra tik noras, bet ne jegos...nezinau kodel taip, juk pora kartu per savaite einu i kluba sportuoti, suni kasdien valanda laiko po miskus vedzioju, nueinu minimum pora km. bet pavasari vis tiek kaip maisu pritvota. Nukirpau avietes, miskantus kelis, kazkiek poaviziu ir grizau liezuvi per peti persimetus... vis tiek uzrudijau per ziema...
QUOTE(Vobla @ 2018 03 25, 16:35)
Pas mus priesingai- nors vakar saule zeme ridinejosi- lauke nepabusi- salta ziauriai. labai salta naktis buvo, per diena nei kiek neisilo. tiek darbu buvau suplanavusi laukui, bet niekaip... zeme per nakti tiek susalo, kad kastuvas kaip i betona barska. siandien jau silciau, bet vejas kosia. nureziau miskantus, tai anie cieli pas kaimynus pabego
visgi suvokiau, kad gerai, jog pernai is rudens nutvarkiau didesne dali gelynu- pavasari lauke darbuotis yra tik noras, bet ne jegos...nezinau kodel taip, juk pora kartu per savaite einu i kluba sportuoti, suni kasdien valanda laiko po miskus vedzioju, nueinu minimum pora km. bet pavasari vis tiek kaip maisu pritvota. Nukirpau avietes, miskantus kelis, kazkiek poaviziu ir grizau liezuvi per peti persimetus... vis tiek uzrudijau per ziema...
Aš irgi savo plotelius nurėžiau per savaitgalį, irgi be proto pavargau, net rankos ėmė drebėt...
Nuslobstam per žiemą... Nieko, va jau klevų sula bėga, tuoj žalumynai prasidės - atsigausime
Pas men lenda visokios svogūninės, o česnakų dar nė kvapo... Kada jie turėtų pasirodyt?
Po žiemos išėjus į kiemą darbuotis kiekvienais metais tas pat - sveikatos atrodo nėr, viena kita diena ir įsivažiuoji. Už tai aš pavasariop pradedu po truputį darbuotis, kad nereiktų po to paslikai gulėt. Nusiėmiau turbūt tik trečdalį terasinio gėlyno, dar daug liko, bet ir pavasaris neskuba, tai spėsiu. Nebaigti gėlynų tvarkymai man miegot leidžia
Tai ką jau man bekalbėti. Žiemą per tris mėnesius sutvarkau visų metų buhalteriją. Taip palinkus prie klaviatūros kokius tris mėnesius po 8-9 valandas.
Aišku, šalia kavos puodelis ir šis tas prie kavos. Sėdimoji tik išplatėja, kojos atsisako veikti. Bet per kelias dienas įsivažiuoju. Va, per savaitgalį nusikarpiau visas 120 kelmų rožių, padariau naujas šukuosenas levandų apvadamas. Šiandien bandžiau vieną gėlyną iškedenti, tik nieko nepavyko. Po 2-3 cm atitirpusios žemės - pašalas kaip reikiant.
Merginos, ar gali per rudeninius lietus - šlapumas supūti ir pradingti vienadienės ? Pernykščio sodinimo iš 5 tik vieną beradau, ir tą tokią apšliurusią. O kur kitos - supratimo neturiu.
Beje, sidabrinis šalavijas išgyveno nedengtas. Pats savo lapais užsidengė. Kuri čia buvote nugąsdinusi, tai jau po polaidžio nunešiau seną pledą ir uždėjau. Šiandien pakėliau, prakrapščiau lapus - nauji pumpuriukai pasiryžę gyventi.
Labai gražūs dantytosios raktažolės pumpurai. Tokie kaip drakono dantys. Pernai jau turėjo žydėti, žiedynai iškelti. Ateinu pasidžiaugti - ogi greičiausiai varnų viskas nuskabyta ir tvarkingai šalia padėta. Paskui gal kelios iškėlė naujus tokius mikroskopinius žiedynukus su 2-3 žiedais. Pikta ant tų bestijų paukščių.
Aišku, šalia kavos puodelis ir šis tas prie kavos. Sėdimoji tik išplatėja, kojos atsisako veikti. Bet per kelias dienas įsivažiuoju. Va, per savaitgalį nusikarpiau visas 120 kelmų rožių, padariau naujas šukuosenas levandų apvadamas. Šiandien bandžiau vieną gėlyną iškedenti, tik nieko nepavyko. Po 2-3 cm atitirpusios žemės - pašalas kaip reikiant.
Merginos, ar gali per rudeninius lietus - šlapumas supūti ir pradingti vienadienės ? Pernykščio sodinimo iš 5 tik vieną beradau, ir tą tokią apšliurusią. O kur kitos - supratimo neturiu.
Beje, sidabrinis šalavijas išgyveno nedengtas. Pats savo lapais užsidengė. Kuri čia buvote nugąsdinusi, tai jau po polaidžio nunešiau seną pledą ir uždėjau. Šiandien pakėliau, prakrapščiau lapus - nauji pumpuriukai pasiryžę gyventi.
Labai gražūs dantytosios raktažolės pumpurai. Tokie kaip drakono dantys. Pernai jau turėjo žydėti, žiedynai iškelti. Ateinu pasidžiaugti - ogi greičiausiai varnų viskas nuskabyta ir tvarkingai šalia padėta. Paskui gal kelios iškėlė naujus tokius mikroskopinius žiedynukus su 2-3 žiedais. Pikta ant tų bestijų paukščių.