Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės ir dekoratyvinės žolės

verysad.gif dvi mano lelijas užpuolė Botrytis grybas. Viena vienam gale gėlyno , kita - kitame. Ką daryt- ar tas dvi sunaukinti , o kitas kažkuo ( nežinau kuo geriausiai apdoroti-laistyti ar purkšti g.gif ). Ar ir tas nelaimęles dvi dar galima gelbėti g.gif
Atsakyti
user posted image

Baltas viduvio ir jazmino žydėjimas
Atsakyti
Man labai gražus tas baltas viduvis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 06 25, 13:12)

Baltas viduvio ir jazmino žydėjimas

grazu... idomu kokios spalvos bus mano vienintelis viduvis g.gif
-----------------
atiduokit lietu, nu nors laseli. kaip ziauru skaityt , kad kazkur LT liutys pliaupia, kai pas mus nei laselio verysad.gif viskas stovi sukepusiais lapais. sklype pamazu vystosi sachara. ir tai vadinasi birzelis unsure.gif kas bus liepa/rugpjuti- baisu net pagalvot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobla: 27 birželio 2016 - 14:11
smile.gif Šio ryto mano favoritai...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 07 02, 22:10)
smile.gif Šio ryto mano favoritai...

Labai simpatiški favoritai smile.gif Gal žinote vardą tų šviesiai melsvų pentinų ?
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2016 07 03, 16:51)
Labai simpatiški favoritai smile.gif Gal žinote vardą tų šviesiai melsvų pentinų ?

g.gif nežinau...tik skirtingi yra -yra tokie švelniai alyviniai su melsvu kraštuku ir gan aiškiai ryškiai melsvi. skiriasi ir žiedelių forma. Nors vieni bus iš Magic Fountains , jų yra kelių spalvų , žiedeliai visų vienodi. O tie , kur žiedelis melsvu krašteliu, nerandu dabasr taip greitai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 03 liepos 2016 - 16:11
Diuni, gražu 4u.gif Šiemet pasisodinau taškuotąjį katilėlį, bus kitąmet ir pas mane.
Turiu nusižiūrėjus nerealiai gražių pentinių, bet ir kaina nerealiai didelė. blink.gif Po 20 eurų už sėklų pakutį. blink.gif O jeigu nedygs...Šiaip tai esu jų fanė.
Atsakyti
Labai mėgstu pentinius.

http://www.delphiniu...er-retail-seeds

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 07 03, 17:52)
Diuni, gražu  4u.gif Šiemet pasisodinau taškuotąjį katilėlį, bus kitąmet ir pas mane.
Turiu nusižiūrėjus nerealiai gražių pentinių, bet ir kaina nerealiai didelė. blink.gif Po 20 eurų už sėklų pakutį. blink.gif O jeigu nedygs...Šiaip tai esu jų fanė.

g.gif gali visko būti...šiaip tai geriausiai man išdygo balti...o visi kiti doh.gif po vieną po du iš viso pakučio , o tai ir bė vieno...dar turiu rusiškų pakučių , bandysiu kitąmet sėt...šiemet sėjau , tai gal kokius 5 pasisekė pasodinti...
O iš pernai sodintų , yra keli tamsiai violetiniai , labai sukšti , o žiedukai smulkūs...įdomūs tokie , bet vaizdas bus gal tik kitais metais , kai jie suaugs labiau...
Linkiu , kad jums išdygtų , ir ne koks vienas...o koks vardas tų brangenybių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 03 liepos 2016 - 18:22
QUOTE(diuni @ 2016 07 03, 18:19)
g.gif gali visko būti...šiaip tai geriausiai man išdygo balti...o visi kiti doh.gif po vieną po du iš viso pakučio , o tai ir bė vieno...dar turiu rusiškų pakučių , bandysiu kitąmet sėt...šiemet sėjau , tai gal kokius 5 pasisekė pasodinti...
Linkiu , kad jums išdygtų , ir ne koks vienas...o koks vardas tų brangenybių ax.gif

Pentinių sėklos greit praranda daigumą, tai kelių metų senumo gali ir nebedygti.
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2016 07 03, 19:22)
Pentinių sėklos greit praranda daigumą, tai kelių metų senumo gali ir nebedygti.

4u.gif taip ...bet ir nuo veislės priklauso. To paties galiojimo termino , o dygo skirtingai...
Bet vistiek verta pažaisti...toks grožis , o dar kuo vyresni , tuo gražesni darosi...
Atsakyti