Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės ir dekoratyvinės žolės

user posted image
Papildyta:
user posted image

Persicaria polymorpha - rūgtis.
Atsakyti
Štai mano svajonių gėlė
http://www.baldur-ga...nco/detail.html
Dar žiūrinėjau sėklas Sweethearts, Pink Blush, Green Twist, Innosence. Labai norisi stipriai pilnavidurių ir tankių kekėje. O gal žinote, kokios veislės auginamos skynimui?
Emvida, dabar pamačiusi šitą rūgtį negalėsiu užmigti. Kelių metų šitas grožis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 03 liepos 2016 - 19:18
Tiksliai nepasakysiu- gal kokie 5 metai.
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 07 03, 20:15)
user posted image
[

wub.gif fantastiški...
[quote=Iš Kaimo,2016 07 03, 20:16]
Štai mano svajonių gėlė
http://www.baldur-ga...nco/detail.html
Dar žiūrinėjau sėklas Sweethearts, Pink Blush, Green Twist, Innosence. Labai norisi stipriai pilnavidurių ir tankių kekėje. O gal žinote, kokios veislės auginamos skynimui?
vau...įdomu , koks bus natūroje... wub.gif
Atsakyti
Ir pas mane persicaria polymorpha auga, tik palyginus su Emvidos gražuole, mano dar labai kuklutė ūgio požiūriu, nors žiedynai dideli ir purūs. Na metai kiti ir maniškė bus didelė smile.gif
Atsakyti
O pas mane pentinius siemet mirtinai suede miltlige. gal del to, kad 4 metai nejudinti vienoj vietoje auga? sako, juos reikia daznai dalinti. nes kiti, jaunuciai, kitoje vietoje- miltliges nei zymeles. dabar noriu kirpt tuos miltilgetus pati kerus nupurkst, tik nezinau kuom g.gif gal ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2016 07 04, 07:58)
O pas mane pentinius siemet mirtinai suede miltlige. gal del to, kad 4 metai nejudinti vienoj vietoje auga? sako, juos reikia daznai dalinti. nes kiti, jaunuciai, kitoje vietoje- miltliges nei zymeles. dabar noriu kirpt  tuos miltilgetus pati kerus nupurkst, tik nezinau kuom g.gif  gal ka patartumet?

Man taip miltligė vis atsinaujindavo kiekvieną sezoną. Pagaliau paėmiau ir nupurškiau Actara, po dviejų savaičių dar pakartojau. Jau du metai kaip lapai gražučiai.
Pas mane tokie-dedu nuotraukas kokias turėjau, nes už lango liūtis -neišeisi nufotkinti.

user posted image]My Webpage[/URL]

Bet turiu su pentiniais kitą problemą. Vos tik pasiekia savo tikrąjį ūgį ir pradeda apatiniai lapai džiūti. Aš juos nurenku ir stovi tokie plikais stiebais, o jei nenuimu, tai bjauriai atrodo.
Galvoju, gal juos labai daug laistyti reikia, dėl to taip lapai džiūna?
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2016 07 04, 08:58)
O pas mane pentinius siemet mirtinai suede miltlige. gal del to, kad 4 metai nejudinti vienoj vietoje auga? sako, juos reikia daznai dalinti. nes kiti, jaunuciai, kitoje vietoje- miltliges nei zymeles. dabar noriu kirpt  tuos miltilgetus pati kerus nupurkst, tik nezinau kuom g.gif  gal ka patartumet?

Topazas, Infinito, bet reikėjo purkšti anksčiau pora kartų, dabar pentiniai tuoj nužydės.Beje, kažkur skaičiau, ar tik ne čia, kad labai padeda stiprus alus, pabandykit smile.gif .
Actara yra insekticidas ir nuo ligų neapsaugo.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 07 04, 10:03)
Man taip miltligė vis atsinaujindavo kiekvieną sezoną. Pagaliau paėmiau ir nupurškiau Actara, po dviejų savaičių dar pakartojau. Jau du metai kaip lapai gražučiai.

g.gif tai, kad actara pries vabalus, ne pries grybus. kas pavasari purskiu ja rozes ir viska ka amarai megsta, isskyrus darza. iki pat rudens neatsinaujina amaru invazija...
Atsakyti
g.gif jei jau kirpsit visus , tai tuomet aš nukirptus nupurkščiau tiesiog vario sulfatu...užmuša visas ligas...tik nežinau , ar būtemt pentiniams jis tinka , gal yra kažkokios išimtys , nes man neteko susidurti su pentinių purškimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 04 liepos 2016 - 11:01
QUOTE(Vobla @ 2016 06 27, 15:10)
<...>
atiduokit lietu, nu nors laseli. <...>

Gana? Ar dar dadėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 07 04, 11:00)
g.gif jei jau kirpsit visus , tai tuomet aš nukirptus nupurkščiau tiesiog vario sulfatu...užmuša visas ligas...tik nežinau , ar būtemt pentiniams jis tinka , gal yra kažkokios išimtys , nes man neteko susidurti su pentinių purškimu.

Lygiai tas pats kaip ir kitiems augalams. Prie vario preparatų nepatartina dėti insekticidus, nes gali vykti reakcija nuosėdos iškristi.
Atsakyti