Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės ir dekoratyvinės žolės

QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 06 17, 16:11)

Maniškė lenkiška Juzefo lelija nedygsta. Pakapsčiau ravėdama, nieko neradau. Tai kitais metais lauksiu, gal nors keli palikuonys pasirodys.

Berods, ji sekliai sodinama, neužmiršot?
Atsakyti
Kaip jūsų gėlynai po vėjuoto vakaro ir audringos naktelės?

Aš pati prastai miegojus per visus tuos vėjo švilpesius. O ryte radau iš pat pašaknų išlaužytus pentinius, dar likusius žydėti vilkdalgius. Kitos gėlės tik gerai išblaškytos į visas puses. Gerai, kad jurginus ir kanas šiais metais namuose neauginau, tai maži buvo ir išliko. Jei pusmetriniai būtų buvę-amen visam grožiui.
Atsakyti
user posted image
user posted image
pradeda žydėti mano naujieji česnakai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2016 06 18, 19:41)
Kaip jūsų gėlynai po vėjuoto vakaro ir audringos naktelės?

Aš pati prastai miegojus per visus tuos vėjo švilpesius. O ryte radau iš pat pašaknų išlaužytus pentinius, dar likusius žydėti vilkdalgius. Kitos gėlės tik gerai išblaškytos į visas puses. Gerai, kad jurginus ir kanas šiais metais namuose neauginau, tai maži buvo ir išliko.  Jei pusmetriniai būtų buvę-amen visam grožiui.

rolleyes.gif mano tai gėlynas sveikas kaip ir...neskaitant bijūnų išvartytų...o va vienos rožės pusę išlaužė iš pat šaknų...buvo 4 šakos , liko dvi... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
bemiegė naktis buvo, mes prie audrų pratę, bet birželio mėnesį- nepamenu. gėlynai sutaršyti, dabar viskas pavirtę siautusio vėjo kryptim, neišlaužta, bet ar atsities neįsivaizduoju. Labiausiai gaila aguonos, šiemet pirmi žiedai, vos keturi tebuvo, ir pražydo diena iki vėtros, tai tik spėjau įamžint ir viskas, šiandien aguonos basom galvom.

'Princess Victoria Luis'

user posted image

user posted image

diuni, kokie čia česnaka? Įdomūs.
Atsakyti
Nuostabi aguona wub.gif
Nežinau koks jų vardas...pirkau parduotuvėje svogūnėlius , o pavadinimo neįsiminiau... unsure.gif
Atsakyti
o tas česnakas ne toks? https://www.google.l...a...440&bih=775
Atsakyti
g.gif panašus...bet mano nėr dar toks gražus gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2016 06 18, 21:08)
bemiegė naktis buvo, mes prie audrų pratę, bet birželio mėnesį- nepamenu. gėlynai sutaršyti, dabar viskas pavirtę siautusio vėjo kryptim, neišlaužta, bet ar atsities neįsivaizduoju. Labiausiai gaila aguonos, šiemet pirmi žiedai, vos keturi tebuvo, ir pražydo diena iki vėtros, tai tik spėjau įamžint ir viskas, šiandien aguonos basom galvom.

'Princess Victoria Luis'

Kiek prisimenu, tai visada aguonoms pražydus, nuošdavo smarkus vėjas jas vartydamas. Neprisimenu, kad būtų buvę kitaip.
Myliu šią Princesę, net nusipiešiau ir ant sienos pasikabinau.
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 06 17, 20:57)
Berods, ji sekliai sodinama, neužmiršot?

Oi kvaiša. Nepasiskaičiau. Sukišau kaip visas maždaug per du svogūnus.
fool.gif fool.gif fool.gif
Maniškai pentiniai po audros irgi gulėjo, sukilnojau, paraišiojau. Rožės labai išlaužytos. Bandreniai ant šono guli. Kitos užuovėjoje buvo. Pikčiausia buvo pro langą stebėti, kaip mano gėlynus niokoja škvalas, o nieko padaryti negaliu. Tiesiog lietaus siena atėjo. blink.gif Bet pas mus pavakariukais, ne naktį. O naktį tik vėjas baisulinis siautėjo.
Atsakyti
o mano pentiniai visi stati, gal gelbėjo, kad tarp tvoros ir miskantų susodinti, tai anei vieno nenulaužė, labiausiai nukentėjo augalai terasiniame gėlyne, kur arčiau namo kampų, ten vėjas sukosi, tai labiausiai ir nudaužė. Rožė suversta į vieną pusę, žiedus ir vėjas ir lietus sugadino, jau kelinti metai mano madame Plantier žydi lietingu ir vėjuotu periodu.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 06 18, 21:18)
g.gif panašus...bet mano nėr dar toks gražus gal g.gif

Ar ,,šubertai" lauke žiemos? Pamiršau kuriame jūs krašte.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 06 19, 14:11)
Ar ,,šubertai" lauke žiemos? Pamiršau kuriame jūs krašte.

4u.gif šie tai žiemojo puikiausiai . Rudenį buvo pasodinti ir jau gan vėlai...
Atsakyti