</p>
Dailios ramunės . Chrizantema daugiametė? Kada pradeda žydėti?
Pirmus žiedelius parodė turbūt apie rugsėjo vidurį, na o dabar jau pats smagumas. Šita jei neklystu 'Clara Curtis', daugiametė.Šiaip lyg ir nealpstu dėl rožinės spalvos, bet ši labai patiko, ir augalas sveikas, gal iki pradedant žydėt daug kam kietį primena , bet žiedai atperka viską. Ypač kai prasideda niūrusis laikotarpis. Netoli jos astras 'Little Carlow' tai jų duetas man labai gražus. Jei lietūs nenuniokos nufotografuosiu dar vieną ramunę, nežinau augalo pavadinimo, bet žydi irgi rudenį, baltai ir yra labai aukšta. Pas mamą netoli 2m siekė.
vi_, o kas darosi su ežiuolėm tarp drėbūnų? Jos smulkėja? Mažiau žydi? Ūgį praranda? Serga? Pas mane analogiška situacija, tik drėbūnų vietoje pas mane šluotsmilgės. Na drėgmės tikrai ten daugiau nei kitur gėlyne, bet šiais metais dar nieko blogo nepastebėjau. Už šluotsmilgių atsakymą ačiū, ieškosiu blondinės, kad ežiuolių neužstotų kaip 'Schottland'.
Na labai įdomu bus sulaukt jūsų pamąstymų apie pokyčius. Kaip suprantu jie neišvengiami:), jei jau morką į gėlyną įsileidot.
Pas mane šiuo metu žemė su dangum maišosi, pila vandenį, vėjas didžiulis. Savotiškai gražu ir neramu eilinį kart, kaip išgyvens svogūniniai kvietkai? Pavasarį daug narcizų tiesiog supuvo po žiemos. Vakar nusipirkau česnakų vasarą žydinčių, tų būgnų lazdelių, tingiu žiūrėt lotynišką pavadinimą. Nežinau ar gera mintis, bet galvoju įkurdint būtent tarp kraujalakių ir geltonų ežiuolių toje ažūrinėje pievoje. Gali pasirodyt keista, kad nuo seno visur paplitusias snieguoles ir scyles irgi pirkau. Pasirodo pažįstamoj aplinkoj jų nieks nebeturi. Dar erančius prigriebiau, gal patiks?