dvi mano lelijas užpuolė Botrytis grybas. Viena vienam gale gėlyno , kita - kitame. Ką daryt- ar tas dvi sunaukinti , o kitas kažkuo ( nežinau kuo geriausiai apdoroti-laistyti ar purkšti ). Ar ir tas nelaimęles dvi dar galima gelbėti
Man labai gražus tas baltas viduvis
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 06 25, 13:12)
grazu... idomu kokios spalvos bus mano vienintelis viduvis
-----------------
atiduokit lietu, nu nors laseli. kaip ziauru skaityt , kad kazkur LT liutys pliaupia, kai pas mus nei laselio viskas stovi sukepusiais lapais. sklype pamazu vystosi sachara. ir tai vadinasi birzelis kas bus liepa/rugpjuti- baisu net pagalvot.
QUOTE(diuni @ 2016 07 02, 22:10)
Šio ryto mano favoritai...
Labai simpatiški favoritai Gal žinote vardą tų šviesiai melsvų pentinų ?
QUOTE(dinazaure @ 2016 07 03, 16:51)
Labai simpatiški favoritai Gal žinote vardą tų šviesiai melsvų pentinų ?
nežinau...tik skirtingi yra -yra tokie švelniai alyviniai su melsvu kraštuku ir gan aiškiai ryškiai melsvi. skiriasi ir žiedelių forma. Nors vieni bus iš Magic Fountains , jų yra kelių spalvų , žiedeliai visų vienodi. O tie , kur žiedelis melsvu krašteliu, nerandu dabasr taip greitai...
Diuni, gražu Šiemet pasisodinau taškuotąjį katilėlį, bus kitąmet ir pas mane.
Turiu nusižiūrėjus nerealiai gražių pentinių, bet ir kaina nerealiai didelė. Po 20 eurų už sėklų pakutį. O jeigu nedygs...Šiaip tai esu jų fanė.
Turiu nusižiūrėjus nerealiai gražių pentinių, bet ir kaina nerealiai didelė. Po 20 eurų už sėklų pakutį. O jeigu nedygs...Šiaip tai esu jų fanė.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 07 03, 17:52)
Diuni, gražu Šiemet pasisodinau taškuotąjį katilėlį, bus kitąmet ir pas mane.
gali visko būti...šiaip tai geriausiai man išdygo balti...o visi kiti po vieną po du iš viso pakučio , o tai ir bė vieno...dar turiu rusiškų pakučių , bandysiu kitąmet sėt...šiemet sėjau , tai gal kokius 5 pasisekė pasodinti...
O iš pernai sodintų , yra keli tamsiai violetiniai , labai sukšti , o žiedukai smulkūs...įdomūs tokie , bet vaizdas bus gal tik kitais metais , kai jie suaugs labiau...
Linkiu , kad jums išdygtų , ir ne koks vienas...o koks vardas tų brangenybių
QUOTE(diuni @ 2016 07 03, 18:19)
gali visko būti...šiaip tai geriausiai man išdygo balti...o visi kiti po vieną po du iš viso pakučio , o tai ir bė vieno...dar turiu rusiškų pakučių , bandysiu kitąmet sėt...šiemet sėjau , tai gal kokius 5 pasisekė pasodinti...
Pentinių sėklos greit praranda daigumą, tai kelių metų senumo gali ir nebedygti.
QUOTE(jot.ka @ 2016 07 03, 19:22)
Pentinių sėklos greit praranda daigumą, tai kelių metų senumo gali ir nebedygti.
taip ...bet ir nuo veislės priklauso. To paties galiojimo termino , o dygo skirtingai...
Bet vistiek verta pažaisti...toks grožis , o dar kuo vyresni , tuo gražesni darosi...